Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 597
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Взех си от кварталното магазинче, вкарвам кода и ми изписва "въведете код". На кас. бележка не пише, че са бисквити Милка, а "хранителни". Дали заради това не ми го приема  newsm78

# 121
Аз спечелих преди малко с такава касова бележка - хранителни. Така че, не би трябвало това да е проблема Simple Smile

# 122
Въобще не ми го разпознава тоя код, който в случая се явява пореден номер на касовата бележка. Как ще разберат, че наистина бисквити съм си купила. Струва ми се, че друг код трябва да въведа. Под него е номера на фискалното устройство, което пак не показва, че съм си купила бисквити. Може да е всичко на цена 2,15лв. , пък да искам да си взема награда от милка.

# 123
При мен, както описах по-горе, кодът за въвеждане е под "системен бон", така че  - номер на устройството, но без буквите, ако има такива. Успех

пп: те затова искат часа, защото ще има и други регистрирани с покупки от този магазин  Wink

# 124
Няма проблем  сравняват само  кода и  4асът  на касовата бележка
п.п.  мен друго ме вълнува  ако  някои  регестрира такава касова бележка без  да е закупил  продукт  ???  

# 125
Не мога и аз да им хвана логиката. Като звъннах да потвърдя наградата ме попитаха само от кой телефон съм спечелила, адреса ми поискаха и ми казаха да пазя касовата бележка.

# 126
Не става. Никакъв код не ми приема  Crossing Arms

# 127
Simple Smile Здравейте мами,почвам да следя темата.
И аз печеля много награди,последната беше въпросната кравичка "Милка". Вярно е,почаках си не малко време да я донесат,но най-после е тук.

Другото,което ме заинтригува в тази тема бе за въпросната "КЕЙ ЕЛ ЕМ" фирма. Наскоро приятелка бе  там за работа. Притесни се от това,че всичко около фирмата бе неизяснено. Само една бяла табела с името на фирмата и толкова. Трябва да звъниш на хора и да им правиш анкети. /начина по който някои от вас са стигнали до презентация/ Дават ти лист "сценарий" с въпроси,които да задаваш /телефонните ви номера се изваждат от тел. указател/ Заплащането е 3.50 на час. Според тях 'Заплащането е много добро,но не могат да намерят хора". Пробният срок обаче за фирмата е от 2 до 4 седмици,където идва въпроса дали през този период ще бъде заплащано за изработените часове. Опасявам се,че сменят момичетата на телефона докато им изтече пробния и после ги отпращат защото "не стават" тъй че мога да ви обеда,че поне тази част от "персонала" на въпросната фирма изглежда не е информирана с уловките и схемите им.

# 128
Регистрирах днес две касови бележки от бисквити, но нямах късмет и не спечелих нищо.. Следващия път може би

# 129
Наградата от бисквитките повече ми допада от кравичките. Засега нямам нищо спечелено в нито една от двете игри Laughing

Вече има и резултати за СПА почивките от Милка...гледам един номер е спечелил 2 пъти (или поне толкова пъти фигурира на една и съща страница, но с различен код Crazy, a може и да не е баш същия, последните 3 цифри са скрити, но ако е, ми е интересно какво правят в случай, че няколко кода печелят при 1 човек- 2-3-4 пъти го пращат на СПА? Mr. Green Готин късмет! Grinning

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 16:45 от Damaris

# 130
Не са обявили още печелившите за почивките. Може да се бъркаш с тези, които са спечелили кравички.

# 131
Ох, да, права си Peace Мислех, че съм в полето СПА Laughing Много съм нетърпелива явно Mr. Green

# 132
И аз, и аз  Mr. Green Дано не чакаме толкова дълго да обявят печелившите, колкото чакахме да ни донесат кравите  Joy

# 133
Уж днес трябваше да е Mr. Green

# 134
Милка са големи несериозници Crazy. Вчера трябваше да теглят спа почивките. Айдеееее, че ми се ходи вечеееее Laughing Предвид късмета ми с досегашните регистрации на шоколади обаче, твърде вероятно е да си СПА вкъщи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт