84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, на мен ми хареса в последния - Хоуп спрингс. Отиваше й ролята.

# 661
На мен пък точно Хоуп спрингс ми преля чашата. Тя влезе в образа на писклива леля вече. Така беше взела и Даян Кийтън да ми дотяга по едно време, разгеле че се кротна.
 Добре че ролята в лебеда в крайна сметка е заминала при друг. Майката беше перфектна просто.

# 662
Е Тино, тя си е точно писклива леля бе, затова и й приляга ролята Mr. Green

# 663
  • в морето до колене
Пу, да не ни е уроки  Mr. Green
С тази скорост, дето я развиваме през последните дни, май темата няма да устиска и до номинациите за Глобусите  Party
Ама пък ще е хубаво с тях да я завършим след седмица. Ще има повод новата тема да почне с летящ старт.

В тази връзка - не знам за Оскар, но за Глобус Брадли ще има номинация на 100% мисля, че може и награда даже... Дали  newsm78
Все си мисля, че там Silver Lining... ше се състезава в категорията на комедиите, не на драмите.  Thinking

# 664
  • Далече
Абе незнам,  според мен Мерил въобще не може да си избира филмите . За един актьор е важно как и какви филми си избира (поне в моите очи Mr. Green) Някои нямат голям избор, но за такива като Мерил не би трябвало да е проблем да имат високи критерии, а тя все в бози участва напоследък.

За много актьори затова и Оскара е важен, за да могат да работят с по - добри режисьори и да имат по -  голям избор на роли (В този смисъл на Ди Каприо не му трябва Оскар Grinning)

Ето например Marion Cotillard се възползва максимално от Оскара се настани трайно в Холивуд.

Брадли ще се изправи срещу Hugh Jackman на Глобусите.Ако го бие като нищо ще си спечели номинация за Оскар Laughing

# 665
Алиса, има един момент, в който вече работят за пари, не за слава Mr. Green Та я разбирам Мерил, нормално да поизкара някой лев, все пак не е млада вече Laughing

# 666
А да бе, пари... Мерил точно, като я гледам к'ви речи праска при награждаване, е толкова тщеславна... тя се снима зарад едното его.

# 667
Ми не знам, подбора й куца тогава, егото явно е спихнало Mr. Green

# 668
  • в морето до колене

Брадли ще се изправи срещу Hugh Jackman на Глобусите.Ако го бие като нищо ще си спечели номинация за Оскар Laughing

Уфф, да бе - съвсем изключих, че ще е конкуренция с Хю. Голям съм заплес.  smile3555
Е, тогава надали ще има и Глобус... но поне номинация ще има със сигурност.
Ти си абсолютно права, обаче - ако бие Хю на Глобусите, ще му е вързана в кърпа номинацията за Оскар. Ще отсвирят Джон Хоукс най-вероятно заради него...

# 669
  • Далече
.. ако бие Хю на Глобусите, ще му е вързана в кърпа номинацията за Оскар. Ще отсвирят Джон Хоукс най-вероятно заради него...

или Джон Хоукс  или Joaquin Phoenix, защото много говори  Simple Smile.
Дано Б.Купър е наистина добър, че не са хубави тия работи Mr. Green

# 670
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А, сакън, само не Хоакин! Ето това е актьор, престъпно недооценен от Академията Peace. Срам е, че няма поне един Оскар.

# 671
  • София
Да погласуваме малко преди Оскарите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692502.0

# 672
Хм... Даниел ДЛ е там, няма как да избера още 6. Но като гледам, се гласува най-вече по чекиджийски симпатии.

# 673
1/3 въобще не ги знам... Яко съм изостанала с киното тази година. Crazy

# 674
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хм... Даниел ДЛ е там, няма как да избера още 6. Но като гледам, се гласува най-вече по чекиджийски симпатии.
Не само- аз моите ги наредих красив-талантлив-красив-талантлив, и тук там по един "две в едно" Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт