Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 21 955
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
И другата Айча е не по - малко смела и еманципирана !

http://www.tvaktuel.com/upload/resimler/haber/cemile-ayca-bingol-sevisme.jpg

http://www.tvaktuel.com/video/569-cemile-ayca-bingol39un-ay-buyurken-uyuyamam-filmin.html

# 631
Явно в игралните филми наистина са по - смели !

# 632
Да, да сетих се и аз, преди няколко дена попаднах на официалния сайт на филма на Айча Б. и  изгледах този трейлът, направо бях Shocked Shocked Shocked но явно такива по - дръзки и смели сцени ги има само на големия екран Peace

# 633
Явно в игралните филми наистина са доста смели !
За тези сцени на няколко филма се сещам сега - доста горещи са Wink

# 634
Ето, намерих единия в ютюб, но мисля, че има още поне един !

# 635
# 636
# 637
Ето, намерих единия в ютюб, но мисля, че има още поне един !
http://www.youtube.com/watch?v=lcs17VDnPco
Ето и сайта Арфи Wink ТУК

# 638
Да, явно второто е било интервю !

# 639
  • София
Има доста смели любони сцени и  сериалите,но турския СЕМ наистина не мога да му разбера логиката(или просто няма такава).По принцип следят сериалите като продукт какво показват още преди да излезе на екран,как тогава не виждат нередностите,а след като излъчат любовни сцени и почват да глобяват   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да си кажа честно не мисля че любовните сцени са им проблема има толкова други наболели въпроси които показват и според мен не са изобщо нормални-например страданията на които подлагат децата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 640

Здравей, весело Слънчице, така те искамеееееее !!! Hug Hug Hug

# 641
Има доста смели любони сцени и  сериалите,но турския СЕМ наистина не мога да му разбера логиката(или просто няма такава).По принцип следят сериалите като продукт какво показват още преди да излезе на екран,как тогава не виждат нередностите,а след като излъчат любовни сцени и почват да глобяват   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Да си кажа честно не мисля че любовните сцени са им проблема има толкова други наболели въпроси които показват и според мен не са изобщо нормални-например страданията на които подлагат децата  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
newsm10

# 642
Да, боготворят си децата, особено момчетата, а когато са изпаднали в преживяване, независимо какво, изобщо не мислят за тях ! Всъщност, сещат се, но след това ! И в нашия филм, какво ли не видяхме с Осман, как издържа на такова нещо едно дете ? Как да не оставят следи подобни преживявания ? То бяха викове, боеве, пожари, майка ти в затвора, повторна раздяла и живот с друга жена, която му се подигра.....

# 643
# 644

Общи условия

Активация на акаунт