Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 21 902
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Shocked Shocked Shocked Shocked Тази девойка на моменти ми прилича на крокозъбел,много грозна е в някои ситуации  #Crazy #Crazy #Crazy

# 76
Хайде, Светлинка в темата, приятни ти сънища и до утре с нови надежди ! Hug Hug Hug

Лекинкааааааа и на теб,Арфиджиммммм... Hug Heart Eyes

# 77
Shocked Shocked Shocked Shocked Тази девойка на моменти ми прилича на крокозъбел,много грозна е в някои ситуации  #Crazy #Crazy #Crazy

newsm10 smile3521 smile3513

# 78
  • София
Айча ще се казва Букет,сестра и Аслъ.

Букет, като букет ли ?
Арфи при турците Букет си е много популярно женско име  Peace

# 79

Букет, като букет ли ?

Peace Peace Peace

# 80
  • София
Видях че има резюме,но съм изморена,ако имам време утре на работа ще го преведа Whistling
Лека нощ  Hug Hug Hug

# 81

Букет, като букет ли ?

Ще се поинтересувам да няма нещо общо между нашият бук и тяхното букет, сериозна съм !  Оставям настрана френската букет !

# 82
  • София

Букет, като букет ли ?

Ще се поинтересувам да няма нещо общо между нашият бук и тяхното букет, сериозна съм !  Оставям настрана френската букет !
По принцип букет си е букет,китка с цветя както на българкси го използваме  Peace

# 83
Видях че има резюме,но съм изморена,ако имам време утре на работа ще го преведа Whistling
Лека нощ  Hug Hug Hug

Лека, сладурче ! Све, още веднъж и на теб ! Сладки ви сънища ! smile3524 smile3524 smile3524

# 84

Букет, като букет ли ?
Арфи при турците Букет си е много популярно женско име  Peace

По принцип букет си е букет,китка с цветя както на българкси го използваме  Peace

Значи като чуждица и в двата езика, но те го ползват и като име ! Peace  Peace Peace

# 85

Букет, като букет ли ?

По принцип букет си е букет,китка с цветя както на българкси го използваме  Peace

Букет ...нали си е букет ,а цвете ...чичек.... newsm78 newsm78 newsm78

# 86
Лека нощ и от мен !!! Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 87
Гюнайдън прекрасни Hug Hug Hug

# 88
Joy Joy Joyвай, вай, вай.....кой бе Слънце
Ми незнам,но видях че Арфи и Светлето стрелят и аз да не остана назад като жабата  hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy JoyСтреляй

# 89
Прекрасни сложили сте страхотни клипчета и снимки, бравос  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт