Öyle Bir Geçer Zaman ki - Еркан Петеккайа - колеги, филми, изяви # 44

• 21 960
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Знам си аз Heart Eyes

# 706

Еееее, велико !!! Белче, бравос, както обичаш и ти да ни поощряваш !!!

newsm51 newsm51 newsm51

# 707
# 708
# 709
# 710

Еееее, велико !!! Белче, бравос, както обичаш и ти да ни поощряваш !!!

newsm51 newsm51 newsm51
Арфи миличка, тези съм ги правила много отдавна, не знаех още как да ги уголемя, как да си слагам подписа и т.н. , ама като съм с очилата идеално ги виждам hahaha hahaha hahaha

# 711
# 712
# 713
# 714
# 715
         Светле, то се е видяло, че няма да наминеш към нас тази вечер, та реших аз да дойда! Laughing Ей тази снимка е за теб и твоите дружки! Виж ги как са се нахилили - вашият Еркан и нашият Окан! Joy Joy Joy

# 716
        Светле, то се е видяло, че няма да наминеш към нас тази вечер, та реших аз да дойда! Laughing Ей тази снимка е за теб и твоите дружки! Виж ги как са се нахилили - вашият Еркан и нашият Окан! Joy Joy Joy

Добре си дошла  bouquet

Мерсаж за фотото Wink

# 717
Като писах по горе ,че си поплаках с Яска.....гледах и последните два епизода на Листопада...от този филм дали съм гледала 4-5 епизода ,но края....гледах и за сетен път се уверявам ,че Турция ражда големи артисти...може да са всякакви,НО артистите им са ЧУДО...нашите ряпа да ядат...неведнъж съм го казвала... bowuu...та тази вечер ми е вечер на плача... Cry ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Листопада съм го поглеждала от време на време, ама не е моят филм, иначе финала го гледах още 2010-а декември по канал д и сега пак Peace

И за артистите им си напълна права, страхотни са, не като в нашите сериали, от целия каст 2-ма, 3 - ма става, другите са пълна......... Wink

Като започна " Листопада " разбрах, че и той е по роман на Решат Нури и понеже ми беше още много прясна
 " Мелодията.....", погледнах анонса за романите му, в любимата ми книга от юношеството " Чучулигата " ...... Видях, че романа е с тъжен край и не започнах филма !

# 718
Случайно този надпис да си го преведохте newsm78

# 719
Като писах по горе ,че си поплаках с Яска.....гледах и последните два епизода на Листопада...от този филм дали съм гледала 4-5 епизода ,но края....гледах и за сетен път се уверявам ,че Турция ражда големи артисти...може да са всякакви,НО артистите им са ЧУДО...нашите ряпа да ядат...неведнъж съм го казвала... bowuu...та тази вечер ми е вечер на плача... Cry ooooh! #Crazy Joy Joy Joy
Листопада съм го поглеждала от време на време, ама не е моят филм, иначе финала го гледах още 2010-а декември по канал д и сега пак Peace

И за артистите им си напълна права, страхотни са, не като в нашите сериали, от целия каст 2-ма, 3 - ма става, другите са пълна......... Wink

Като започна " Листопада " разбрах, че и той е по роман на Решат Нури и понеже ми беше още много прясна " Мелодията.....", погледнах анонса за романите му, в любимата ми книга от юношеството " Чучулигата " ...... Видях, че романа е с тъжен край и не започнах филма !
Макар, че е имал голям успех в Турция, оказа се , че не е моят сериал hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт