Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 68

• 53 330
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте мили приятели! Hug Hug Hug

Да ни е честита 2012 година! Да ни донесе здраве, сполуки и благоденствие!

Докато ви изчета мина доста време, но пък ви благодаря за снимките, клипчетата и информациите, които сте пуснали... Hug Peace

Добре е, че ще дават сериала и по българска телевизия..."Колкото повече, толкова повече", нали?
Лично аз ще продължавам да го следя тук и ще се радвам, ако екипът, който с безвъзмездната си помощ ни радва, да продължи да го прави и да ни доставя това удоволствие...Благодаря ви сърдечно мили момичета... smile3501

Споделям мнението, че може да се направи и втора тема "Пепел от рози", но оставям това на вас да решите и аз ще се съглася с решението ви.

HIACINT, аз също съм от това поколение, което харесва Фахретин бей, въпреки че съм май старичка и за него, и съжалявам, че  повече няма да го видим...За сега ще се задоволя с Кенан бей /адвоката/... newsm47

Позволете ми да отправя една молба към вас - не бъдете мнителни и не се поддавайте на негативни емоции, бъдете по-толерантни към мнението на другите...Вие сте умни и находчиви, доставяте ми истинско удоволствие да чета постовете ви и затова не ме карайте да съжалявам, че прекарвам времето си с вас... Извинете ме за забележката, но тя е продиктувана само от това да не забравяме, че тук се събираме хора с различни манталитети, разбирания и възрасти и е нормално да не сме единодушни по всички въпроси...
Искам да продължа да се радвам на компанията ви и с удоволствие следя всичко, което пишете и пускате, за което ви благодаря... newsm51

# 61
  • планетата Земя и по точно до морето

....Останаха около 20 серии.Би трябвало да се насочат към Фатма и Керим-крайно време е да ги поставят в центъра на събитията.

dettodorowa , дано, дано !  Hug  Praynig То не само ние и Керим иска така !  Grinning

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 20:01 от Ari888

# 62
"Пепел от рози" - а сетете се кой филм ще дават по БТВ!

Просто не ми е ясно, как така си кръщават сериали, придобили такава популярност с измислени имена.

# 63

Просто не ми е ясно, как така си кръщават сериали, придобили такава популярност с измислени имена.

newsm10 smile3501 И на мен ми е много чудно, защо развалят хубавите оригинални имена. Точно на "Каква е вината на Фатмагюл", заглавието си носи специален смисъл за цялата история...  #Cussing out

# 64
  • Варна

Добре, че прочетох тук, че става дума за нашето Фатме.Мислех, че друг сериал ще дават, че даже се  издразних защо не е нашия Shocked Laughing
Да си му бяха оставили името поне...какво не му харесаха на оригиналното newsm78 Crazy

# 65
  • София
Марта_49, за творението ти

Lilims,  smile3521 .... време е да проумеят, че българският зрител е интелигентен, мислещ и информиран по отношение на световното кино и телевизия.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 20:26 от rivva

# 66
  • София
...... леле ама то голямата метла и нас ни е отнесла ...... Детелинке, Злати, Круела и Канпунулко, не са ни оставили "закачките"

# 67
Марта, прекрасен клип  Hug донесе ми много положителни емоции. Благодаря   love001 hug newsm51

# 68
...... леле ама то голямата метла и нас ни е отнесла ...... Детелинке, Злати, Круела и Канпунулко, не са ни оставили "закачките"

Ама не е честно.....какво съм направила Cry Оф яяяяяяяя,Тати е карал наред ooooh!Нищо,Ривко,ние пак ще си сложим снимките Laughing

# 69
  • Пловдив
Не се кахърете момиченца,всяко зло за добро  Grinning Те голяма част си бяха за метла,ама имаше и приятни  Wink например постчетата с

Скрит текст:
Joy Joy Joy

Круела,сакън,не отваряй  Laughing

Ривка,можеш ли да ми сложиш пак линкчето с новият филм на Фърат  Praynig

# 70
Не се кахърете момиченца,всяко зло за добро  Grinning Те голяма част си бяха за метла,ама имаше и приятни  Wink например постчетата с

Скрит текст:
Joy Joy Joy

Круела,сакън,не отваряй  Laughing

Ривка,можеш ли да ми сложиш пак линкчето с новият филм на Фърат  Praynig

Злате,стига си го слагала тоя урунгел,че ще сънувам цяла нощ кошмари Mr. Green

# 71
  • Пловдив
Детелинко,ами аз нали го крия  Wink,ти защо се мушиш навсякъде  Joy Joy Айде от мен да мине ,нещо за душата  Heart Eyes

# 72
Ето това, Злате, си е друго нещо. newsm10 smile3521

# 73
А пък аз искам TheBlackWidow да ми преведе 56-та серия, защото вече не издържам  Naughty
Come on, джанъм  Heart Eyes

# 74
  • Варна
Честита ви Нова година,момичета и момчета/ако има такива/,отдавна не бях писала при вас,изчитам ви набързо и-дим да ме няма!Първо ви пожелавам здраве и непресъхващ хумор и любов!Тук е започнала една сесия вече и мен ме гонят от стая в стая и-не мога да включвам компа както преди CryЧух и видях,че ще дават филма по бтв и си представям как ще бъде накъсан на две половинки серията плюс куп реклами,а и заглавието не ми хареса-откъде накъде?Знам,че турските сериали им слагат други заглавия в арабския свят-имам роднини там-но...чак пък "Пепел от рози"?Е,ще го преживеем,ама чудя се кой ли ще дублира,а?Ха-ха,досега сме свикнали с техните гласове,представяте ли си как биха звучали на български??Както Нургюл и Мурат,х-у-м-о-р-е-с-к-а!Дано да греша,ама нейсе!А,и да не забравя-и аз харесвам бащата на Керим,не съм го виждала досега в друг сериал и много ми хареса!Чакам с нетърпението утре-то!

Общи условия

Активация на акаунт