Звездни компромати-123

• 40 611
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
# 166
# 167
  • На земята, която е всъщност звезда.
Парис Хилтън отново брюнетка:

# 168
Мадона има 4 деца, така ли?

# 169

А къде е най-красивото й дете  Thinking Защо русото момченце от Гай Ричи почти не го снимат  Crossing Arms

# 170
"Айви Блу"??  Shocked Joy

Тая Бионсе  hahaha

# 171
  • София
Много ги харесвам и двамата.  Heart Eyes
Както и Джони и Ванеса, дано да не се разделят.  Praynig

# 172
  • Sofia
Този път наистина е родила Бионсе, потвърждават го и медиите, които предния път си мълчаха.
По потвърдени от различни източници данни е родила с планирано секцио. Очаква се официалното изявление на родителите, но приятелите им вече ги поздравяват в Tweeter, ето от Рияна.
Според източниците за да не бъде разпозната Бионсе се е регистрирала в болницата под името Ingrid Jackson, платила е 1.3млн за да резервира целия 4-ти етаж на болницата, а вчера вечерта в запазената част на етажа е доставена храна и червено вино. Ето и болницата, която вече е със засилена охрана, персоналът е бил помолен да изключи мобилните си телефони, а охранителните камери са били покрити с опаковъчна хартия.

# 173
 Crazy Виното за по-бързо слизане на кърмата ли, за какво им е  Laughing
 Crazy Прекалено ми се вижда това тяхното, но нз, важното е да е добре бебчето, пък и майката Wink

# 174
Crazy Виното за по-бързо слизане на кърмата ли, за какво им е  Laughing

Ми за да се почерпят двамката , докато детето им се ражда. Wink

# 175
Ето и болницата, която вече е със засилена охрана, персоналът е бил помолен да изключи мобилните си телефони, а охранителните камери са били покрити с опаковъчна хартия.

Хъх, това за да не може после на записите да се види, че освен Бионсе с фалшивия си корем, в болницата в лиза и сурогарната майка за планираното си секцио.

# 176
И на мен ми се види прекалено. Те що принцове и принцеси се родиха... ама за такова "чудо" (да се чете "криене") не бях чувала...

А дали Ingrid Jackson не е истинската майка? Peace

# 177
  • Варна

Според източниците за да не бъде разпозната Бионсе се е регистрирала в болницата под името Ingrid Jackson, платила е 1.3млн за да резервира целия 4-ти етаж на болницата

Доста странен избор на фалшиво име. Ингрид е със скандинавски произход и едва ли има някоя чернокожа (така де, афроамериканка), която го носи. Rolling Eyes

# 178
Сега ще видите вие, като се роди бяло бебе с руса коса  Mr. Green

# 179
Според мен ако е от сурогатна майка, пак на тях ще си прилича, просто ще е заченато с донорска яйцеклетка от Бионсе и материал от съпруга и.

Общи условия

Активация на акаунт