Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 22 145
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Слънчоооо... Hug Hug

# 482
  • София
newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

Слънчооооо, ти си нашата добра вестителкааааа !!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Колко неграмотно съм го написала,чак срам ме хвана като видях после  Embarassed Embarassed #Crazy #Crazy #Crazy

# 483
Споко, сладурче, от бързане е !  Hug Hug Hug

# 484
Белчеееееее...днес спомена ,че в турския форум пишели нещо хубаво...я ,бързо казвай ...чабук ...чабук... bowuu Joy Joy

# 485
Белчеееееее...днес спомена ,че в турския форум пишели нещо хубаво...я ,бързо казвай ...чабук ...чабук... bowuu Joy Joy
Едно от мненията беше, че Търък и Гюнай, новите доктори ще се двойка Praynig
В предстоящия епизод ще видим Гюнай(така ли се казваше момичето) , а в следващия Търък Wink
И има още много и различни сценарии, а другото, че бебето на Сонер и Айлин ще е за финал на сезона, ще се казва Sonay или Bahar Joy Joy Joy

# 486
  • София
 Bahar не може,не разрешавам Whistling Whistling значи есен и ми звучи като сбогуване и край на нещо хубаво  ooooh! ooooh! ooooh!

# 487
# 488
# 489
Bahar не може,не разрешавам Whistling Whistling значи есен и ми звучи като сбогуване и край на нещо хубаво  ooooh! ooooh! ooooh!
Имат предвид Пролет мисля, като за края на пролета съвпада с края на сезона, Wink

# 490
# 491
  • София
Имат предвид Пролет мисля, като за края на пролета съвпада с края на сезона, Wink
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Някой май цял ден спи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 492
''Öyle Bir Geçer Zaman Ki''nin Doktoru Kim Olacak?
Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"nin ekibine yeni bir oyuncu katılıyor.Haberin fotoğrafları

öyle bir geçer zaman ki , doktor , güneş sayın 08.01.2012 Pazar - 11:23
« Önceki HaberSonraki Haber »

Güneş Sayın dizide doktoru canlandıracak.

Sayın, Berlin Film Festivali'nde yarışan Seyfi Teoma'nın "Bizim Büyük Çaresizliğimiz" filminde başrol oynamıştı.

# 493
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Някой май цял ден спи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Hug Heart EyesИмаше го това обяснение след името, никога не бих се сетила Joy Joy Joy

# 494

Общи условия

Активация на акаунт