iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 28-а тема

• 31 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
Добре де, не е ли пак по-евтино да поръчваш малки пратки, които да не ходят в митница, и да плащаш 6 долара? Иначе плащаш 3.50 лв на пощата + ДДС... Или не съм се ориентирала правилно? Напоследък в поръчките от това се водя и ми ги носят директно в офиса.

правиш си калкулация колко ти излиза, като малка пратка със скъпия транспорт и колко в голяма пратка

транспортът го разпределяш, като средно-претеглена величина и готово  Hug ДДС-то е ясно  Mr. Green

аз лично си оптимизирам времето - то ми е с по-висок проритет пред ДДС-то, като обременяване - затова предпочитам 1 - 2 по-големи пратки, отколкото много малки, коитода обслужвам поединично  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824

# 676
  • София
svetli, щом ти ги носят до офиса и аз бих предпочела като теб на по-малки пратки... не забравяй да включиш в сметките си и цената на времето, за което губиш при ходене до митницата.

Kод за отстъпка 5$  LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 677
На пръв поглед 3-4 малки пратки по 20 долара вече не са толкова изгодни, общо цената на транспорта е 4 x 6= 24 долара.
Ако се поръча една голяма за 60-80 долара, ДДС-то излиза 16 долара за 80 поръчка + 4 долара доставката- 5 % отстъпката над 60 долара поръчка= отстъпката компенсира доставката и реално плащаме само 20% ДДС-то. По-евтино е, друг е въпросът, че грамажът трябва да е малък и пак някак си не се връзва  Mr. Green
То е ясно, че цените в сайта са достатъчно ниски в сравнение с България, пак ще си поръчваме, ама да си помрънкаме малко. Реално цената на малките пратки се увеличава с 3 лева, което да си го кажем направо, е просто нищо  Peace

# 678
Момичета, грипните вируси идват Mr. Green Каква доза витамин С ще ми препоръчате профилактично и при разболяване? Този път съм решила да се справяме без лекарства Rolling Eyes

# 679
Здравейте момичета, аз съм от Варна и ми се иска да се включа към някой който  ще прави поръчка защото на мен ми трябва само нещо определено - Colastrum. Ако има някой който може да помогне ще се радвам Grinning

# 680
Да не забарвяме и, че при по-малките пратки ако случайно изчезне някоя, рискуваш по-малко пари да загубиш. 80 долара доста ще ме заболят. Като сметна и бензина и загубеното време до митницата и това, че малките ми ги носят директно в офиса изборът е ясен.  

# 681
Момичета, грипните вируси идват Mr. Green Каква доза витамин С ще ми препоръчате профилактично и при разболяване? Този път съм решила да се справяме без лекарства Rolling Eyes

За теб нали, не за дете?
По 1 гр. дневно (до обяд, че действа енергизиращо  Grinning). При разболяване 2 гр.
Хубаво е и самбукус да си вземеш, че само с вит. С ....

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 682
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Хайде и аз да се похваля - пристигна ми първата поръчка от сайта, поръчана и шипната на 28-ми. Беше за над 60 долара и я получих в пощата, като платих ДДС.
Сега чакам втора за 85 долара, която е поръчана на 09.01 - да видим и за нея колко ще чакам  Joy

Код за отстъпка PEY615

# 683
И моята поръчка от 1,12,2011 най-после пристигна,имам мостра на  http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarrow-Dophilus-EPS-5-Billi … gie-Caps/124?at=0 някой ползвал ли е и става ли за дете на 5 год. искам да ви питам и за това http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-20 … Softgels/323?at=0 става ли за дете на 5 год. сега мисляпак да пусна поръчка  Simple Smile

Благодаря ви предварително Hug

# 684
# 685
Аз си получавам 5% отстъпка дори при малките поръчки.А на митница има и едни 3,50 лв такса.
А в 3 малки могат да се поръчат три пъти по 4 либри.Тоест по изгдни са за евтини и тежки неща.А една голяма е само до 4 либри.
Аз  с малко дете нямам време и нерви за митница, а от пощата половинката ми ги обира като се движи с колата .
На митница бих пуснала само ако е по скъп продукт, както се случва от време на време.

# 686
Мили момичета,

От две седмици не знам на кой свят се намирам. На 7 януари жена ми получи тежък исхемичен мозъчен инсулт и едва прескочи трапа. От тогава е с парализирана дясна страна - ръка и крак, не може да говори и разбира около 20 % от това, което и се казва.

Иначе е в хубава клиника в "Св.Наум" и за нея се грижат добре. Здравната каса покрива само 3 (три!) дни престой в интензивно отделение, а те я държат вече 12 дни (с връзки), но ясно ми казват, че трябва да се плаща...Друга алтернатива е у дома - памперси, мокри кърпички и хранене с лъжичка. А, и добавки...

Ние имаме здравни осигуровки в "България - Здраве" и те покрива такива случай, но застрахователите се чудят как са се измъкнат. Е, аз не се отказвам.

Аз обичам жена си и ще се боря до край. Моля ви, стискайте палци, а когато минете покрай някоя църква, си спомнете за Валя.

Обичам ви.

Дай Боже да мога в издържа на това изпитание и в скоро време да се върна отново сред вас...

# 687
  • София

Ако решиш да пиеш големи дози вит.С - разделяй ги на отгелни приеми /иначе директно изхвърляш по-голямото кол-во/

Вирусите може да нанесат необратими поражения /зрителни, слухови, на  ЦНС  и т.н./ , затова и при най-малкото съмнение отиди на лекар, не се самолекувай.  

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 688
  • София
PinkPanther

Много съжалявам
Дано се възстанови бързо. Бъди силен и имай вяра

# 689
  • В сбъднатите си мечти
PinkPanther, ще се моля ,имай вяра и сили .
Днес си взех поръчката от 4,12, била дошла вчера.
Искам да ви попитам ,когато взимате поръчките си от митницата ,начисляват ли ви ДДС върху сумата за доставка от 4 $ която е в общата сметка.

Общи условия

Активация на акаунт