Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 443
  • 777
  •   1
Отговори
# 525
Видях някъде игра със сокчета Капи, но нищо не мога да намеря в нета. Някой да знае нещо?
За тази ли става въпрос: http://konkurs-bg.blogspot.com/2012/05/blog-post_805.html
За играта на Дечко не виждам някой да отговаря във фейсбук страницата, което е доста дразнещо, направили са сайт с цел събиране на колкото се може повече хора и не ги интересуват разни измамници, което е тъпо.
За тази игра като се дава споделяне, виждат ли приятелите от фейсбук това споделяне? Аз уж настроих за тази притурка да виждам само аз, обаче не знам дали не излиза да досажда на другите хора?

# 526
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли къде има от чашите на кока -кола.Имаме 4 капачки с чаши.Вече две седмици търсим чаши по всички магазини в София и навсякъде ни отговарят “ами няма.проверявайте всеки ден“ Cry

# 527
Здравейте.Искам да попитам някой знае ли къде има от чашите на кока -кола.Имаме 4 капачки с чаши.Вече две седмици търсим чаши по всички магазини в София и навсякъде ни отговарят “ами няма.проверявайте всеки ден“ Cry
Кауфланд и Фантастико.

# 528
Започна записването за футболния лагер на Алиац - възраст 14-16 годишни деца. http://football-for-life.com/junior-football-camp/bulgaria.aspx?jfcul=1

# 529

За тази игра като се дава споделяне, виждат ли приятелите от фейсбук това споделяне? Аз уж настроих за тази притурка да виждам само аз, обаче не знам дали не излиза да досажда на другите хора?

Не виждат Peace, току що проверих моите споделяния през фейса на мъжа ми.

# 530
  • София
Кауфланд и Фантастико.

+ Eвропа + Темпо (точно чашите вчера бяха свършили). Не знам дали в Пикадили има чаши, но по принцип раздават наградите. В петък взех тениска и чаши от Фантастико.

# 531
Естел точно в тези двата проверявам в Люлин
Тaня67 в кой фантастико?Аз в петък ходих в Младост и в Люлин във фантастико и ми казаха че нямат.

# 532
  • София
Аз в петък ходих в Младост и в Люлин във фантастико и ми казаха че нямат.

В ХИТ провери ли? И там съм виждала да дават наградите.

Последна редакция: пн, 04 юни 2012, 23:12 от Тaня67

# 533
Благодаря ти .Да, и в Хит проверявахме.От там взехме ключодържател и кока колите.Тениските също май са по-трудни за откриване.Едно съседче спечели ,но и то още не си я е намерило.

# 534
  • Стара Загора
Днес си получих хавлийката от Бепантен - хареса ми  Peace

# 535
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Днес си получих хавлийката от Бепантен - хареса ми  Peace

Аз също. Само, че на мен не ми харесва много  Laughing Не обичам хавлиите, които пускат кончета  Tired Иначе играта беше за поздрваления. Малко биха го направили  Peace

Тениска на Кока Кола вече 10 дни не мога да намеря. В СБА, Кауфланд и Фантастико все нямат като ида. Сега дебна за представителката в нашия район на Кока Кола и ще си я искам от нея  Simple Smile

И да се похваля - спечелих топка от Пепси...само, дето телефоните им няма кой да ги вдигне  Crazy

# 536
Днес от Спиди ми бяха оставили пакет вкъщи. Голяма чудене беше, тъй като не очаквах нищо. Оказа се че  е гривна от играта на Мадагаскар. Не знаех, че съм спечелила и ми стана приятно, макар че  е нещо съвсем мъничко Simple Smile http://super7.bg/penguins/Prizes.html

# 537
  • София-в сърцата на моите деца
Аз участвах в играта със сокчетата и ми се обадиха,че печеля...Да, ама не..това беше преди 2седмици..Колко още да чЕкам, не знам newsm78

# 538
Аз участвах в играта със сокчетата и ми се обадиха,че печеля...Да, ама не..това беше преди 2седмици..Колко още да чЕкам, не знам newsm78

Ами обади им се или им пиши и кажи, че все още чакаш.  Peace

# 539
  • Sofia
Някой знае ли играта на B.U. с пъзелите кога свършва? Никъде не пише...

Общи условия

Активация на акаунт