Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ми три, ама ХL  Crossing Arms  hahaha! Джуджи, ние го ядем за едно ядене, наистина там е разликата  Peace.
Как осем яйца, бре! Ми аз нямам толкова голям тиган  hahaha.

# 406
Ми три, ама ХL  Crossing Arms  hahaha! Джуджи, ние го ядем за едно ядене, наистина там е разликата  Peace.
Как осем яйца, бре! Ми аз нямам толкова голям тиган  hahaha.

Ооооо, аз имам, то ако така готвя за по едно ядене, с онова ненаялото се, ще се гръмна ритуално. Мога да ти услужа с тиганЯ някой път  Joy голяма благодат е.

Уиш, пробвах какви ли не обици, ми не ми отива, малко съм цинга манга с тях, отделно аз също имам непоносимост към неблагородни метали. Сега гледам джуджето слага едни мои обици, които са с клипс (аз така и не ги носих) ми и тя ми цинганее. Но виж аз пък съм като теб, но с пръстените. Ако нямам пръстен все едно ми няма ръцете  Joy Защо не можех да се оправдавам с това за готвенето  Thinking Joy

# 407
Венче, аз пък тъй и не се научих да готвя миш-маш. Crazy Все го правя като манджа със сос. newsm78 Иначе се наложи и един хляб да пусна. Whistling И като се сетя, че за утре няма да има нищо в тенджерите. Mr. Green

... А твойта щерка къде иска 3 та обеца? На езика, на веждата. ...

А? Shocked Shocked Shocked Дан' съм чула. #Crazy На ухото иска, не знам на кое. Rolling Eyes

И аз не се харесвам с обеци. Възприемам се май само с големи халки, и то на издухана коса. Иначе не. Точно ми се струва, че циганея и аз. Embarassed

# 408
  • София
Джуджи, що не ми дадеш някой пръстен, ми тиган ми предлагаш, аааа  Crossing Arms  hahaha  Hug!?

Поли, майка и татко лятото са затваряли в буркани печени чушки и изварени домати, та пак казвам - имам заготовка и става лесно. Иначе миш-маша на пръв поглед е проста манджа, ама много пипкава, ако човек трябва да изпече и обели чушките. Сигурно слагаш повече домати, щом ти става с много сос. Аз, като ги видя, че са воднисти, и ги изцеждам  Mr. Green.

# 409
Венче, честно да ти кажа, един път съм готвила такова чудо. Стана манджа със сос. Явно просто съм направила сос. hahaha Не ми е много ясен процеса, но и заготовка нямам, къде викаш.

# 410
Леле при нас вали ужасно.  ooooh! Миш маш аз много често готвя.  Flutter Много хубав става.  Whistling

# 411
  • Варна
Mmmmm, миш-маш, ох, каква вкусотия newsm22. Много обичам, ама няма тази година заготовки и не ми изнася с пресни продукти. Че и аз готвя у големия казан  Joy.
Планирала съм да направя постни лозови сърмички, че имам буркан с листа отворен за бъдни вечер. Но така ме мързииии. В туй кофти време даже и една следобедна дрямка отразих.

# 412
Джуджи, що не ми дадеш някой пръстен, ми тиган ми предлагаш, аааа  Crossing Arms  hahaha  Hug!?

Ми щот' не казА, че нямаш пръстени, а тиган  Joy

Аз пък имам печени и белени чушки във фризера, размразявам ги, нарязвам ги, малко лук (ако не пропусна в бързината) и 1 малко шише домати, много сирене и яйца и е готов. Скоро правих много вкусни чушки бюрек, ама мързеливи, да не си помислите, че съм се морила нещо.

# 413
Оф, бееееее, много мразя да се боря с вятърни мелници. Close Почнах една дискусия, исках да събера мнения, да видя какви са настроенията.....Направо удрям на камък сякаш. Работата е там, че вчера дъщеря ми се прибира от училище и ми казва, че и писва всеки ден голямото междучасие да ги гонят навън. Shocked ЗАБРАНЕНО им е да влизат в сградата, представяте ли си? #Cussing out Има ли го това на друго място? Кажете ми. Tired

# 414
  • Варна
 Shocked Shocked Shocked
И що тъй са решили великите умове?

# 415
  • Пловдив
Здравейте!  Hug

Ренка, за твоето страдание има едно решение: бииира, ама редовно.
 hahaha

Камче, всичко ще  е ОК. Щом е бил лек, ще се възстанови напълно.

Луси, другият път  - по -добър резултат в сладкарството.
Малкият е много сладък, наистина. Пу - пу!
Да ти е жив и здрав!

Аз правих огретен от картофи със сирене.
Сега ще правя едни сладки с грис. Много бързи и лесни.  Flutter

Тук е студено, мокро, и духа силен вятър. Не ми се излиза никъде...

Сутринта писахме домашни за понеделник с малчо, после, всъщност, досега се биха с кака си и сега, най - сетне, се кротнаха да гледат ТВ... ooooh!
Ужас! На моменти си мисля, че моите са най - проклети!!!  ooooh!
Особено в такива дни, когато няма как да се излезе навън...
Искам да идва понеделнииик!!!

# 416
Пол, няма токвоЗ чудо или поне аз не съм чувала.  ooooh! Нямате ли там Инспекторат да попиташ или пиши мейл до Общината, до Дирекция "Образование" например.   Thinking

# 417
Shocked Shocked Shocked
И що тъй са решили великите умове?

А кажи ми. Разбирам - чист въздух, ала-бала. Ама да забраняват ooooh!.... Как може изобщо в днешно време някой да забранява подобно нещо. Naughty

Кам, ще трябва да се направи нещо, да. Thinking

# 418
  • Варна
Ами много странно  newsm78. При нас няма такава забрана. Нашите /ама те са и малки/ дори сега в студеното не ги пускат навън. Rolling Eyes Но за големите няма никакви забрани. Пиши им, или се обади по телефона http://rio.escom.bg/start.php?RIO_NUMBER=19. Ако не си говорила, питай все пак с каква точно цел е издадена тази забрана.

# 419
Добър вечер!

Имах ангажименти цел ден и бях на вън, та затова не съм пускала компа  Hug

АлУУУУУ 1977 наборките - да идат при ЛЛ да ги боцне, че има ваксина задължителна  Mr. Green
Днес мен ме боцнаха  bowuu Взех за мен и мъж ми документите за профилактичните изследвания и в понеделник ще си направим.

Камче, хубаво е, че квото и да е е минало леко  Hug

Скрит текст:
Свекър ми вчера го изписаха и ходих да го взема. Добре е ще си почива.... дано да няма повече такива случки  Praynig

Вали от следобед сняг тук и не спира  Sick
Компа ми е на "лекар"  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт