84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
  • София
joy_r , ама и ти не се стърпя да започнеш с Гослинг, а Mr. Green
мокра, суха тениска, кой както го приема, жив и здрав да е и да показва повече тяло като онова в Crazy Stupid Love, отколкото като в Lars and the Real Girl Wink а пък някой горе каза, че бягал от категорията на Клуни и Пит, разбрал е човека, че визията е много важна в Холивуд, лошо няма.

а ти кой си представяш да изиграе Гетсби?

иначе и на мен ми е неприятен израза "пада му се Оскар", ама историята показва, че повечето пъти точно така се раздават Confused

# 31
  • София
Не съм чела назад, но аз лично удрям силно рамо на любимия си актьор - Леонардо ДиКаприо, за ролята му на Дж. Едгар Хуувър, в едноименния филм. Отдавна ДиКаприо трябваше да вземе Оскар - това е роляТА. Peace

Извинявай, Тинче (нали това всъщност значи "ника"), но го казваш 'щото си го гледала и харесала? Или 'щото Лео ти е любим?
Да не става обръкване...
Не съм го гледала - единствено трейлъри. Имам взети отворени билети за премиерата на 12ти януари (по първоначални данни) във Великобритания - тогава няма само да удрям "силно рамо", а ще се изкажа точно. Но, имайки предвид, главните отзиви - че е страхотна ролята на ДиКаприо, въпреки че филмът не е кой знае какво, съм склонна да повярвам. Flutter
Да, това е никът и значението. Hug

П.П. И аз малко бях Shocked като разбрах за Лео като Гетсби. Любимец ми е Редфорд (барабар с Делон и Брандо) от онова време, любим филм ми е The Great Gatsby, ама не мога да си наглася мозъка Лео да изиграе Гетсби. Ама ще видим, де. Whistling hahaha

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами как да не почна с Райън, Аурора, той стана основната тема тук, направо да кръщаваме темата "Оскари-те и Гослинг" Mr. Green. А и го харесвам, много при това. И тялото му харесвам, не чак толкова обаче Mr. Green.
Относно Гетсби- Редфорд беше идеален според мен, няма нужда от римейк. Щом ще се прави обаче, нека не докарват (из)насилена прилика с него, както са направили с Лео (поне на снимките така изглежда). Иначе в тази роля аз лично си представям Джуди(макар че вече отдавна излезе от възпастовия диапазон на Гетсби) или малко по-смело, някой по-екзотичен с нотка на перверзност, като Джонатан Рис-Майерс, Силиън Мърфи, или Том Харди (тези тримата точно за да се разграничи новата версия от класическия филм, а и смятам, че могат да уловят странното излъчване на литературния първоизточник).

# 33
  • в морето до колене
Като сте подхванали така... да питам / нали Тина призовава "да си чешем езиците" Wink
айде Лео като Гетсби не щете...
Джакман като "шофьора" не ви сте стори добра идея...

а Джакман като Жан Валжан ???  

- току що ми "светна" една такваз новина... къде съм спала досега, пита се  Whistling

# 34
Защо не, харесвам го и искам да го видя и в сериозна роля. Такава не му се е падала май след "Фонтанът"...

# 35
  • София
Като сте подхванали така... да питам / нали Тина призовава "да си чешем езиците" Wink
айде Лео като Гетсби не щете...
Джакман като "шофьора" не ви сте стори добра идея...

- току що ми "светна" една такваз новина... къде съм спала досега, пита се  Whistling
Аз ли съм призовала? Shocked hahaha Anyways, млъквам. О, аз искам Лео навсякъде Joy, но ми е необичаен.

Джой, "Джуди" кой ще рече? Джъд Лоу? Rolling Eyes Hug

# 36
Той, той Mr. Green (да не ме напипа само Сарказъма как галено го наричам Joy)

# 37
  • София
Той, той Mr. Green (да не ме напира само Сарказъма как галено го наричам Joy)
hahaha За миг си го представих като Гетсби, с бритиш акцента. Heart Eyes hahaha

# 38
  • София

thumbs up newsm10

а Лео ми се струва много подходящ за Гетсби, но тук сигурно пристрастието ми ме води, по-добре да мисля в насока има ли роля, в която не мога да си го представя...

# 39
Той, той Mr. Green (да не ме напира само Сарказъма как галено го наричам Joy)
hahaha За миг си го представих като Гетсби, с бритиш акцента. Heart Eyes hahaha
Всеки един от изброените от мен актьори е бритиш, но великолепно се справя и с американо-спийкването Wink (всъщност за Джонатан май не съм съвсем убедена).

# 40
  • София

thumbs up newsm10

а Лео ми се струва много подходящ за Гетсби, но тук сигурно пристрастието ми ме води, по-добре да мисля в насока има ли роля, в която не мога да си го представя...
Много thumbs up. Flutter Аз супер много чакам Гетсби, именно за да го видя в тази му роля, защото ми е интересен.

П.П. Айде, млъквам, че почна ли за Лео, си чеша езика до побъркване... Embarassed Embarassed hahaha hahaha hahaha

# 41
  • в сърцето на един мъж...
Аз нямам нищо против да видя Лео като Гетсби - все пак показа, че има потенциал. Аз нямам нищо против римейка, на който и да било филм, стига да е направен както трябва.
За Хю като Жан Валжан четох снощи и мисля, че е интересно виждане, ако не друго, поне мускули има Mr. Green

# 42
  • Далече
Аз пък чакам ДиКаприо в новия филм на Тарнатино догодина Django Unchained Mr. Green;
"Великият Гетсби" ми се струва безмислено пак да се прави доколкото разбрах и 3Д

А пък "Клетниците" още от сега си знам,че ще го прескоча - то май ще е мюзикъл нали, аз мразя мюзикъли Sad

Margin Call ми хареса, неочаквано добро филмче.

# 43
Аз пък чакам ДиКаприо в новия филм на Тарнатино догодина Django Unchained Mr. Green;
Значи Лео ако не вземе нищо тази година за това, че ще бръчи вежди като президент, догодина вече ще му е ред и ще му се пада.  Mr. Green Mr. Green

# 44
Здравейте и тук.
Тази година по-живо ме вълнуват актьорските номинации, отколкото режисьорските, а що се отнася до сценариите надявам се Уди да спечели отново златния чичко.

При жените според мен ще го ударят на компенсации и най-сетне Глен Клоуз може да удари джакпота.
При мъжете всичко е възможно...

Общи условия

Активация на акаунт