Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 012
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
  • Стара Загора
Лава вчера какво е ял? Дано се оправи бързо.
Добър ден от мен bowuu

# 481
Офф, лава, да се оправяте бързо. Ама червен от горещина или обрив? Нали доктор ви изписа АБ? Ангина ли?

Все забравям да ви питам - какво сирене давате (марка)?

# 482
Eлфи, приеми и моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose. Много е тъжно, когато си отиде добър човек, а ти си го описала просто прекрасен Hug Hug Hug

Лава, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправяте Praynig Praynig Praynig

За сигурността на земята - въпреки че Данинко не пълзи и като цяло е доста кротък, ами и там я няма. Седи седнал много време и си играем, и само за сегунда да погледна някъде настрани и той вече си е издрънчал главата назад и реве Cry. Ако обаче зад гърба му има възглавница, ами никога не пада назад Mr. Green

На оциклените - честито и добре дошли в нашия клуб Wink Предполагам, че не ви е било мъчно за него ама вечно щастие няма Mr. Green Пфу напоследък съм постоянно в ПМС afwitch newsm77  

# 483
Елфи, моите съболезнования, прегръщам те  action032

# 484
  • София
Добро утро и от нас!
Елфи , много съжалявам за дядо ти   smile3518 . Дано сега е на по-хубаво място и са заедно с баба ти  Praynig

Офф, лава, да се оправяте бързо. Ама червен от горещина или обрив? Нали доктор ви изписа АБ? Ангина ли?

Все забравям да ви питам - какво сирене давате (марка)?

Лава , червен на пъпчици ли?  newsm78 Абе да не е скарлатина, сега пак е плъзнала на всякъде , освен варицелата и сезонния грип. Дано да не е де  Praynig Peace
Сума взимахме едно Био сирене от наш познат който го произвежда, но като го сложа в попарата и се тегли като дъвка, май е много прясно. Сега взех  на Маджаров "свежо сирене" в кутийка с червен капак , почти е безсолно. Не е никак лошо  Peace
За цикъла  - идва ми от три месеца , но ми закъснява с по 2-3 дни.

# 485
Лава вчера какво е ял? Дано се оправи бързо.
Добър ден от мен bowuu

Хера,не съм му давала  да яде нищо ново.Даже любимото му пюре от заешко с моркови не искаше да яде,само 5-6 лъжички хапна.
Няколко дни му давах Панадол ,а вчера следобеда ми свърши и му дадох Нурофен.Може ли  да е от него? или от Оспамокса? Confused Сега спи,като се събуди ще идем да го прегледат .
SYMa , като червен от горещина е,не е обрив.От миналия петък се лекуваме.Тогава беше само леко розово гърлото на Лазар,а каката с кашлица и променен глас.Два  дни след това и на Лазар му се промени гласа.Ходихме в четвъртък  сутринта на контролен преглед и докторката каза,че гърлото на Лазар е по-добре,но защото още му е променено гласчето да давам лекарствата до днес.Но същия ден през нощта  след 23 часа(дотогава спа спокойно)започна да плаче,трудно преглъщаше и спа до сутринта прав в мен. Tired Щом се опитах да легна с него на леглото и започваше да реве .Та изкарах 5 часа права и аз.
 Sad Tired
Елфи,моите съболезнования за дядо ти.

Сирене,още не съм давала.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 10:24 от лава

# 486
  • Стара Загора
Лава а пи ли вече АБ..какъв е АБ...и пие ли нещо друго? Питам те защото Слави пи веднъж АБ и беше станал червен по тялото...оказа се че прави реакция срещу АБ-то и пи ериус няколко дни после. Дано се оправи бързо детенце.
За сиренето- давам козе сирене на Маджаров.....ама той Боример не обича попарата...пробвах вече два пъти ама нцъ. И брат му беше същия Crossing Arms Тази сутрин ми пусна фъндък...станахме в 5ч. Mr. Green

# 487
Лава, досега ли пихте АБ или сега го почнахте след температурата? Ако пие АБ, и въпреки това вдига Т, значи нещо АБ не действа и се е влошило. Или е лепнал нещо ново.. Хм. Отидете при доки най-добре.

Сега взех  на Маджаров "свежо сирене" в кутийка с червен капак , почти е безсолно. Не е никак лошо  Peace

Ха, съвпадение, и аз точно такова му дадох. И на мен ми се стори безсолно, пък и вкусно. Ама се усъмних дали е добре да давам "свежо сирене", та за това реших да попитам...

# 488
Лава а пи ли вече АБ..какъв е АБ...и пие ли нещо друго? Питам те защото Слави пи веднъж АБ и беше станал червен по тялото...оказа се че прави реакция срещу АБ-то и пи ериус няколко дни после. Дано се оправи бързо детенце.
 Тази сутрин ми пусна фъндък...станахме в 5ч. Mr. Green

Хера,антибиотика е оспамокс.Давам го от вчера вечерта (20 ч) и сутринта в 05 часа.Досега две дози.Температура лека за първи път в четвъртък през  нощта вдигна.Меря с електронен термометър(нямам му много вяра де).Снощи като лягахме пак имаше температура.Червен е от 6-7 часа сутринта.Чакам го да се събуди и тръгваме към педиатърката,ако още е червен.Освен АБ и панадола пие калциев глюконат и хомеовокс му стривам.

# 489
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МОЯ ПРИЯТЕЛ БОРИМЕР!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ПОЧВА ДА ХАПВА МАЛКО ПОВЕЧЕ,ЧЕ ЩЕ УМОРИ МАЙКА СИ! Wink Hug Hug

Сума,и аз се надявам да не е това,но не ми попречи да си го помисля Mr. Green

Лава,бързо оздравяване!

Сиренето гледам да е по БДС Crazy Последното ми е Елена,не е лошо,но мноооого са го развалили и него и следващия път ще е на Маджаровия май Naughty

# 490
  • Сливен
Добър ден Simple Smile

Лава, дано се оправи бързо Лазар   Praynig Възможно ли да е някаква непоносимост към АБ Sad Отивайте да го види педито и да пишеш после как сте  Hug

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА МАЛКИЯ СЛАДУРКО БОРИМЕЧЕ Simple Smile smile3525 ДА Е ЗДРАВИЧЪК, МНОГО УСМИХНАТ И ДА СЛУШКА МАМА МНОГО Hug

Моята госпожица тази вечер заспа около 23.30 както обикновено като си хапна около 210мл АМ, но се пробуди в 3.30ч и пак гладна, тати я нахрани и хапна около 240мл АМ, но повече не иска да спинка... Започна да се закача, да бърбори и се смее... Сложихме я при нас на спалнята и след около час заспа най-после, а после ММ я премести в кошарата... Към 8.30 потърси бибата си и продължи да спи и още не е станала... Предполагам всичко се дължи на това, че вчера не хапна много - нито попара сутринта, нито зеленчуково пюре на обед, единствено каша следобед и то около 100г с 60г праскова на ХИП  newsm78 Да видим днес как ще е   Wink

Сиренето - моята леля ми изпраща от Троян (от института по планинско земеделие и животновъдство)... Там имат производство на краве и козе сирене и масло - биопродукти са и до колкото знам се продават за сега само в София и Троян...

Хубав ден на всички  Hug Тук е дъждовно и мрачно Sad

# 491
Добро утро от мен  Hug

Още веднъв ви благодаря за милите и окуражаващи думи!Обичам ви скъпи мои  Heart Eyes

Искам да ви попитам някой мисли ли да записва детето си на частна куххня и ако да,кога  newsm78 Понеже с държаваната няма да ми се получи,че не обичам да ходя някъде под строй в уречен час....та се спрях на частната,която доставя до дома.

Рая яде всичко,но не съм пробвала типичните детски пасирани манджи и супи,а само пюрета  Thinking Да взема да я пробвам с нещо по-"кухненско" и да видя  newsm78
Луси,приятелко,ти мислиш ли да записваш Венци на кухня  newsm78

# 492

Искам да ви попитам някой мисли ли да записва детето си на частна куххня и ако да,кога  newsm78 Понеже с държаваната няма да ми се получи,че не обичам да ходя някъде под строй в уречен час....та се спрях на частната,която доставя до дома.

Аз засега само ги разучавам тези частните кухни...И дори да я запиша ще е слад навършване на 1 година, че те всичко с яйца, мляко и сол правят. И свинско-минско и подправки има.Пък и ако е записана, а има неща които не и давам то ще е жалко да се изхвърля храна  Naughty Та, затова ще поизчакам...Но и при мен частната е опция пред държавната, най-вече защото не вярвам, че ще се доредим Thinking

Лава - дано не е нищо сериозно и малчо се оправи бързо  Hug

# 493
Лава Пожелавам ви бързо оздравяване! Hug
Сирене още не съм давала.
За кухните-според много мои познати държавната определено е по-добра.Аз съм се спряла на нея.Записала съм го отдавна и като навърши 10 мес се надявам да сме се доредили.
Елфи Ако има нещо по-едро спокойно можеш да го пасираш.
Шени ако сте на частна кухня не си длъжна да взимаш всеки ден.Тоест ако не ти хареса нещо-не го купуваш!

# 494
За сиренето някъде бях прочела, че е хубаво за бебетата да е добре узряло, но къде изобщо не помня. Предполагам че както по всички въпроси и по този ще има мнения всякакви. Откакто давам на Дани сирене вече изяде 2 буци, същото за което Жужи е писала, донесоха ни го от Смолян. Има за 2-3 дни още и ще трябва да купувам някакво от тука.

Елфи щом Рая си хапва така добре, предполагам че манджичките от кухнята ще са и още по-вкусни eat. Дадох на Дани няколко пъти храна от кухнята, ако можеше да говори сигурно щеше да казва "ммммм вкусно", голям е фен.

Общи условия

Активация на акаунт