Среща на дамите от Тортената тема

• 22 755
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
що пък да не ги искаш  newsm78 просто не ги бях отваряла  Mr. Green
Всичко искам. Обаче ти па си ми най-далече от всички да му се невиди.  Тортата е за понеделник. Значи най-късно в неделя на срещата може да получа от някой който има в излишък. В момента кроя планове как да се измъкна от ревизията и да скокна до Кауфланд с нечия чужда кола, че мойта е някъде пред къщи. Щерка ми е на работа в някакъв незнаен магазин днес и ще провери дали имат такива нешица. Ако нямат и не успея да избягам от офиса сега, ще търся вариант да взимам от някой. Не ги знам ревизорите докога ще ми гостуват днес. Тая седмица ме разцепиха, всяка вечер до 8-9 часа. Уж, все са на финала и пак ме тормозят. сега ще изровя телефона на Пикадили и ще звъня там, че са ми най-близо.
Никва съседка не ти е тя, съседка е на себе си само.
Абсолютна егоистка, кво да ти кажа. Живея си до работата, работя си до нас... кой като мен....

в Младост 1 съм Татутке!  Grinning

# 721
  • Тракийка в Софийското равно поле....
в Младост 1 съм Татутке!  Grinning
Е, а кажи ми сега отде ми дойде на акъла, че сме комшийки  newsm78  ooooh!

Мъж ми ще ме оставя! Като го викнах да отнесе вкъщи всички чували с шоколад и ММ и..... абе всичко, каза че аз за него време нямам, така че не иска повече да се занимава с мен  Mr. Green hahaha

# 722
  • София
 Какво ще кажете да пробваме някой път да се видим в  "Плюс това": http://plustova.com/about/ ?

# 723
  • София
Какво ще кажете да пробваме някой път да се видим в  "Плюс това": http://plustova.com/about/ ?
Taм е готино, но май не се пуши, а аз държа на здравето на някои съфорумки. Нека си пушат със здраве.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 724
Ванче, 3 кули устройват ли те? След час съм в района на Пикадилито и Британика, ако искаш да ти ги донеса?

# 725
Taм е готино, но май не се пуши, а аз държа на здравето на някои съфорумки. Нека си пушат със здраве.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хапсолютно  Mr. Green. Освен това е малко трудно за паркиране, макар много да го харесвам инак - много ми е арт  Heart Eyes

# 726
  • Sofia
Хапсолютно  Mr. Green. Освен това е малко трудно за паркиране, макар много да го харесвам инак - много ми е арт  Heart Eyes
Ти ако трудно паркираш то тогава другите вероятно няма и да дойдат.  Mr. Green

# 727
Сега си отмъщаваш за липсващото какао лиии?! Не знам и аз  Naughty Crossing Arms

Инак на мен ми е близинко и удобничко! Ако не трябваше да влача 15 кила шоколад и пеш мога да ида  Flutter Crazy

# 728
Амаретке, благодаря ти и тук. 3-те кули са доникъде, ама ние са разбрахме по телефона. Досега никой не ми беше предлагал да си вдигне дупето отнякъде, да отиде да ми купи нещо и да ми го сервира вкъщи.  Поласкана съм, наистина!
Относно непушенето. От 1ви ще си НЕпушим със здраве!!! Незнам къде ще се събираме и какво ще правим ние гадните пушачки, ама ще го мислим като му дойде времето. Аз и без това съм решила в неделя да разпитам персонала каква ще е съдбата на пицарията.
Валерийке - да не се разболееш сега от мъка, че нищо няма за тебе.....  Mr. Green
Да ти донеса нещичко от моя склад???  Имам торби с цимент, гипс, блокчета Итонг, тухли, керемидки .... Важното е да не си ходиш празна.   Mr. Green

# 729
  • Sofia
Гледай нещо тежко да е само.  Mr. Green
А на вън по заведенията пак ли няма да може да се пуши от 1-ви, не че съм чела закона, не ме е вълнувал достатъчно.

# 730
Че те това с пушенето не го ли приемаха преди 100 г  Laughing
 Последно кога някой ми пуши под носа беше преди 5 г в един български ресторант в Чикаго ...ей идеше ми да му извия врата на онзи  Laughing
 Тук в Мисури даже има закон че не можеш да пушиш и в колата си ако возиш дете  Mr. Green

# 731
Тук в Мисури даже има закон че не можеш да пушиш и в колата си ако возиш дете  Mr. Green
Те, затва ще ходА на село, ше си пуша у каруцата, докато си паса патките и това е.  newsm57
А, като забранят алкохола на обществените места и си приберат пищящите деца на пригодените за целта места, тогава ще мирясам, ще си затворя устата и даже ще ме е срам да запаля на подобно място. Но, дотогава ще мрънкам и ще фуча, колкото ми душа иска.

# 732
  • Sofia
За това я обичам аз Ванчето, щото е много по-зла от мене.  Mr. Green

# 733
  • София
Да бе, иска ти се!  newsm47

# 734
  • Sofia
Да бе, иска ти се!  newsm47
За да и докажа любовтта си промених резервацията за на вън така че си обувайте шушоните.

Общи условия

Активация на акаунт