Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 376
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • WonderLand
Доволна съм от лосиона против акне на Христина, но прекалено много изсушава кожата и трябва крем след това. Видях, че в Дора.бг е на 4 лв, но аз си го купих от кварталната аптека за 1,50 Tired Като цяло доста големи надценки в сайта забелязах...

# 421
  • В къЩи.
Сега видях ,че в сайта на Христина има два антибактериални лосиона за акне  http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sion-za-lice.html ,има ли ралика между тях?

# 422
Зачетох се в тази тема преди около месец и резултатът беше, че дружно с колежките, които също зарибих, направихме поръчка за към 70 лв от Дора  Mr. Green
Сега пак натам вървят нещата с Христина.
Това беше вместо "запис" и да благодаря за коментарите   bouquet
От Дора си взех крем за лице с йогурт - много ми харесва, боди лосион Лаванда, шампоан с хума на Милва и не помня вече какво още, колежките също са доволни от поръчките си.

# 423
Аз искам да попитам как стоят нещата с поръчките от саита на Христина? Каква е цената на доставката? Как става плащането? За колко време идва?
Здравей,тази седмица бях направила поръчка от сайта на Христина.Цената на доставката по принцип е 6лв,но аз понеже поръчвах доста неща забелязах,че след като направих сметка около 70лв се появи опция за безплатна доставка.Това ествествено ми хареса и като цяло поръчката ми беше за около 115лв.Накрая ми изписа,че доставката ми е безплатна.Неприятната изненада беше,че някои от поръчаните продукти липсваха и никой не се обади да ме уведоми дали желая поръчката да ми остане в този вид.Освен това се постараха да заплатя почти съшата сума,като ми добавиха такса за транспорт от 6лв ,въпреки че поръчата беше над над 100лв и някои от продутите ги нямаше.Иначе много харесвам нещата на Христина,но такива неща остават неприятно впечатление.

# 424
някоя от вас ползвала ли този сапун Тричуп http://krem-za-men.de31.com/%D0%A2%D0%9D%D0%A2-%D0%A2%D1%80%D0%B … D1%80-p-3827.html
видях го в един магазин и се замислих дали да си го взема  newsm78

# 425
Момичета, вие кой пилинг използвате, този за мазна кожа, или този за проблемна?

Аз ползвам пилинга анти акне. Доволна съм Peace

SilverDream , откога ползваш лосиона? Аз от малко повече от седмица, само вечер и не съм забелязала да ми изсушава...ама моята кожа не е и суха де, та има бая какво да се суши Laughing
За надценките  не мога да говоря, тъй като никъде в моя квартал не съм ги виждала newsm78

# 426
Код:
Момичета, какво ще кажете за продуктите на Tesori d'Oriente ? Наскоро излязоха три нови серии ползвали ли сте 

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 20:42 от DiDet0

# 427
Момичета, какво ще кажете за продуктите на Tesori d'Oriente ? Наскоро излязоха три нови серии ползвали ли сте ги ?

Не знаех, че са излезли нови серии. Но като цяло, са една от любимите ми марки като става въпрос за душ гелове/кремове. Най-любимият ми е ароматът в светло сребристите опаковки. Ще трябва да потърся снимки да ги видя. Ти къде намери новите колекции?

# 428
http://tesori-doriente.com/?type=products Ето в сайта им подробно описание на новите серии.
Тоалетните води са малко по-евтини, от тези на предишните серии.Уникални са и аз много ги харесвам ! Влюбена съм в серията с Лотос, утре ще проверя дали новите аромати вече ги има в търговската мрежа !

# 429
Сега видях,че си от Благоевград, утре ще отида в Новата да видя дали там ги има новите аромати ! Изглеждат мнооого пикантни и привлекателни!

# 430
Може ли малко да раздуете за тези парфюмчета от тази ориенталско звучаща марка  newsm78
Как са като трайност?Хубави ли са?Цени?

Мисля,че веднъж в ДМ подуших един,но не ми хареса,а флакончето ме привлече -Тибетски мак   Blush

Другите хубави ли са?

# 431
Белият мускус е божествен, както и цвета от лотос. Тях съм пробвала, и съм възхитена. Не са от най-евтините, но трайността на аромата е много продължителна и силна. Ако питаш мен, особено белият мускус си е унисекс. И определено миризмите им не се харесват на всички, така го виждам аз  Grinning Пробвай и другите elfi4ka  Wink

# 432
  • Стара Загора
А къде се предлагат тези продукти?

# 433
Обикновено Tesori d'Oriente се предлагат почти във всеки един малко по-голям козметичен магазин.
http://www.ivis.bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5/oriente/
Ето линк с актуалните цени, като в различните магазини може да са и с 1-2 лв по-скъпи.
Ароматите са божествени ! Аз съм побъркана по Лотоса! Трайността е завидна, защото ароматите са доста специфични и се напояват по кожата и дрехите и стоят с часове ! Изключителни продукти, мисля,че цените са достъпни за всеки.Даже наскоро в парфюмериите имаше промоция Душ Гел + Тоалетната вода за 16 лв. Като се вземе предвид факта,че имат тоалетна вода, а не парфюм трайността е направо завидно дълга!Който не ги е помирисал задължително трябва да го направи, а дали ще намери своя аромат из ориенталската им градина е друг въпрос ! Simple Smile

# 434
  • Стара Загора
Още утре ще посетя магазин на Ивис  smile3508
Дидето ,благодаря ти  Hug

Общи условия

Активация на акаунт