!
Всяка година шефа на фирмата,в която работи мъжът ми им организира един уикенд почивка някъде на фирмени разноски.Та тази година се падна Еко хотел Здравец.Естествено и аз успях да се набутам в бройката,тъй като имаше много хора,които не отидоха.Та пристигаме ние всичко беше прекрасно до влизането ни в хотела.На рецепцията попълнихме документите и докато разберем кой в коя стая е настанен чудо голямо,а и персонала не си даваше зор.Дотук добре.Влизаме в стаята с мъжа ми всичко беше прашно и миришеше на мухъл,ок преживях го.Започна едно голямо търсене на контакти да заредим телефоните и познайте къде намерихме втори контакт - естествено в БАНЯТА! Слязохме за вечеря салатата беше хубава наистина,снежанка с домашно цедено мляко - хареса ми няма да си кривя душата.Основното също беше от дивечово месо,но край с хубавите емоции до тук.Понеже бяхме страшно много хора и в целия хотел бяхме само ние решихме да си спретнем парти в ресторанта,като предварително беше платено абсолютно всичко....познайте изненадата,когато след 12 диджеят поиска 170 лв. на час,за да остане.Бях изумена от наглостта на хората в този хотел.След кратък разговор с управителя все пак се разбрахме...ами така де да оставим 10 хиляди лева за един уикенд и той да ми иска за диджей не смятам,че е справедливо.Сервитьорите не можеш да ги намериш поне половин час една вода да си поръчаш,а като кажеш ИЗВИНЕТЕ МОЖЕ ЛИ почват да те кълнат на ум....Е сори ама няма да се върна там,защото отношението изобщо не беше на ниво Препоръчани теми