SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 221
  • 715
  •   1
Отговори
# 90
Браво на момчетата  newsm44 newsm44 newsm44
Аз да си призная не очаквах особено да спечелят.Голяма конуренция имаха.Особено д-р Хаус в категорията драма.И аз много съжалявам, че не присъстваха на церемонията.Толкова ли са били заети?

Това за Джаред и страха му оплешивяване наистина ли го е казал?  Joy

Дано не ви е омръзнало да ви го казвам, но след тази победа искам окончателно да разбием Дневниците.Дженсън и Йън за с равни гласове.Така, че ако има някой негласувал Praynig Praynig Praynig
http://twifun-bg.com/?p=174578

И ето цялото клипче от наградите,дето Импалка го постна, но с много хубаво качество http://www.youtube.com/watch?v=srOj-d1WIns&feature=related

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 15:16 от Jennifer3

# 91
*въздъх* И ти си права Hug .

Чета в момента една статия за сериала от италианско списание и пише, че Джаред изпитвал ужас да не оплешивее и затова полагал големи грижи за косата си. Не съм срещала друг път тази "информация" Rolling Eyes . Има и две интервюта, но няма почти нищо заслужаващо да го преведа и постна тук.
Joy Това ми напомни на този клип със сешоара накрая.

# 92
изгледах цялата церемонията на PCA но да ви кажа нашите момчета не ги дадаоха - дори това клипче с благодарностите явно е било то автърпартито, защото го няма в официалната, излъчена по телевизията церемония... или не съм видяла...
ама не е честно... Йън и Пол ги канят да презентират нагади, а нашите хора - нищо.....

# 93
Това за Джаред и страха му оплешивяване наистина ли го е казал?  Joy
Не е част от интервю, а в колонка 'Не всички знаят, че...'. Затова се усъмних.
(цъкабъл)
(последните два реда)

изгледах цялата церемонията на PCA но да ви кажа нашите момчета не ги дадаоха - дори това клипче с благодарностите явно е било то автърпартито, защото го няма в официалната, излъчена по телевизията церемония... или не съм видяла...
ама не е честно... Йън и Пол ги канят да презентират нагади, а нашите хора - нищо.....
Излъчиха го по време на Special Red Carpet-a (не знам дали се казва така), идването на гостите, преди самата церемония. Едва не го изпуснах, докато дремех на безкрайния парад на суетата.

spam2 Една свястна рокля нямаше Mr. Green .

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 16:21 от Impala

# 94
  • гр. София
Чета в момента една статия за сериала от италианско списание и пише, че Джаред изпитвал ужас да не оплешивее и затова полагал големи грижи за косата си.

Да му пратя корени от коприва да си прави отвара и да си полива косата след всяко миене?  Rolling Eyes
Много помага, изпитано е  Peace

# 95
Moже, но най-добре вземи един по-големичък кашон, натъпкай една Импала вътре и par avion Joy - та чак У Ванкувър. Тя ще мие косата джаредова, ще суши с ръце (любимо Heart Eyes ), ще реши с пръсти (още по-любимо), масажира скалпа (най-любимо)... Много е опитна и цент няма да иска в замяна.

# 96
  • гр. София
Само да изпролетее и хуквам да бера коприва  Mr. Green

Moже, но най-добре вземи един по-големичък кашон, натъпкай една Импала вътре и par avion Joy - та чак У Ванкувър. Тя ще мие косата джаредова, ще суши с ръце (любимо Heart Eyes ), ще реши с пръсти (още по-любимо), масажира скалпа (най-любимо)... Много е опитна и цент няма да иска в замяна.

Ми аз освен да дойда и да варя отварата? Да не вземе я да предозира, я по-малко да сложи... Че аз по отношение на всякакви билки и треволяци съм много веща...  Sunglasses

# 97
ало... тези дето ще берат и правят отвари... за не минете в категория вещици... и да ви отнесат набързо момчетата...

упс...

какви ужасни неща говоря....

естествено, че ще ви отнесат ... ама не набързо и не само по веднъж

п.с аз си имам замръзена коприва във фризера... може ли и аз да се присъединя към отбор Вещица за мултиплено поваляване....

# 98
Клипче от Madison McLaughlin (момичето от 7.11) с впечатления от участието й в 'Supernatural': http://www.twitvid.com/BU0BC .

# 99
Чета в момента една статия за сериала от италианско списание и пише, че Джаред изпитвал ужас да не оплешивее и затова полагал големи грижи за косата си.

Да му пратя корени от коприва да си прави отвара и да си полива косата след всяко миене?  Rolling Eyes
Много помага, изпитано е  Peace

Той затова ли така упорито е решил да не се подстригва  newsm78  Laughing

# 100
  • # супернатурална #
Ей, да ни е честита заслужената победа! Чак ми се припи от кеф  Mr. Green

А Джаред само за косата ли се притеснява?  Аз мога и други зони да третирам  Rolling Eyes

Joy Това ми напомни на този клип със сешоара накрая.

Този клип някак си съм го пропуснала. Гледам го за 3-ти път и не ми омръзва  Laughing

# 101
  • срещу двата комина :)))
честито да им е на наш'те  newsm18 newsm18 newsm18
и аз гласувах, познайте за кой  Joy

# 102
Клипче от Madison McLaughlin (момичето от 7.11) с впечатления от участието й в 'Supernatural': http://www.twitvid.com/BU0BC .
Ах, това девойче какво е фенче! По-зле и от нас  Joy

# 103
ВИЖТЕ НА КАКЪВ КОМЕНТАР ПОПАДНАХ  hahaha hahaha hahaha

Remember this? This was to encourage us to vote. Wonder what we'll get now that we've won??? (s)

# 104
Добро утро Grinning

Нова снимка май от TCA12 - Los Angeles каквото и да е било това Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт