SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 807
  • 715
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за линка   bouquet .

Големи конспирации за тазвечершните 'People's Choice Awards' Laughing : на 9-ти Дженсън е пристигнал във Ванкувър, на 12-ти Джаред ще участва, сам, в панела на CW на The Television Critics Association's Winter 2012 Press Tour (*та-да-даммм*). Ако пак не мога да спя, ще гледам и ще докладвам Laughing , особено ако са по без панталони Joy .

# 76
Линкът работи чудесно, Апокалиптик, благодаря. След малко ще чета. Виж за мен беше също трудничко. Не много, защото винаги съм харесвала Дженсън пред Йън, но и Йън си харесвам много. Всъщност него го харесах от първия момент, в който се появи в Дневниците и за мен ще е пълна идилия, ако приеме да е гостуващ актьор в някой епизод. Винаги съм казвала, че тогава с Джаред и Дженсън ще направят Светата троица на най-красивите мъже.

# 77
Оооо, вижте какво намерих:

И едно невероятно видео за феновете и на Дийн, и на Йън:

# 78
Ей, разказът ми напълни душата! *подсмрък* Страшна си, Розе! newsm20 newsm20 newsm20

# 79
Нов клип от епизода

Ии тоя Йън води пред Дженсън.

Много ми е интересно за тези 'People's Choice Awards'.В крайна сметка СПН поканено ли е на церемонията?

# 80
Да са ни честити двете награди, в категориите 'Favorite Network TV Drama' и 'Favorite Sci-Fi/Fantasy Show'!

http://twitter.com/#!/TheJimMichaels/status/157282416212455427

С по-лошо качество, но цялото видео: http://www.youtube.com/watch?v=eAqpbaqzk2E

7.13 'The Slice Girls' official description:
Скрит текст:
DEAN’S ONE NIGHT STAND HAS SERIOUS COMPLICATIONS — Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) investigate a case where the victims’ hands and feet have been severed and each have been branded with a strange symbol. While Sam does some research at a local university, Dean heads to one of his favorite places to investigate – the town bar ( Laughing ) . Dean strikes up a conversation with a local named Lydia (guest star Sara Canning, “The Vampire Diaries”), and the two go back to her place ( Flutter ). Sam discovers the symbol on the bodies is a sign of Amazon warriors.
Jerry Wanek directed the episode written by Eugenie Ross-Leming & Brad Buckner
Чудесна нова функция Grinning .

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 14:09 от Impala

# 81
  • В средата на времето
Ами да са ни честити! Simple Smile Малко странно ми е, че SPN е номиниран в категория ТВ драма, но явно не разбирам от драми Crazy

# 82
ураааааааааааааааааааааааааааааааааа

ураааааааааааааааааа
ураааааааааааааааааа

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

жалко само, че момчетата не са били на целемонията, изтупани с костюми Simple Smile)))

# 83
Браво на момчетата Grinning

# 84
Да ни е честито!
Е как да не е драма? То драмите за момчетата се редят една след друга...

# 85
Уха! Уха! Уха!  newsm44 newsm44

Браво на момчетата! Честити им наградки! И за само да измрънкам като Бела - защо не са били на церемонията да ги видим изтупанки с костумчета.  Simple Smile

Още едно клипче от новия епизод.

И едно Supernatural 7x12 extended promo

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 13:40 от Злата с метлата

# 86
жалко само, че момчетата не са били на целемонията, изтупани с костюми Simple Smile)))
Aми май е по-добре, че не бяха - останалите гости щяха да се сдобият нежен зелено-морав оттенък, колики и комплекс за малоценност Mr. Green .

# 87
Aми май е по-добре, че не бяха - останалите гости щяха да се сдобият нежен зелено-морав оттенък, колики и комплекс за малоценност Mr. Green .
Хахахахаха, като нищо!  hahaha

Още спойлери, този път от Робърт Сингър - 'Supernatural' scoop: Details of Castiel's return … ;s resurrection?)

# 88

точно за това...

не е често Иън да е там, и още кой ли не... а нашите красавци не!!!!
не е честнооооооо...
то основното на наградата е да си я получиш лично....

и да позелениш конкуренцията

# 89
*въздъх* И ти си права Hug .

Чета в момента една статия за сериала от италианско списание и пише, че Джаред изпитвал ужас да не оплешивее и затова полагал големи грижи за косата си. Не съм срещала друг път тази "информация" Rolling Eyes . Има и две интервюта, но няма почти нищо заслужаващо да го преведа и постна тук.

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 14:32 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт