SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 149
  • 715
  •   1
Отговори
# 210
И още една от серията:

Това се прави само с твърд, пъргав език и координираното му прокарване през... Ooo, даа Wink !
PS. На ръба съм да се олея яко. Спрете ме Joy !

мисля, че тази порн тема си стана съвсем порн.... всички се оляхме....
ще трябва после да я изтрием, за да нямаме "тъмно досие"

и още една - прясна прясна-

Какво си мислят: ДЖАРЕД: така като гледам всичко мина по график. ДЖЕНСЪН: о, и още как! Чакай само да се приведа в ред...
Какво ще им направя: ще им напиша нов, по-добър график за.... каквото и да е там... Laughing

наистина? това ти е първото, което ти идва на ума при тази снимка.... леле явно аз съм много зле, защото моят коментар би бил

какво си мислят:
Дженсън: Само да понаместя Змея!
Джаред: Да, бе ... ти на това змей ли му викаш...
какво ще им направя: ще направя лингвистични сравнения кой какво има предвид под "змей"

# 211
  • гр. София

и още една - прясна прясна-

Какво си мислят: ДЖАРЕД: така като гледам всичко мина по график. ДЖЕНСЪН: о, и още как! Чакай само да се приведа в ред...
Какво ще им направя: ще им напиша нов, по-добър график за.... каквото и да е там... Laughing

наистина? това ти е първото, което ти идва на ума при тази снимка.... леле явно аз съм много зле, защото моят коментар би бил

какво си мислят:
Дженсън: Само да понаместя Змея!
Джаред: Да, бе ... ти на това змей ли му викаш...
какво ще им направя: ще направя лингвистични сравнения кой какво има предвид под "змей"

А ти какво си мислиш, че съм имала предвид под "всичко мина по график"?  Mr. Green Предвид загащването на Дженсън графикът може да включва неизбороимо число фенки, а Джаред просто да отмята с моливче на хартия дали всичко върви както е било предварително планирано...  Whistling

# 212
Отмята той, ама (на)дали само с моливче, на хартия Whistling ...

Галче,
Ще черпиш ли едно бързо  Wink Flutter Mr. Green ? Цък!

# 213
Леле колко се смях. Joy Joy JoyПревеждах една статия и само какво написах. hahaha hahaha hahaha
Ето вижте първия коментар.Аз после си поправих грешката.Ама то като ви чете човек, няма как да не обърка Joy Joy Joy
http://twifun-bg.com/?p=176989

Иначе малко спойлери и други неща от Джаред
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/01/supernaturals-ja … ls-with-cast.html

А за епизода бързам, ама имам доста неща да правя.Днес дано да успея да го напиша.Ако някой има идея и повече време нека пише.

# 214
  • гр. София
Дженsmile3532 smile3532 smile3532
То и както си го била написала първоначално не е било лъжа  Mr. Green

# 215
Джен, ако само, когато работи не може да е в нея през цялото време,
сигурно е супер, когато са във ваканцияяяяяя.... Joy Joy Joy Joy

# 216
  • # супернатурална #
 Joy Белс, по-често да пишеш, коментарите ти много ме радват
"да им седна на... раментете"  да бе, да  Laughing
Джен, и с твоя лапсус много смях. Смятам, че когато е трябвало достатъчно е поработил в нея  Joy

Импалко, благодаря че предостави доказателсво за подрепата, която получавам от Джаред за моя т.н. "порок", който аз обяснявам с - "все трябва да има нещо -  пиИнИ, мъжове"...С други думи избрали сме ( с него  Flutter ) по-млалкото зло.  Разбира се, че ще почерпя с едно-две малки (които впоследствие ще пораснат - Бог да благослови Тексас!) да ги смукнеш набързо, ей тъй, на крак дет' се вика.

Айде да засладим

Какво си мисли - обичам болкатааа
Какво ще му напрвя - ще му я причиня. Но първо ще ме помоли, а после ще ми го върне.  

Ииии..

Дианче...
Скрит текст:
Съжалявам, не мога да съм ти полезна, но знай, че "форъмът е голяма сила"  Laughing Прегледай темите и ако трябва пусни нова в клюкарника, със сигурност ще се отзоват.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 18:55 от Г. Краули

# 217
Какво си мисли: "Я! Джаред по фазан! Напълно разбирам почитателките му: с това дълго, стройно, мускулесто тяло... Мммм... Стооой! 'Мммм...' ли си казах Shocked ? Да! Даже нещо повече - нали когато не е в Джен е на работа или май обратното. Ми хубаво де, може и когато е на работа пак да е в някой."
Kaкво ще направя: Ще се присъединя Laughing .

Нова:

# 218
Розе, благодаря за съвета. Пуснах си "зора" у въпросника...Боже, това не прозвуча добре Rolling Eyes

Бтв, на Джен "грешката" е много сладка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
- Така е – съгласи се Мигел. – Затова трябва да го спрем. А това ще стане след като най-напред неутрализираме човекът, стоящ зад призоваването.
- Как предлагаш да го направим? – попита Алекс.
- След два дни има процесия в чест на Санта Муерте. Поклонниците ще тръгнат от края на града и ще стигнат до светилището й, в което е призован Ицли, за да оставят дарове. След като си тръгнат този, когото търсим, ще се върне, за да остави допълнителни дарове за Санта Муерте като благодарност за това, че е позволила да използва олтара й за собствени цели. Нашата цел е да се смесим с тълпата и след това да се скрием някъде покрай светилището и да изчакаме завръщането му.
- Не ми казвай, че ще се наложи да го убиваме! – възрази бурно Сам. – Той все пак е само човек.
- Няма да се наложи – успокои го Мигел. – Достатъчно ще е само да го неутрализираме. Добре ще му дойде да престои вързан в някое мазе. Тъкмо ще има време да обмисли постъпките си. Е – добави след малко той, - и един хубав пердах няма да му се отрази зле. Но сега трябва да се организираме. Предлагам двама от нас да отидат да потърсят копал и останалите необходими за ритуала неща, а останалите да се включат в процесията на Санта Муерте.
- В никаква процесия няма да участвам! – заяви Алекс. – Аз ще търся каквото там е нужно за ритуала.
- Добре – съгласи се Мигел. – Вземи Сам с теб. Много е висок и в процесията ще бие на очи. Намерете и каменен нож, това е един от основните атрибути на Ицли. След това ще дойдете директно при светилището.

Сам и Алекс вървяха вече по улицата , за да намерят необходимите за ритуала продукти.Алекс го водеше към някакъв магазин, където твърдеше, че ще намерят нужното.Бяха се преоблякли в дрехи, които не привличаха много вниманието.Доста трудно намериха за Сам, защото мексиканците не бяха толково високи.Двамата не говореха много.Всеки беше потънал в мисли относно случая.По едно време Сам реши да разчупи обстановката и попита Алекс.
-Нещо интересно има ли при теб откакто си тръгна?
Алекс не успя да отговори.Вниманието и беше привлечено от някакъв шум на форсираща кола, която приближаваше към тях.Обърна се и видя шофьора.Мисълта за една неприятна случка наскоро се появи в главата и.Нямаше къде да се скрие, затова придърпа Сам към себе си, правейки се, че го целува.Устите и бяха толкова близко до неговите, че можеше да усети дъха му.Колата с бясна скорост профуча край тях и вдигна облак прах.
-Кккакво правиш, Алекс- заекна Сам.Дейстието и беше толкова изненадващо за него.Знаеш, че съм с Хербьорг, нали?Да не обърка брата случайно?
-Разбира се, че знам.Просто...на Алекс и трябваше малко време да се успокои.Защо братята Уинчестър и действаха така?Видя ли колата?Това в нея бяха същите, с които си имахме проблеми и Боби уби един от тях.Дийн трябва да ти е казал.
-Да, спомена-промърмори Сам.Алекс продължи.
-И ми се стори най-подходящо да се скрия зад теб.Ти си достатъчно огромен-довърши засмяно тя.Сам също се засмя.Винаги всички намираха да кажат нещо за ръста му.
Продължиха пътя си?Навсякъде се виждаха бедни къщи и хора със сбръчкани от грижи лица.От една къща изскочи котка, налапала някакво месо в уста, а след нея се чу женски глас, който вероятно се караше на котката.
-Още доста ли остава.Сам се беше изморил от толкова вървене, а не можеха да използват Импалата.
-Ето тук като свием и ще видим магазина.Мигел ми го показа.Хорхе може да ти намери всичко, което искаш, стига да имаш достатъчно пари.
Двамата влязоха.Хорхе изглеждаше като типичен хитрец.Дребен, с лукава усмивка на уста.
-Какво мога да направя за вас?-попита той като ги видя.
На развален испански Алекс му каза, че търсят едни неща и му показа лисче, на което Боби беше записал нужното.
-Каменният нож е доста рядък и доста скъп.За какво ви трябва всичко това?-лукаво попита Хорхе.
-Не те интересува, просто ни ги продай нещата, ясно-намеси се Сам.В Станфорд се беше записал на курс, по испански, за който Джесика му беше казала, че никога няма да му потрябва, но ето че сега влизаше в употреба.Хорхе даде нещата и те му платиха.Като излязоха Алекс изсумтя.
-Как само ни оскуба този.Взе сумати пари.Дано ритуала мине добре.Вече се стъмняваше и те тръгнаха към къщата на Лусия, където ги чакаха Дийн и Боби.

# 220

какво си мисли: О, да, Бела, да!!!!
какво ще му направя- ами правя му го... повече няма накъде

П-С. Галчето е казала нещо много важно - Бог да благослови Тексас!
мисля, че трябва всяка сутрин по три пъти и вечер по пет пъти да го казваме

Галче и на мен ми се иска да пиша по-често, дано да имам време Simple Smile
и мен много ме радват твоите коментари ... много любовно стана.... ама какво да се прави

# 221
# 222
Някой доста си е поиграл, браво.

Разтопих се от тези снимки Heart Eyes .

# 223
  • # супернатурална #
'дравейте, 'дравейте!
Белс изпразни...бонбониерката, а не зареди нищо  Crossing Arms Айде да я отменя  Laughing

# 224
  • гр. София
Какво си мислят: Джаред:  *пляс* Опс, грешка! Другият: *поглежда го с присвити очи* Ааа, няма грешка, няма грешка...
Какво ще им направя: ще им намеря празна стаичка да се... разберат имало ли е грешка, нямало ли е  Laughing

От мен:

Общи условия

Активация на акаунт