Среща на дамите от Тортената тема

• 22 790
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Валерийо, за кво ти е толкова бря?

И без това ще го изгубиш някаъде в бездънната си къща!

После ще го търсиш известно време, ще ти писне и ще си купиш нов. hahaha hahaha hahaha

Пуснете малко фъндък, за проба, от къде  го взимате този желатин, а?

# 706
Момичета, аз няма да дойда на срещата,че имам доста ангажименти, Ани и Иглика, надявам се че не ви е спешно СМС-то, за да го оставя за сладващата среща. Ако е спешно ми пишете, да се видим друг ден.

# 707
На мен не ми е спешно Руми!!! Мъчно ми е че няма да те видя, ама ... както, така!

# 708
Спешна питанка:
ОТКЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ФУНИЙКИ ЗА СЛАДОЛЕД. ТРЯБВАТ МИ ЗА КУЛА ЗА ЗАМЪЦИ.

Няма да имам време да правя шаблони и да съхнат.
Съответно, ако има някъде, някой иска ли да делим. Щото със сигурност ще са поне 100 броя. Може и повече.

# 709
  • София
Момичета, аз няма да дойда на срещата,че имам доста ангажименти, Ани и Иглика, надявам се че не ви е спешно СМС-то, за да го оставя за сладващата среща. Ако е спешно ми пишете, да се видим друг ден.
Ти го поръчай да го има при теб, пък ако ми потрябва, ще дойда да си го взема.  Peace  
Засега имам още малко.  Simple Smile

# 710
Ванюш Ако не ти е късно до неделя мога да ти донеса имам 5-6 броя, от Кауфланд май ги бяха взимали наще  но ще питам маман и ще ти кажа със сигурност.

# 711
Питах от кауфланд с продават се на щанда със сладоледите 20 тина броя в една кутия

# 712
 Ванче, мисля че и в Хит-а видях, в кутия са. Има и друфи вафлени неща за украса на сладолед.

# 713
  • Тракийка в Софийското равно поле....
В Кауфланд със сигурност има. Аз си ги отбелязвам всеки път, за да съм информирана.  Crazy

# 714
Много Ви мерси. Дано да успея да хвръкна до Кауфланд, че и днес ще ме тормозят и мъчат поне до 3 часа. Писна ми!!!!  #Cussing out
Игличке, имам те впредвид, ако нещо го закъсам, ще ме спонсорираш с твоите наличности, но ще се опитам да отида до някъде.

# 715
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ванче, за кога ти трябват? Ти май си ми съседка (офисно)  newsm78

# 716
  • у дома
Ванче, за кога ти трябват? Ти май си ми съседка (офисно)  newsm78

не е  Mr. Green
Ванче, аз имам цяло кутия, 15 бройки, от Кауфланд, мога да ти дам... сега ще ги снимам, че не съм сигурна дали ще ги искаш като форма

# 717
  • Sofia
Никва съседка не ти е тя, съседка е на себе си само.
Такива фунии мисля има и в Алимко аз исках да взимам, за да сипвам на Ева сладолед у нас от голямата кутия понякога ама поня бяха някакви милион бройки и прецених, че до 18г възраст няма да може да ги изближе, та ако 20 са ти много ще взема 19 аз.  Mr. Green
Лили бе, желатина е от Илчовски в пликове по 1кг, ако искаш аз ще взема 1кг, вие с Ванчето си разделете по половинка, ама половинка да деля ми се свиди.  Laughing

Дани, майка ти да почва шушоните, с две торти ако се обуя, че и за главата трета ако ми направи ще е повече от чудно.  Mr. Green
Много хубави неща прави жената иначе, ти не можеш ли и ти да шиеш такива, какво си се разготвила само?  Laughing

# 718
  • София
Никва съседка не ти е тя, съседка е на себе си само.
Такива фунии мисля има и в Алимко аз исках да взимам, за да сипвам на Ева сладолед у нас от голямата кутия понякога ама поня бяха някакви милион бройки и прецених, че до 18г възраст няма да може да ги изближе, та ако 20 са ти много ще взема 19 аз.  Mr. Green

Етооооо, намерихме си стокааа!!!  hahaha Спокойна съм вече, няма да остане Валерката само с половинка желатин.  Mr. Green

# 719
  • у дома

що пък да не ги искаш  newsm78 просто не ги бях отваряла  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт