Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 074
  • 699
  •   1
Отговори
# 135
Първо да честитя на нашите астрални близначета месечинката -
Честита месечинка на Еди на ГериСян, Ирка на spasdidi, Тияна на Рolita
Второ - да почерпя, макар и виртуално за нашата 8 месечинка:

Трето - Марта, Жени, Луси,  страхотни сте!  bouquet  bouquet  bouquet
Хера - дано Слави да го израсте по-бързо!
Бързо оздравяване на всички болнички!
Nandi, браво на малката сладурана Моника!
Lussy, дано скоро изгрее   Nature Sunny и на твоята улица!

# 136
  • София
Ех, че хубава изненада сте спретнали момичета. Страхотни сте!  Hug

Мариетка, виждаш ли, че всичко се връща в този живот! Пожелавам ти да получиш поне толкова приятни изненади, колкото си направила за любимите хора! Че и малко повече!  Wink  Heart Eyes
А Мариска Прекрасна е просто прелест!  Heart Eyes

Моето дете и то в кюпа с нощните купонджии. Тъкмо я преместя в леглото, след като съм я приспала на гърда и след час- два пак е будна, къде яде, къде се приспива, но да е скачена с мен.  ooooh!

Колата е Рено Лагуна комби. Купихме я като се роди Сияна и засега тя успява да я уплътни отвсякъде. Simple Smile

Зодии: аз съм Рак, ММ - Стрелец. С баща ми сме родени на една и съща дата. Брат ми и майка ми са Телци - също са родени на една дата. Моето дете се запъна и не щя обаче да влезе в тяхната групичка.

Честито на любимите месечинковци! Да са все така усмихнати и здравички!  Heart Eyes

# 137
Здравейте мами,може ли някой от София да ми каже за хотел близо до посолството на САЩ?Благодаря преварително.

# 138
  • До морето :)
Ох, пропуснала съм някоя и друг тема  Laughing
За колите - ние имаме Мерцедес, но който ви казва, че това е голяма кола, много ви е излъгал. По принцип плановете ни са да я продам тази кола и да си вземем някакъв джип, а ако може и на пролет някаква малка кола за мен  newsm56
За среднощните купони - през вечер-две, не пропускаме. Говорим си по 1-2 часа, въртим се и така...
Абе моето днес нещо не иска да яде. Снощи в 3:00 яде последно. От 9:30 до 12:00 я годех с едно бурканче пюре и половината почти изяде. Следобяд с друго бурканче, там за 3 часа почти изяде цялото.  ooooh! И накрая цока. Дали са зъби  newsm78 Не мога да си обясня защо няма апетит това чаве, което ако по цял ден му давам, по цял ден ще яде. А пък как нагъва банани. До скоро ядеше по 1 банан на ден, ей така по малко между храненията. Обаче взе да я запича нещо и сега малко почивка
За попарите, месата и рибите - ние сега въвеждаме плодовите пюрета, така че съм пак от всякъде  Whistling

# 139
Марте,Жени,Люси smile3501 smile3501 smile3501

Бисквитке,жалко че не живеем в един град,та да си ходим по огледи заедно:)С двете бебета, ще сме доста колоритни потенциални клиенти.

Аз след като овършах агенциите за недвижими имоти и ударих на камък,се насочвам директно към строителни фирми и ако там няма това,което търся...май ще се срещам с архитекти и ще отпрашим към близките селца Mr. Green или по-далечни държави:)

Колата ни е Пежо Партнер,мъжът ми все се шегува,че на мен автобус ми трябвал-толкова неща пренасям напред -назад.

Няколко момичета ме питаха за детенцето на моята приятелка,иска ми се всеки ден да пиша как се развиват нещата,че много ми тежи,но не смея да ви натоварвам.Поддържа температура детенцето,ще има втора операция,молим се за чудо Praynig

# 140
ДВ!

Марте, Жени, Луси, много сте трогващи! Но аз не разбрах, ще споделите ли какъв е подаръкът?
Мариета, представям си как се чувстваш! И аз бих се разплакала. Аз по принцип не обичам да съм център на внимание и такива жестове много ме смущават. Но си го заслужавате с Мариска!

Жира, вие пък как сте се наредили във вашето семейство - едното дете родено на датата на майката, другото на бащата! Огромно съвпадение. Аз също съм родена на датата на майка ми и повечето хора се изненадват. И двете сме на 6 юни (като Рая на Еллфичка). Както е казала Хера - Близнаци форевър!

Хера, малко множко ще ти дойдат двете деца вкъщи, но по-добре отколкото Слави да боледува непрекъснато. Добре сте го решили.

Вчера бяхме на консултация - на 8 м. и 10 дни Ники е 8400г (+250) и 70 см (+2). Доки каза да почваме попарата - сухар, масло, сирене, малко захар и чай от шипка. Аз викам "Ама не трябва ли различните глутени постепенно (първо овес, после там кво беше, накрая пшеница)", той "Не, няма такова нещо". После викам "Ама то в попарата и маслото, и сиренето, и хлябът ще са му за първи път". Той вика "Абе, нищо, давай, той е голям вече". И сега се чудя - да давам ли направо или да въвеждам нещата постепенно?

За автомобила - аз имам една "женска сапунерка", иначе семейната ни кола до сега беше Субаро Форестър (страхотна кола). Уж джип, ама откак се роди Ники вече не ни побира с все всичките ни багажерии и простотии на ММ като въдици, ски, раници, лодки и т.н.  Голям проблем се оказа и ММ не можа да спи докато не намерихме решение. Аз много се чудя на тези с 3 деца и с "нормални" коли как се побират. В никоя не се събират примерно 3 столчета отзад или 2 столчета и възрастен посредата. При нас пробемът е, че трябва да побира не само нас, но и милионния ни багаж като тръгнем на ски, къмпинги и т.н. Та се наложи да я сменим и от съвсем скоро сме с Land Rover - огромен танк, който събира не само нас и багажа ни, но и съседите (това последното наистина).

# 141
Честито на месечинковците!  baloni Малко е след 12, но аз не съм лягала, така че още е днес (11ти  WinkMr. Green
a_val, Теди, скоро да оздравяват мъниците!  Hug Както и всички други болнички!  Hug
Джиджонка, Гери, честити ви комповееееее! Със здраве да си ги ползвате!!!  Hug И моя лаптоп вече не работи - дори не може да запали   comp03
Нели,  Hug
SYMa, от преумора ли си така?!  Защо така залиташ?!  Sad spoko Иначе аз обожавам Lang Rover  Heart Eyes Танк, ама як  Crazy
Къщи, да нагушкаш племенника от мен  newsm32 newsm76                                    
Бисквитке и аз съм имала проблеми с един хазяин много е  неприятно  Hug
Жени, дано не е асма  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Нелили, Ели е уникална на снимката на аватара ти Hug Hug Hug
Нанди, много сте ми сладки как си спинкате  Heart Eyes А на историята с кучо много се смях  rotfImbo  Joy
Марте, много се радвам, че Криско е по-добре! Надявам се, че напълно ще се оправи!!!  Hug А сълзите ми бяха от щастие и се усмихвах еееееееееей толкова  smile3521 широко!  Hug
Луси, напълно съм ЗА да се върнеш в Стара Загора - вече съм си тук и може да овършеем някой друг бар  Sunglasses Wink Mr. Green Hug
Жира  Hug Благодаря ти!
Моята кукла беше с термин 10ти юни - моя рожден ден  Flutter, но се наложи да я извадят доста по-рано...
Деси-Шиша, моля се за чудо за това детенце  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

витамин Д ми казаха да не давам, защото фонтанелата й е почти затворена още от 6тия месец. Не знам до колко е правилно  newsm78
Бисквитки взех на Плазмон, но не ги хареса. Като ги види се засмива, прави една мнго сладка физиономия и навежда глава  hahaha Heart Eyes
Кола за сега е само мечта във влажния ми поглед  Crazy Иначе много харесвам японските - предимно Мазда и Тойота  Whistling

Моето свеки е уникум! Не спира да се проявява!  newsm77 При всичките проблеми на Мариса с тия неустановени диарии, слуз, кръв и прочее, през ден ми говори да съм й давала козе мляко - щяла да ми носи от някакво село  smile3544 А днес дойде една нейна приятелка, гушнала Мариса и тръгва да й дава кисела краставичка   #2gunfire ииииииииииииии обезумях! Казвам й "Не, не й давай!", а тя "А нищо, само малко" и й бута краставичката #2gunfire При което извиках точно преди да й я навре в устата и тя ми се разсърди! Ами да е жива и здрава!  Crossing Arms
Моите неволи с комповете продължават - клавиатурата, която купихме (втора употреба, от сайт като Продавалник) НЕ работи  #Cussing out Верно, 20 лв, ама защо да е така  Naughty Съответно тоя се прави на чук  #2gunfire
Та сега пиша на екранната клавиатура, за която мъжО ме светна. Ииииии голямо щракане с тая мишка  ooooh!
Пак се улях с писането  Blush Отивам да спинкам  Sleeping че утре пак ще съм morning

# 142
Хильоуууу и от мен!  bowuu

Ми при нас нищо интересно, ама да намина, да не ме забравите  Whistling

Спасдиди никаква я няма, чудя се дали да сменяме снахичката ли, що ли ....  Twisted Evil Twisted Evil Ама Филип не дава!  Naughty

Мариетка, прекрасна Мариска си имаш!  Heart Eyes И моя лаптоп е счупен и не мога да си харесам нов и това е !!!!  Crossing Arms Т.е. харесах , но трябва да си го поръчвам, пък да го чакам -  Stop

Нели, с какъв Мерцедес сте? Аз в Бг бях с Мерцедес - няма такава прекрасна кола!  Heart Eyes Надявам се като се приберем пак да си караме тази марка - удобно, голямо, не ми мръдна количката, а аз я спуквах от каране!  Sunglasses

Нандич, уникални сте трите грации  Heart Eyes И много се смях с ТМ - милия човек, кучо верно е самосиндикален, но на мен вече ми е любим! ( казвам го тихо за да не чуе Нелли, че ще ми се подиграва, защото го обиждах преди време).
Тук да похваля Коня на ФП - той е моето спасение - Филип заспива САМО с него. Не помня дали ви разказах,но го забравихме в БГ. И с кацането тук се засилих в магазина да го купувам, защото иначе няма заспиване. Като му се доспи си хваща водата и коня, аз гася лампата (спи само на тъмно) и хъъъърррр!!!!  Heart Eyes

Вит Д давам. Като бяхме в Бг ми казаха да давам Вигантол и аз слушам. Уж и в Ам има  Thinking, но зимата ще давам.

Херолинчо, стискам палци напролет като тръгне Слави на деЦка пак , ти да нямаш нужда от психиатър!  Praynig Mr. Green Ама дет се вика, ние за к'во сме!  Hug

Люсил, ти цялата си Слънце, за какво ти е друго?  Hug

СИМа, и аз съм такава залитаща, некоординирана и несръчна. Току що пак счупих една чаша, но се размина без ранени този път ooooh!

Оф, абе Филип ми прави един нов номер - ляга, заспива и изведнъж започва да пиши - нито вода иска, нито мляко. Плаче, чак се захласва. Не мога да разбера зъби ли са, уши ли са, какво е .... ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
  • Стара Загора
Оф, абе Филип ми прави един нов номер - ляга, заспива и изведнъж започва да пиши - нито вода иска, нито мляко. Плаче, чак се захласва. Не мога да разбера зъби ли са, уши ли са, какво е .... ooooh! ooooh! ooooh!
Хоупче аз мисля, че са зъби. Знам, че болката е силна и пронизваща и реват много или по-скоро пищят милите. Направо в мозъка ги удря. Tired
Къщи честит ти племеник...аз все пропускам да пиша Hug Tired
SYMa вие направо сте си взели подвижен склад Mr. Green
Спасдиди направо ни забрави Crossing Arms и добре, че е Фифо и не се отказва човекЪТ от женичката си, че Хоупова се оглежда жадно за заместник Mr. Green
Днес ММ отива в София с кумеца да купуват кола но аз немога да дойда с него защото няма кой да гледа децата Tired Ежедневието ме убива...бавно, бавно Tired
Вит.Д и аз давам...Вигатнол е моят също.
Джиджолинка и Гери С. честити ви придобивки...много да ги ползвате и да не ви изоставят Hug
Бисквитке това хазаите са просто...големи животни Tired Надявнам се да америте решение угодни за всички.
А моята усмивка е заради Жира тази година Heart Eyes Hug
Ние на 24-ти сме във Варна. Прегледът ни е от 15ч. така, че по-рано няма мога да се видя с вас...ще пътуваме през деня инезнамка ще е обстановката тогава. Ще спим в хотел ОРбита, който е на Червения площад. Под него е Хепи и вечерта вероятно ще сме там да вечеряме да не обикалям с детето като луда. Та ако можете вечерно...ще се радвам да пия по едно джинче с вас Mr. Green Ако не моля за телеф на някой...сутринта едно кафе може да заформим. Моят телефон го пратих на Гери С. на скайп.
Попарата не я долюби, месо обича...ушите му плющят, риба съм дала само сьомга / на гербер има/
Малеее забравих...ами добро утро Mr. Green

# 144
Добро утро:)

Хоуп, само веднъж сме лекували възпалени уши на каката, доктора обясни че болката е все едно те удря ток за секунди, затова пищят ужасно.

Нашия семеен автомобил е авенсис комби, не се побираме никак, като тръгнем някъде се правят два курса един с багажа и един с децата и кучето:) Иска ми се нещо по-голямо , но няма да ни огрее скоро, вложихме всичко в ново жилище.

Търся добър дерматолог, ако някои знае.......?

Хубав ден

# 145
добро утро, майчета, Hug

Честит Имен Ден на всички Танчета и Татянчета! newsm51 newsm51 newsm51

Сима, аз въведох нещата от попарата постепенно (сухар, сирене и масло)...  Peace

ама наистина ние близнаците водим класацията  newsm44 newsm44 newsm44

# 146
  • София
Добро утро!
За колите гледам коментирате. Преди бяхме с една малка с две врати , още си я имаме де, но така седи и чака да изкарам книжка , а и има някои неща да и се ремонтират. Като забременях с Елена купихме едно комби и сега побираме всичко необходимо в него та даже и остава  място за още  Wink
За зодиите - водолей съм . Гледам , че сме  4, знам кои са другите двама ( Тони и Галя) , но четвъртия е загадка  Thinking . А Близнаците наистина са превзели темата  Laughing, не ми пречи  ,харесвам ги много  smile3521 .
Мариета  и аз много си харесвам снимката на аватара  Heart Eyes

П.П.: Забравих да поздравя  Марта и Жени за страхотния жест към Мариса и Мариета    bouquet

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 11:37 от nellyli

# 147
Добър ден на всички Simple Smile
Аз нещо хич не успявам с времето напоследък, много бач, много чудо.. до темата стигам само доколкото да изчета по лекичкък диагонал.. Ще ми се да пиша хубаво оформени постове, с болднати имена на всички.. ама нямам толкоз време Simple Smile

Мариетка, много се радвам, че си се усмихнала Simple Smile Надявам се и Мариска да се забавлява Hug

Момичета, благодаря на всички за пожеланията.. за сега хриповете намаляха, но кашлицата и хремата си продължават. Ще видим следобед док. какво ще каже, на преглед са.

Светле, няколко пъти си видях името, че ме питаш разни неща и не съм отговорила, но пък съм ги прочела  Crazy Просто следващия път като седна все не остава време да пиша.. За боледуването му не знам от къде го лепна това. Не е от градината със сигурност, щото батко му беше в дъъъълга ваканция.

Попара не яде, сиренце малко по-натам ще давам, но дали ще е в този вид точно (попарата имам предвид) не знам Simple Smile Отделно чай, сиренце и филия на мен по-добре ми изглежда Simple Smile
За спането на по-голямо дете (над 5г.) в леглото - при нас е нещо подобно на спалнята, която показа Нанди ако не се лъжа, само че сме долепили още едно легло 90/200 и се ширим четиримата на една огромна спалня 270/200 Simple Smile Да не си помислите, че живеем в палат Mr. Green Просто цялата стая е спалня  Joy Снимка ще покажа като направи, че май нямаме още.. Simple Smile

Сега виждам, имен ден празнуват Таня и Татяна. Ако случайно и Поли има именичка, да й е честит Simple Smile)

За колата Нашата е един Пасат комби, старичък, но пък широчък. Мислех за някоя по-малка кола аз, ама ММ не дава и дума да се обели за по-малка. Та.. за сега явно с тази ще сме си.

# 148
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТИЯНА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, КРАСИВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!

Ако има и други именички, сега е моментът да вадят тортите!!! Joy

# 149

Общи условия

Активация на акаунт