Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 428
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Спечелих чаша от капачка на кола, такава за европейското. Кварталните магазинчета обаче не са се записали да ги снабдяват с подаръци и май ще се наложи да ходя до Билла. Някой знае ли дали там раздават?
В Била на Опълченска днес ми казаха, че изобщо не са имали никакви награди на кока кола.  Confused Сигурно и в другите магазини от веригата е така.

# 571
И в Била в Плевен казаха , че не участват. Аз си взех чаша от Кауфланд.

# 572
Подредбата правилна ли е за тази първа игра?
Аз опитах така както са дадени и по всякакъв друг начин/материал/но ми изписва неправилно избран,
Защо така може ли някой да отговори?
Целта на занятието да не е само да им харесаме страницата?

Аз си завърших и трите задачи без проблем newsm78

За чашите от колата - аз не съм в София, но си взехме едната от тукашното ЦБА. Първата я взех от Карфур в Сф.

# 573
  • София
Спечелих чаша от капачка на кола, такава за европейското. Кварталните магазинчета обаче не са се записали да ги снабдяват с подаръци и май ще се наложи да ходя до Билла. Някой знае ли дали там раздават?

Не, не раздават. В София има в Пикадили, Фантастико, Европа, Темпо, Карфур, Мисля, че и в Кауфланд. За съжаление, само тук-там са останали награди.

А във Фантастико направо ме изиграха. Имаше плакат, че при покупка на 2 коли от 2 литра, се трие карта и може да се спечели подарък. Попитах вярно ли е - да. Дадоха ми, спечелих ключодържател и ми заявиха - "Намаме нито една награда. Пазете си картончето и проверявайте." Става въпрос за магазин, в който попаднах случайно и нямам никаква работа там. Ако трябва да проверявам всеки ден, трябва да сменям 2 трамвая, за да стигна. Не знам какво им пречеше да ми кажат още в началото като разпитвах, че нямат награди?  #Cussing out  Освен това на картончето пише, че играта е била до май месец и сигурно ще се направят на интересни ако изобщо получат ключодържатели.

# 574
Има игра на Якобс във "Фейсбук", но загубих линка.

# 575
  • Под кривата круша
Аз опитах така както са дадени и по всякакъв друг начин/материал/но ми изписва неправилно избран,

Аз минах нивата без проблем. Ако някъде си объркала, то просто не ти дава да продължиш докато не нацелиш вярното - поне в 1 ниво е така.  Laughing Това го разбрах от опит, че много ме няма в строителните работи. Laughing

# 576

Аз минах нивата без проблем. Ако някъде си объркала, то просто не ти дава да продължиш докато не нацелиш вярното - поне в 1 ниво е така.  Laughing Това го разбрах от опит, че много ме няма в строителните работи. Laughing

При мен не го даваше, когато цъках на съответния материал. Трябва да го дръпнеш с мишката и да го сложиш на стената.

# 577
При мен не го даваше, когато цъках на съответния материал. Трябва да го дръпнеш с мишката и да го сложиш на стената.
Благодаря! Получи се!
Като се загледах,те хората показват как,ама........както се казваше в една реклама:трябва и акъл!

# 578
Таня, благодаря за изчерпателния отговор.   bouquet

# 579
Днес спечелихме от Кола тениска, чаша и половин бутилка...сега остава и да си вземем наградите. До кога е играта??

# 580
до 29,06 успех в търсенето  Simple Smile

# 581
  bouquet  bouquet  bouquet Мерси, ще ви кажа ако съм успяла Simple Smile

# 582
  • Русе
Карола,
в четвъртък на Халите имаше бележка, че в неделя ще зареждат награди от Кока кола

# 583
Еййй, баш мерси съм!!   bouquet

# 584
Аз да се похваля-вчера ми донесоха 2те мечета на Барни-полицай и лекар  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт