iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 28-а тема

• 31 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • София
zzzlati  

От няколко часа до 1-2 дни, зависи какво си поръчала.
Понякога когато някой сподели, че е пуснал поръчка еди кога си и вече е шипната, съм забелязала, че при мен не е така.
Последно чаках почти 2 дни да шипнат  поръчката ми с какаовата паста Simple Smile

Дано при теб да стане бързо

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 661
За 21.07 долара дали ще иде на пощата?

# 662
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a , ти беше пила това , нали?
http://www.iherb.com/FutureBiotics-Omega-7plus-Age-Defying-Skin- … psules/14447?at=0

Какъв ефект върху кожата и като цяло забеляза?

в момента го пия и не съм изпила много, но моя приятелка, за която също взех е в див възторг, избистряне нa тена, цялостно много позитивно повлияване

преди това пих едни други омега седем - масла в хапче, без биотин и т.н. и също имма поразително прекрасен ефект

изобщо - омега 7 са супер  Peace Peace Peace Peace

Код за 5$ отстъпка POP824

# 663
  • София
За 21.07 долара дали ще иде на пощата?

Това е без доставката, нали?
Ако е така - по-вероятно е да  отиде на Митницата, защото  21.07 $ е повече от 30лв

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 664
Влизам,за да похваля това тоалетно мляко http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Hydrating-Cleansi … 250-ml/18634?at=0.Поръчах го без очаквания /четох суперлативи за серията/ и съм много приятно изненадана. Мирише вкусно - на цитруси. Премахва и тежък грим безпроблемно.

# 665
denis d  Hug шипната е вече,аз си мислех вече,че може да има проблем с картата,но всичко е ок  Grinning
Сега чакане,и от мен POC307

# 666
Да се оплача и аз от въпросната кофа с омега 3 на now.
До сега не бях поръчвал от сайта купувал съм си от аптеките.
Та въпросната кофа пия от нея вече 4-ти ден.Първия ден всичко беше ок,но от 2-рия ден на сам имам постоянни оригвания с изключително наситен и неприятен вкус на риба.Капсулите ги приемам по време на храна ,хапвам и някакъв цитрус с надеждата да притъпя този вкус но има няма половин час след като съм приел хапа и се започва.Когато пиех маслото на фортекс нямах въпросните оплаквания.Не знам на какво  се дължи това  но е адски неприятно.Ще се опитам още 2-3 дена да ги пия и ако все още продължава тази мъка ще ги спирам.Не  знам какво ще ги правя 500 хапа  Shocked

# 667
  • някъде
Получих си пратката от пети декември.Но пък е объркана-вместо евтиния витамин Ц са ми сложили някакъв пробиотик и то един блистер.

# 668
  • София
kaspar4oo, по колко софтгела пиеш на прием? Можеш да намалиш дозата за известно време...
zhekova, в момента този пробиотик е в безплатните мостри...имаш ли друга такава в пратката....последния път си бях поръчала една безплатна мостра от тях, а получих 2бр., но всичко друго поръчано си беше в пратката...по-добре им пиши.  Peace

Kод за отстъпка 5$  LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 669
  • в 1001-та нощ
Получих си пратката от пети декември.Но пък е объркана-вместо евтиния витамин Ц са ми сложили някакъв пробиотик и то един блистер.

и аз получавам пробиотика с всяка поръчка - като безплатна добавка  Blush

провери действително ли си завила вит.С-то и ако да, а пък ипсва - пиши им  Peace помня, че не беше скъпо, но все пак  Peace

# 670
Ама верно вече само над 40 долара доставката е 4 долара. Кофти...

# 671
  • София
Получих писмо от iHerb за нови такси за доставка с International Air Mail
$4 (до1814 gr.) за поръчки от $40 до $80. Не пише докога ще важи....

Kод за отстъпка 5$  LAV475

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 08:59 от Bobka

# 672
  • в 1001-та нощ
на мен ми се струва, че често правят такива малки и делиактни промени - да има раздвижване  Mr. Green

в момента явно получават доста малки поръчки и се опитват да стимулират поръчването на по-големи (по-скъпи, като обща ст-ст) пратки  Peace

# 673
  • Варна
Добре де, не е ли пак по-евтино да поръчваш малки пратки, които да не ходят в митница, и да плащаш 6 долара? Иначе плащаш 3.50 лв на пощата + ДДС... Или не съм се ориентирала правилно? Напоследък в поръчките от това се водя и ми ги носят директно в офиса.

# 674
  • София
Да, със сигурност има отдели, които само с това се занимават какво да измислят, че да се купува повече и съответно да имат по-големи печалби.

Има нова мостра CoQ10-  Ubiquinol (Kaneka QH)

Kод за отстъпка 5$  LAV475

Общи условия

Активация на акаунт