Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 486
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
И аз  имам ве4е  спе4елена крави4ка  Laughing

# 91
  • на брега на реката
не е  точно игра , но реших да пробвам и се регистрирах тук., който иска може да пробва : http://signup.wazzub.info/?lrRef=e6d8db9a

# 92
Пиша тук, защото не мога да намеря онази тема за кравите Милка. Моля, ако някоя от вас има крави в повече, дали би искала да ми продаде една или да ме насочи към някой, който би искал. Имам дъщеричка на 4 г., която от малка е влюбена в кравите и направо полудява от тези на Милка. Вече пуснахме 10 кода, но не печелим нищо. Целият свят на детето се срина, след като се оказа, че не печелим и при последния код. Предполагам, че сте изпадали в това положение. Детенце е много добричко и сърцето направо ме боли като я гледам. Благодаря ви.

# 93
  • Ямбол
obi4kaпусни обява в продавалника ,че търсиш крава или направо виж тези за продажба тук
по 4-5 лв
http://prodavalnik.com/krava-milka-i4389043
http://prodavalnik.com/plyushena-krava-milka-i3567364
http://prodavalnik.com/ranichka-kravata-milka-i3693310

# 94
Мерси, никид. Супер късмет - точно като ви се ожалих и в същия ден сестра ми спечели кравичка, и я даде на детето Grinning. Голям кеф, още не можем да й се нарадваме.  Grinning Grinning

# 95
Здравейте,
Не съм сигурна така ли се пише до всички по темата но ще пробвам така....относно тези от  КЕЙ ЕЛ ЕМ ЕООД. Вчера бях на тази презентация твърдо решена да не се дам...така ги извъртяха нещата че се дадохме три двойки на тази неустоима екскурзия... Днес видях, какво е писано тук и ме налегнаха големи съмнения, не че вчера ги нямах де...колкото и глупаво да звучи...та обадих с триста зора до представителството на RCI успях чак в Лондон да се свържа, защото иначе ти искат клиентски номера и ми казаха, че те не работят по този начин и нямат офис в България и не работят с никого в България и че да вероятно някой предлага някакъв такъв пакет, чрез който впоследствие може да решиш да се присъединиш към тях, но те нямат нищо общо...И така звъннах до хотела в Тенерифе, взех официалният тел от сайта им и от там казаха да ние работим са тази компания в България, това е вид промоция, която не ви задължава да ставате членове и сега е голямата дилема можеш ли да вярваш или не, да дадеш ли още пари, когато като цяло истината не е коректна на подадената информация? Факт е че по цяла събота и неделя правят презентации ...и просто не знам до къде ще доведе това...и какво да направим...нямаме фиксирано нищо, дали сме капаро, но други дадоха повече. Няма някой който да е отишъл и да се е върнал....а за тези тегления след това въобще не знаех...факт е че хората явно наистина са на случаен принцип знам ли? Хубаво е че я има тази тема, за съжаление човек я научава след като вече е отишъл

# 96
Пиша тук, защото не мога да намеря онази тема за кравите Милка. Моля, ако някоя от вас има крави в повече, дали би искала да ми продаде една или да ме насочи към някой, който би искал. Имам дъщеричка на 4 г., която от малка е влюбена в кравите и направо полудява от тези на Милка. Вече пуснахме 10 кода, но не печелим нищо. Целият свят на детето се срина, след като се оказа, че не печелим и при последния код. Предполагам, че сте изпадали в това положение. Детенце е много добричко и сърцето направо ме боли като я гледам. Благодаря ви.
здравейте,
имам кравичка в повече, не знам от къде сте но мога да ви я пратя или дам лично, ако сте от София или просто да ви я пусна с доставка за Ваша сметка. Децата наистина им се радват. Аз спечелих няколко и ги подарих. Smile)

# 97
  • на брега на реката
Аз съм кандидат за кравичката, имам внучка на 6 месеца, но дъщеря ми не успя да спечели кравичка. От Русе съм и ако ми я подарите , ще трябва да ми я изпратите за моя сметка , ако е удобно с Български пощи. Предполагам, че с тях е най-изгодно.

# 98
здравейте,
имам кравичка в повече, не знам от къде сте но мога да ви я пратя или дам лично, ако сте от София или просто да ви я пусна с доставка за Ваша сметка. Децата наистина им се радват. Аз спечелих няколко и ги подарих. Smile)

Благодаря ти много Mileto_D , но в деня, в който писах, сестра ми спечели и я даде на детето. Голям късмет извадихме и сме много щастливи. Нека жената от Русе да я вземе, за да има всяко дете кравичка Simple Smile

# 99
  • на брега на реката
Благодаря на  Mileto_D за отзивчивостта и се радвам, че ще мога да подаря на внучката ми кравичката на Милка! От тази седмица съм вече "наистина" баба, защото внучката започна да казва и "ба-ба-ба"!

# 100
Благодаря на  Mileto_D за отзивчивостта и се радвам, че ще мога да подаря на внучката ми кравичката на Милка! От тази седмица съм вече "наистина" баба, защото внучката започна да казва и "ба-ба-ба"!
Много се радвам, че ще успея да ви помогна да зарадвате внучката си, а това че казва вече баба е най-голямата радост на земята предполагам. Веднага щом я изпратя ще ви пиша да знаете да я очаквате Simple Smile

# 101
Ей това се казва карък.
Току що регистрирах 6 кода,но кравичка за съжаление няма./купих ги от две места,за по сигурно.Направи ми впечетление,че всички започваха с L....
Така исках да зарадвам две дечица,но.............няма.

# 102
Относно кравичките Милка, аз регистрирах над 40 кода и нищо. Вече ми се плаче, мъничката като започне жално да ме пита кога ще дойде нейната "Мулка". С парите, които дадох за шоколади щях да и направя цял краварник от Продавалника.  Naughty

# 103
От 01.04 ще бъдат създадени 3 промо кода, като за всяка покупка на 2 шоколада от зимните вкусове 1) Милка Ванилов Пудинг 100г и Милка Лешник и Крокант 100г, или 2)  2 кутии Милка Пълнозърнести, или 3) два шоколада Милка Тофи натрошен лешник 250гр  клиентите ще получават подарък 1 брой кравичка Милка .

Във веригата Инмедио (веригата се намира в моловете и в Кауфланд) ще се предлага тази промоция и ще можете да си купите шоколади и подарък ще имате сигурен, кравичка Simple Smile

# 104
  • Под гъбата
Нова игра има от вчера. http://www.biscuits.bg/ Тази сутрин  регистрирах касовата бележка и спечелих! Много рядко , да не кажа никога не успявам в тези игри но сега стана! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт