Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 33 877
  • 699
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Привет!

Да взема да ви почерпя за нашата месечинка преди да е свършил денят.
Мислех да изтипосам мис Сиянита, ама пусто затри се тоя кабел и това си е.

Наздраве!  Heart Eyes

# 556
Днес на обяд нахраних Ина с пюре на Sunval,след половин-един час излязохме с количката,закашля се и започна да повръща,ама много.После в рамките на 30-40 минути повърна още 4-5 пъти.Направо ми спря сърцето.Никога не е повръщала,всичко от пюрето е въведено като съставки.Обадих се на доки,каза да сложа свещичка Вомитусхил и три часа да не храня.Сега спи,моля се да ни се е разминало! Praynig Praynig Praynig
Съжалявам за малката бонбонка Hug Ралица беше точно така миналата седмица-вирус беше.Случи се вечерта и ходихме на спешен.Няма ли вариант да прескочите до спешния?Изписаха ни вомитусхил,лечебно мляко AL 110 на нестле е и казаха,че е важно да давам само от него и никаква друга храна първия ден,също така ентерол и суметролим-последното май е вид АБ. Дано се оправите бързичко.  bouquet
Жира честита месечинка
Лусиндева айде честито на Венцулиндев със здраве да я ползва количката
знаех си,че забравям нещоЧестита месечинка на Митето,да е здравичък и палавичъкЖЕНИ Hug

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 22:28 от зу

# 557
Хайде и аз да се отчета с осем месечен русокоско Simple Smile  costumed034

# 558
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СИЯНКА-СЛАДУРАНКА И МИТКО-БАНДИТКО Hug
(Марте,викам да те заместя,че си в липса Wink)

Зу,душе Hug

Да няма нова тема,а аз все още да се мотая тук или просто е паднала бомба newsm78 Mr. Green

# 559
  • при палмите и алигаторите,FL
Добре заварили
Докато дребла дремуца в мен да дрсна нЕкой ред.

Луси, честито возило!! Със здраве да си ги ползУвате, Венцулин да си го ибича и да си поспива доста вътре Hug

Честита месечинка на почерпилите, на отчелите се , и на всички празнуващи днес. Heart Eyes

Хоупи, бравос на Фифо, виж са значи не си предлагала правилната храна, не е виновно детето че не яде. От утре абонамент в кръчмата за хлебец  chef .

Мариетка, аз ако изляза за 10 мин от нас без ремаркенца/разбирай деца/ се чуствам страхотно отпочинала, пък на теб за очните ти завииждам, завид, завид, завид.

Деси-шиша, как е Ина? Дано  да се е разминало и да се оправи бързо. Hug

Все забравям да  кажа  на Жени, колко се радвам на малкия пешеходец Митето, какъв е смел , как бързо се научи да ходи, браво на него Hug Hug

За нас нищо ново. Моник иска да е повече изправена, и да достига всичко. В парка лази навсякъде, лапа листа, клечки, дъевесини разни, много ме е страх от афти в устат, но не мога и само в мен да я държа или пък на люлката.Сега тук времето е страхотно и сме почти по цял ден навън, Соник играе с децата, не иска да се разхождаме, та се налага и Моник да се приспособи, и без това после цяло лято ще сме като затворници у дома.
Вчера на Соник ѝ падна първото млечно зъбче. Зъбатата фея мина и оставила паричка, това дете като се събуди по нощите да ходи до тоалетната и си намери паричката, голяо щастие, после я изпусна в тоалетната, та рових да спасявам заветната паричка. Бях се снабдила с ръкавици и три плика върху ръцете, паричката се дезинфектира/боже, как се пише тая дума newsm78/ трикратно преди да си я получи собственичката.

Я да бодна един вАпрос: Колко пъти на ден миете ръцете на децата и с какво, само водица или и сапунец?

ПП Сега видях, първият млечен зъб е паднал на 5г 8м и 11д, а пък в архивите съм записала, че първото зъбче се е появило на 8м и 10д/само дето е било съседното събче/.

ППП Бубето, ко' направи с тоя нет?!?

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 23:06 от nandi

# 560
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА СИЯНКА-СЛАДУРАНКА И МИТКО-БАНДИТКО Hug
(Марте,викам да те заместя,че си в липса Wink)

Зу,душе Hug

Да няма нова тема,а аз все още да се мотая тук или просто е паднала бомба newsm78 Mr. Green
Абе бомба... спЪт  мискинките Mr. Green
 Забравих да отчета Ралюнделина,вчера бяхме на консулт-7900,72см е-солеткова.качила е има няма 200 -300 гр.Ще е финна госпоЙца-не дунда кат майка си Mr. Green Crazy

# 561
  • Айтос/Бургас
 Hug

Здравейте и от мен!
Да кажа,че и на нас ни се случи нещо подобно с храна-Бананова каша на Слънчо.Не я беше доял и започна да повръща и доста повърна,от което се стресна,защото никога не е повръщал преди.Изкарах си акъла-хвърлих кашата.Това е първата и последната каша на Слънчо,която купувам!  Close

И да попитам нещо-много е подсечен.Има нещо като хрула на дупето,която се обели и текна кръв-и това при положение,че мия всеки път дупе и мажа.Досега не се е подсичал,но това изглежда страшно...Вече 2 дни мия с тетра и мажа с крем направен в аптека,но не минава. Tired Някой ако знае някое силно средство ,моля да сподели. Praynig

bouquet

# 562
Златтка, ужас! Не знам дали трябва да го миеш с вода до като е с такава рана , ох направо ми се сви сърцето  Cry Според мен док трябва да ти каже какво да правиш и то дерматолог. Да минава бързо!

# 563
Снощи като си легнах дълго размишлявах над описанието което дадох на моето Данюшче в анкетата на Луси. От една страна съвсем кратко и ясно обяснявах поведението му, от друга напоследък си мислех, че детето ми е супер кротко. Не знам дали ме разбирате, защото на самата мен ми е трудно в момента да синтезирам мислите си (моля да ме извините, но тази вечер се черпАх, не беше много, ама се умешаха). Та да си дойда на думата - чудех се дали говоря за едно и също дете, същото което заспива след голямо друсане, буди се пищейки като пред заколение, стряска се от всичко, включително и от смеха на майка си Sad, непрекъснато си дърпа ушите и скубе косите (това го прави и след двучасов сън и когато не е спал скоро) и детето, което майка му смята за супер спокойно. Стигнах до извода, че или аз съм супер непукист или има някаква грешка. Върнах обаче времето назад и си спомних първите няколко месеца, в сравнение с тях грешка нЕма. Дори и на хората наоколо им е направило впеачатление, че Дани вече НЕ РЕВЕ. Или почти не, щото майка му така се е специализирала в маймунското поведение, а и детенце още не си е наваксало с килограмите и не тежи толкова много и още се справям с друсането. Майтапа на страна, но наистина много се радвам, че детето ми много се успокои и вече се усмихва. Радвам се , че кризите ги прави вече само когато сме сами, а пък някога и зъбите ще му изникнат Whistling. Да са живи и здрави майка и татко и да продължават да ми помагат толкова много, за да мога поне веднъж в седмицата да се наспивам (не ми завиждайте много, ама се възползвам от тази екстра Mr. Green).
Луска неволята голяма, ама моето зверче има страхотна банкетна култура. Пред хората е най-милото, прекрасно, очарователно, послушно и кротко дете Heart Eyes. Естествено при баба си и дядо си спи по цяла нощ без да се буди, а мен ме събужда с писък през час. Само аз си знам какви ги върши като сме си самички двамата, добре че поне през деня си поспива, че малко рахатясвам, ама дет се вика здраве да е, важното е да се усмихва. По снимките на прекрасния Венцулини съдя, че и той е успял да овладее това поведение. Желая ти да почне да спи повече, което ще е свързано и с повече сън за теб, а тогава и всичко ще ти изглежда не толкова страшно Hug Hug Hug.

Много се отплеснах ама да кажа и за повода за черпнята тази вечер, нашия тати помъдря с още една година. Да ни е жив и здрав, да ни обича винаги толкова много и да пуши по-малко цигари.

# 564
  • при палмите и алигаторите,FL
Февруари наближава, Май-ското късметче Тони на годинка става!!!

# 565
  • Стара Загора
Добро утро  bowuu и от нас с Боример Hug
Честити месечинки и вчерашни и днешни. Да са достатъчно послушни децата Hug
Вчера сержа беше наряд...успя да се смени преди Варна за да некара като луд и неспал Tired та сама с двамата съм  #Crazy направо незнам момичета как издържате с три и сами...визирам Мартето най-вече и ЯНчето Hug Пред вас  bowuu
Джидолинка да ти е жив и здрав мъжа Hug
БУБА верно направо историческо преместване и включване към нета Mr. Green
Зу браво на Ралунгела Hug
Боример още не съм го водила за 9-те месеца...ама като гледам как е заледено около къщата...незнам дали и днес ще го заведа...може на пролет като се затопли Mr. Green
Нанди честито ви първо посещение на зъбната фея Hug Не е ли рано обаче Rolling Eyes Моят големия талибан ена 5г. и 4 месеца.....дали да чакам и аз включване. Предполагам е индивидуално за всики де...първи зъб на Слави излезе на 5,5м.....до годинката се бее озъбил. А Боример е на нула Twisted Evil
Относно пюретата....писала съм много пъти...купувам основно Гербер, Хип и Бейбивита.

# 566
Добро утро,  Hug

Честита месечинка на Митето и мама Жени и на Сияна и на мама Жира!
 newsm51 newsm51 newsm51  baloni baloni baloni cheers cheers cheers

Аз вече спя с един мъж по-малко в леглото  Flutter, който обаче продължи да се събужда с рев и да трябва да ставаавамм да люлям и през нощта. Ей, все едно имамм бебе на 1-2 месеца в къщи  ooooh!.

Джиджонка, направо ме разби мила с писанието. Между другото ми беше направило впечатление, че сякаш Данито се бе пооправил малко, ама като прочетох след анкетата и се зачудих  newsm78, сега вече ми стана ясно!  Crazy
Да ти е жив и здрав рожденика и много да помага! Mr. Green  Heart Eyes

Нанди, честито ви паднало зъбче на Соник! Дано следващото ново зъбче, бъде много здраво!  Grinning
И много завид за хубавото време и разходките на въздух и игрите с децата! Heart Eyes

Ето например, дори и да не е много студено при нас, тука в квартала е ужасно за разходка, защото мирише ужасно на въглероден диоксид от печките на хората... нито да простреш дрехи навън, нито да си изкараш детето на разходка, а като отворя за 10 мин да се проветри и познайте  ooooh!

Хери, айде очакваме добри новини от прегледа на Слави!!! Praynig

Зу, браво на мойта снахичка, слабичка и финна мадама ще бъде! На свеки момичето  newsm03  love001 А твой зетко ще го видим в петък  Mr. Green

Февруари наближава, Май-ското късметче Тони на годинка става!!!

newsm10 newsm10 newsm10

ей, Злате, много гадно с това дупе... аз бих казала: тетра, ама то ти го миеш с нея... Определено се консултирай с лекар... миличкото, представям си как го боли дупенцето  Confused ooooh! И внимавайте с кашите! Дано не ви се случва вече нищо подобно! Praynig Hug

# 567
Честита месечинка на Сияна на bonbonkata-Maia  bouquet
Честито и на другите месечинковци
djidjonka да ти е жив и здрав ММ
честит рожден ден на Diana Valkova-бъди здрава, обичана и сбъдни мечтите си  bouquet
 Вече разбрах какво е да не ти спи зверчето Mr. GreenТая нощ беше ужас-тръшкане ,ревове Tired

# 568
Тази анкета и мен ме хвърли в размисли. На практика от както стана на 7 месеца и половина има голяма промяна в Гоголино. Ако трябваше по-рано да я попълвам... Sad
Луси, може би скоро и Венцулини ще се поукроти малко. Hug
Джиджонка, страшното явно е минало, все по-добре ще става. Hug Освен повече да си сред други хора та все да е весел. Wink
Ето сега господина си играе сам, сутрин го научих да изкарва поне 40 мин сам, ако се разплаче го залисвам малко и пак го оставям сам. Вижда ме наоколо, но не седя до него.
През нощта обаче пак не можа да заспи след 2-то хранене към час и половина. Сутринта пък едвам изяде туй пюре, изобщо спим ли по-малко през нощта следва крив ден. Simple Smile Той през деня ми яде 4 пъти , а през нощта още 2 пъти.. Гледам по около литър трябва да изяждат... Ние и с нощните хранения не правим литър. Ама по едно време си спеше и най-много веднъж да яде.
Брей този Слави, рано се е озъбил.
Златка, дано да мине по-бързо това подсичане. И моя момък се подсече здраво, от 2-3 дни като сме сами не ми дава да го мия, ето го ефекта..8 месеца се мием, сега не ще..
А исках да ви питам имате ли проблеми от всичките тия мазила, кърпи, прахове.. Кожата на ръцете ми се е набраздила и е грапава.. Sad Пустата кожа само я обгрижвам и тя все е недоволна. Толкова ме е яд, че Гоголинко е с моята кожа..

# 569
Добро утро,благодаря на всички,които съчувстваха на малката ПамперсИна.Слава Богу,не е повръщала ,след като сложих свещичката.От вчера следобяд е само на кърма.Днес бях извикала една приятелка,за  да стои при нея три часа,та да си свърша разни ангажименти,ама след вчерашното изпълнение не смея да я оставя.Още ми е смразена кръвта в жилите.

Общи условия

Активация на акаунт