Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 430
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Относно промоциите, които предлага Кей Ел Ем - присъствах на глупавата презентация и доброволно си загубих времето. Това, което бе представено, е поднесено по глупав начин и за съжаление от доста по-глупави от мен хора по не особено оригинално. Опитваха се да ни продадат почивка на остров Тенерифе, "много евтина", само със спане, без храна, билети, транспортни такси, за 900 лв. на човек. Всеки що-годе грамотен човек може да си направи сметката колко ще му излезе накрая. Така, че по-добре въобще не се хващайте на тази въдица. Относно наградата - подариха ми ютия "Сапир". от най-най евтините, но за отделеното време и това не съм очаквала. newsm78

# 556
  • на брега на реката
От вчера се опитвам да вляза с фейсбук профила си но не става, а като си напиша имейла ми казва, че не съм регистрирана. 
 И да попитам за играта на Бепантен. Получихте ли си хавлиите? Аз да, но моя позната не е.  Не е получила и имейл , а само от самата игра и е пишело че печели и е попълнила данните си. Писала им е и са и отговорили, че само който е получил имейл, само той печели всъщност. Май са ни заблуждавали!

# 557

И да попитам за играта на Бепантен. Получихте ли си хавлиите? Аз да, но моя позната не е.  Не е получила и имейл , а само от самата игра и е пишело че печели и е попълнила данните си. Писала им е и са и отговорили, че само който е получил имейл, само той печели всъщност. Май са ни заблуждавали!

на мен доста бързо ми я пратиха - има ,няма 10-12 дни след участието  newsm78

# 558

От вчера се опитвам да вляза с фейсбук профила си но не става, а като си напиша имейла ми казва, че не съм регистрирана. 

Да не би да ти е изтрит профила? Имаше един момент, в който бяха поизтрили някои заради неспазване на правилата.

# 559
  • на брега на реката
Едва ли, едва 190 точки имах. Така и не разбрах има ли други пътеки и как другите имат по 700 точки.

# 560
Едва ли, едва 190 точки имах. Така и не разбрах има ли други пътеки и как другите имат по 700 точки.
С много приятели Crazy

# 561

И да попитам за играта на Бепантен. Получихте ли си хавлиите? Аз да, но моя позната не е.  Не е получила и имейл , а само от самата игра и е пишело че печели и е попълнила данните си. Писала им е и са и отговорили, че само който е получил имейл, само той печели всъщност. Май са ни заблуждавали!
[/quote]

И аз получих хавлийката без да сьм получила мейл.

Вьпрос от мен-спечелих от играта на София мел-аз-кутия за брашно,мьжо-миксер.Томболата беше изтеглена на 2 май.Награди-ньц!Обаждах се няколко пьти,казват чакайте-ще ги получите...
Има ли и други чакащи от София мел?

# 562
Аз си получих кутията в понеделник от София мел Peace Бяха ми оставили в пощенската кутия бележка от Сити експрес, а после се оказа, че трябва да ида в пощата да си я получа Peace Сити експрес работели чрез пощата, нещо такова

# 563
  • Под кривата круша
Сестра ми спечели миксер от София Мел. Получи си награда по пощата, а не чрез куриер. Към миксера имаше и бонус 1кг. брашно за кекс. Simple Smile
 А за Бепантен и аз чакам уж хавлийка, но нито имам мейл, нито хавлийка. Чакам си иначе 1 барни и 1 катерица от Стар Снакс.

Ето тук има нова игра:  
http://www.facebook.com/CeresitCeretherm

# 564
  • В най - голямото село
Цитат
Ето тук има нова игра: 
http://www.facebook.com/CeresitCeretherm

bouquet

# 565
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Аз нещо не мога да вляза в играта. Като натисна на секцията ИГРА С НАГРАДИ и ми седи бял екран  Simple Smile

# 566
Спечелила съм раница от Нескафе 3в1  Tired но съм изхвърлила касовите бележки  ooooh! мислех, че всяка седмица участват нови кодове ........

# 567
  • Под кривата круша

Аз нещо не мога да вляза в играта. Като натисна на секцията ИГРА С НАГРАДИ и ми седи бял екран  Simple Smile

И при мен се получава така доста често. Просто влез през друг браузър. Simple Smile

# 568
Подредбата правилна ли е за тази първа игра?
Аз опитах така както са дадени и по всякакъв друг начин/материал/но ми изписва неправилно избран,
Защо така може ли някой да отговори?
Целта на занятието да не е само да им харесаме страницата?

# 569
Спечелих чаша от капачка на кола, такава за европейското. Кварталните магазинчета обаче не са се записали да ги снабдяват с подаръци и май ще се наложи да ходя до Билла. Някой знае ли дали там раздават?

Общи условия

Активация на акаунт