Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Рейче, дано няма други подобни емоции!
Ма що 77 набор, нъл си 87? Wink

# 421

АлУУУУУ 1977 наборките - да идат при ЛЛ да ги боцне, че има ваксина задължителна  Mr. Green

Тъй ли,  Thinking ми аз ако не искам да ме бодат.  Crossing Arms

# 422
  • Пловдив
Нищо не могат да ти направят.  Wink

Мен ЛЛ даже не си направи труда да ме пита преди две години, щот ме познава достатъчно... Mr. Green Има си достатъчно проблеми с мен, та и заради това да се разправяме...
Само ме пита за профил. изследвания, дали ще искам да ги пуснем, та я изненадах, кат се навих поне за тях... hahaha

# 423
Тони, писах. Да видим дали и кога ще получа отговор. Sunglasses

На мен преди две години не ми биха ваксина. Никой не се обади да ме повика. Нито пък за профилактични. Важното е, че си вземат полагащото им се за мен, а и за много, много други. Whistling

Норче, хубави новини! Дано нямате повече подобни емоции. Praynig
Кам, как е майка ти днес? А дребчо от какво е болен?

# 424
Кам, как е майка ти днес? А дребчо от какво е болен?
Ами Пол, по добре е май, аз много не мога да преценя.  newsm78 Говори по добре. Иначе е постоянно на системи все още.  Praynig Дребчо според личната имал бронхит.  Thinking Вече е на АБ, защото от вторник го мъча горкото.  Mr. Green

# 425
  • ПЛОВДИВ
Хей лъвички мой ха да ви кажа едно наздраве, че днес пак съм отличничка!!!  Party

# 426
Щом говори, и и се разбира, това е добре. Дано се възстанови бързо и изцяло! Praynig
А малкия Т ли вдига? Кашля? Какъв АБ?

Наздраве, Фрапе!

# 427
  • Пловдив
Фрапенце, браво!!!  Heart Eyes Все така отличничка да бъдеш!

И аз съм на вино...Наздраве!

# 428
Аз пък съм на нищо  bowuu, но ще се почерпя от на Фрапето. Наздраве и честито !

# 429
  • ПЛОВДИВ
Полинце наздраве!  Hug Heart Eyes
Камче, и аз ти желая от цялото сърце мамчето ти да се оправи напълно и ти пращам цялата си положителна енергия същото важи за рейчо.

# 430
Щом говори, и и се разбира, това е добре. Дано се възстанови бързо и изцяло! Praynig
А малкия Т ли вдига? Кашля? Какъв АБ? АБ е Панцеф, не е пил такъв дава се веднъж на 24 часа.
Температура вече няма, кашля доста. Вечер също.  Peace
Фрапенце наздраве. Брей голяма зубрачка се извъди.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Шегувам се да не ми се обидиш.  Hug
 Аз правих сърми, сладкиш и баница.  Crazy Crazy Crazy

# 431
Камче, вчера правих мъфини "Шоколадова лава" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.msg20063349#msg20063349, много хубави станаха, ама само 8 броя да му се невиди  Crossing Arms
Ти къв сладкиш правиш сега?

# 432
# 433
  • Варна
Реа, добре звучи рецептата. А ти що не удвои грамажа?
Фрапе, наздраве и браво!
Кам, и малкия ли ти е болен? Бързо да се оправят и двамата! Hug

# 434
Реа, добре звучи рецептата. А ти що не удвои грамажа?
ми щот трябваше да сложа 400грама шоколад и 400 грама масло  Mr. Green, звучи самоубийствено според мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт