Добре дошли на новите лъвки!
При нас нещата се нормализираха и слава богу
Още е в болницата, но съм му казала да не бърза за никъде!Закарах децата на у-ще, минах и през Кауфланд - напазарих. Уморена се чувствам и май ще ида да си легна

Радвам се за свекър ти! Бързо възстановяване 
Едно време това бяха предмети за разсейване и разнообразие... и за повдигане на бал
Ако не си Павароти, не важиш 'начи
По изобразително пък "не можел да рисува" представете си! Викам му: " Ми седни позирай!", а той: " Ми не можело, щото нямам правилни черти!"
Баси! Кво създание на природата съм създала! Да не може да пее и да рисува! Не ме е срам! А аз за една проста математика го гоня... 

,ще видим какво ще излезе...

Моя мъж е дева, ама чак преди година някъде му увря главата да ме слушакато му говоря.
Хайде и Дани да се представи. 
. Сещам се по този повод, първата ми оценка в ивота изобщо беше двойка по рисуване. Цял час се потя над една фруктиера с ябълки и круши, с водни бои и накрая минава даскалицата и ми вика "Ама какво е това?" и аз обеснявам, а оная супер недоволна. Ей още ми е пред очите, ядосах се и си смачках рисунката, и затова ми писаха 2.
Казах ли ви, че свеки като заминат и ще ми се *** мамата.
Нищо тамън ще си почина малко. 

Добре дошла Аиша! 

Ама да спра да се тровя засега. 

Просто като чуя младок на 20 и си представям някое келешче, дето в главата му само секс с разни мадами и ако може никаква работа.
Явно е случила на свестен, дето се грижи за нея и детето и какво по-хубаво от това.
За характерите - време трябва за ошлайфане, макар че ние вече толкова години още се шлайфаме, дет' се вика.
Охххх, яде ми се пита, бухти и разни такива работи много. 
Обаче за кой беше, така и не мога да се сетя. Тая година явно съм го пропуснала. 

?
! Нямат край тия изпити, писна ми вече! А така ми се иска в Прокуратурата... ама и за там има изпит
. Имам чувството, че ще уча докато умра
. Иначе за лятото си права. Не знам как ще дочакам да дойде август