Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 379
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ним, благодаря за инфото, а знаеш ли дали работят в събота, защото на Витошка не работят тогава? Simple Smile

Не обърнах внимание, но съдейки по написаното тук би следвало да работят и в събота.

# 406
*Л-и-я* , Damaris , elfi4ka , благодаря ви Simple Smile
Ще си взема да пробвам анти акне пилинга най-вероятно.
А седефените трици съм ги ползвала и бях доволна от това как ексфолираха и изглаждаха кожата. Частиците им не са прекалено едри и агресивни/абразивни, но правят хубав пилинг и след тях кожата е много гладка и мека. Накрая обаче, малко преди да ми свърши бурканчето, се бях изпъпчила и не бях сигурна дали не е от тях, затова и не повторих, не ми се рискуваше.

# 407
. Балсам за устни само за 2.50 лв.

# 408
Момичета, вие кой пилинг използвате, този за мазна кожа, или този за проблемна?

# 409

Стимулант за изтощена коса-4.90 лв.

Ползвам го редовно и съм много доволна от него Simple Smile

# 410
  • Стара Загора
Ползвам този : http://dora.bg/piling-za-normalna-koja-s-ekstarkt-ot-lajika-i-li … -ml-504-4814.html  .Много съм доволна ,кожата ми става много чиста и мека ,а черните точки по носа които имах почти изчезнаха  Peace
Много доволна съм и от сапуна с хума на милва .Това е една от най-успешните ми поръчки .Днес ми пристигна още една поръчка от Дора.Запасих се с този сапун ,както и си взех този с жен-шен.Взех за малката също сапун с хума и със смрадлика.
При предната поръчка взех за малката шампоан за коса и тяло с бълг.роза -ами страхотен е,кожата и косата й стават супер мекички.Само дето сега не го виждам в Дора  Rolling Eyes
Взех си хининова и розова вода .Доволна съм.Сега с тази поръчка ми дойде един крем за около очите ,но за него по нататък ще давам отзиви .Също така и дойде на Икаров стимуланта за коса ,който толкова много хвалите.
Другите евтини неща от които съм доволна са : на Билка -интимния сапун ; детската паста за зъби,крем за ръце с мавруд ;от същата серия за лице ,но го ползвам само вечер ,защото ми е малко по-тежка консистенцията ; млякото за почистване на лице с мавруд.За пред деня ползвам на Бълг.роза Карлово от СПА серията им един хидратиращ крем -също съм много доволна .
Сега поръчах от сайта на Христина антибактериалния крем ,от Спа серията лосиона за тяло Мохито ; триците със седеф ;един рол он ,освежители за уста и друго май не се сещам да съм поръчала  ooooh!

# 411
  • София
Здравейте момичета  bouquet

Имате ли отзиви за лосиона за тяло на Арома - хареса ми този с боровинката http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/114563141/Aroma_Greenline_Body_ … ueberry_250ml.jpg ?

# 412

Стимулант за изтощена коса-4.90 лв.

Ползвам го редовно и съм много доволна от него Simple Smile

Доколкото знам Етерика е фалирала и нещата им в мрежата са на доизчерване  newsm78

# 413
  • Пловдив
Вчера посетих магазина на "Дора" в Пловдив. Уж отидох само за крема с мавруд на Билка, пък си излязох с доста други неща. Купих си:

- Крем за лице с мавруд на Билка
- Избелваща паста за зъби Билкадент Експерт
- Маска за коса с алое на Роза Импекс
- Крем за лице с млечен серум на Регал от серията Козе мляко
- Антибръчков серум Реджина Флорис на Биофреш
- Ексфолиант на Христина за суха кожа
- две сапунчета на Милва

Имам въпрос: как точно се ползва ексфолианта на Христина - на суха или на влажна кожа?
На опаковката не е уточнено.

# 414
  • София
Свърших интимния на Билка и реших да пробвам този /за разнообразие/ Интимен лосион Арома с лайка и смрадлика, без парабени и алергени. Останах много доволна, цената е три лева и някакви стотинки за 250 мл.  Peace Има още два вида, може да се видят тук.

# 415
Моля тези, които са поръчали рол-он на Христина, да споделят мнение за ароматите. Благодаря.

# 416
  • Пловдив
Вчера посетих магазина на "Дора" в Пловдив. Уж отидох само за крема с мавруд на Билка, пък си излязох с доста други неща. Купих си:

- Крем за лице с мавруд на Билка
- Избелваща паста за зъби Билкадент Експерт
- Маска за коса с алое на Роза Импекс
- Крем за лице с млечен серум на Регал от серията Козе мляко
- Антибръчков серум Реджина Флорис на Биофреш
- Ексфолиант на Христина за суха кожа
- две сапунчета на Милва

Имам въпрос: как точно се ползва ексфолианта на Христина - на суха или на влажна кожа?
На опаковката не е уточнено.

Кажи къде е тоя магазин Rolling Eyes

Мерси! Peace

# 417
  • Пловдив

Кажи къде е тоя магазин Rolling Eyes

Мерси! Peace

Като тръгнеш от Джумаята по Железарска, в посока към тунела, от лявата страна.
Много е близо до Джумаята, има овална табелка с надпис "Дора.бг".

# 418
  • Стара Загора
Моля тези, които са поръчали рол-он на Христина, да споделят мнение за ароматите. Благодаря.
Аз поръчах ,но чакам пратката в понеделник или вторник и ще споделя после  Peace

# 419
Аз искам да попитам как стоят нещата с поръчките от саита на Христина? Каква е цената на доставката? Как става плащането? За колко време идва?

Общи условия

Активация на акаунт