84th Academy Awards OSCAR'2011 - "... и всичко е суета"

• 30 104
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Ето как вървят коефициентите за залози за актьорските Оскари

Главна женска роля
Главна мъжка роля
Второстепенна женска роля
Второстепенна мъжка роля

В интерес на истината Р.Мара( баси името) стои много добре в ролята. Но чак номинация за Оскар...

По-горе си говорихме за сравнения,
точно нея всички можем да я сравним с Нооми Рапас и поне за мен, това не е в полза на Рууни.

Оставям коментарите за Тилда за гледалите Кевин.

# 136
Виз за Тилда ми се леят сълзи.
 Е, от сравнения полза няма....

# 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Сега разгледах пак- няма Гослинг #Crazy? А тъкмо му се наслаждавам в "Мартенските иди", до Дърводжорджи Embarassed

# 138
  • София
Ще си замълча за Лео...

Ако Джордж Клуни вземе още един Оскар за каквото и да е ритуално ще изгоря някоя негова снимка!

# 139
 hahaha hahaha hahaha

# 140
  • Далече
Ако Джордж Клуни вземе още един Оскар за каквото и да е ритуално ще изгоря някоя негова снимка!
Според коефицентите посочени по - горе е добре за всеки случай да си вземеш пожарогасител Mr. Green
Макар че аз имам тайни надежди за французина дето не знам как му се произнася името..
Руни Мара всеки път като й чуя името си представям Мара Отварачката Simple SmileSimple Smile Момичето има тотално различна визия иначе ама...

# 141
Сега разгледах пак- няма Гослинг #Crazy? А тъкмо му се наслаждавам в "Мартенските иди", до Дърводжорджи Embarassed
Е, хайде сега, на мъже ли ще се обиждаме?! Точно Раян говори винаги все едно го мъчи запек и него като вампира...Laughing Laughing

# 142
Руни Мара всеки път като й чуя името си представям Мара Отварачката Simple SmileSimple Smile Момичето има тотално различна визия иначе ама...
Ох, хаха..точно тва писах преди, но го изтрих... Laughing

# 143
Е, хайде сега, на мъже ли ще се обиждаме?! Точно Раян говори винаги все едно го мъчи запек и него като вампира...Laughing Laughing
Да, ама Джорджи има два фейса точно- тъжен и "Мартини, бейби" hahaha. Гослинг поне има егати изразителната физиономия Wink.

# 144
  • Далече

Той говори с поглед  Mr. Green

# 145
Ще си замълча за Лео...

Посестрима по "аватар", предателка по "тема" Laughing Hug Вместо да ме подкрепиш в тъжните ми тиради Crossing Arms  bouquet

В интерес на истината "нямам право" да коментирам Руни Мара Embarassed Не съм гледала филма Whistling, обаче, като "хвърлям боба" Laughing, преценявам, че изпълнението не е Оскарово. Тилда трябваше да е на нейно място, определено! Не я харесвам изобщо и вероятно всяка друга що годе добра актриса (и майка) би се справила на нейно място, но представянето й е добро Peace

# 146
  • София

Посестрима по "аватар", предателка по "тема" Laughing Hug Вместо да ме подкрепиш в тъжните ми тиради Crossing Arms  bouquet

Ох, ако знаеш що тъжни тиради съм изписала за Лео, ама това си е. Минаха всички граници...  Crossing Arms

Приговям пожарогасителя и се надявам скоро Джей Едгар поне на торент да го видим!

# 147
Много говори, няма що..точно с тези свински очета.  Grinning Раян и той има две физономии... а пердон, една... провлачена и гледаща любвеобвилно. Т'ва е.

# 148

Ох, ако знаеш що тъжни тиради съм изписала за Лео, ама това си е. Минаха всички граници...  Crossing Arms

Приговям пожарогасителя и се надявам скоро Джей Едгар поне на торент да го видим!

Дано Praynig, то се видя, че на кино няма да ни огрее Tired

# 149
  • Далече
Много говори, няма що..точно с тези свински очета.  Grinning Раян и той има две физономии... а пердон, една... провлачена и гледаща любвеобвилно. Т'ва е.
За домашно да гледаш The Believer Simple Smile
Незнам за Раян, но наистина смятам, че в Академията по някаква причина не харесват Ди Каприо. Той почти няма слаба роля, не че му трябва този Оскар, но прави впечатление някак си Mr. Green

А, за Тилда точно онзи ден четох както обясняваше как си подарила предния Оскар на агента си, и си мислех, че не трябва да разправя такива работи щото Академията ще я накаже и то взе , че стане.Поне се надявам, че не и пука особено.

Общи условия

Активация на акаунт