SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 209
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!

Още не съм гледала  Sad.  Много обичах преди като го даваха в четвъртък и си го гледках в петък на спокойствие. Новата схема никак не ми е удобна. Събота и неделя вкъщи всички ми се пречкат и не мога да се усамотя с Дийн.

Във връзка с People's Choice Awards, конспирацията дали са били поканени или не стана твърде голяма, а попаднах на едно интервю, според което самият Джаред е потвърдил, че са били поканени, но не са отишли, защото са имали работа...   
Доколкото разбрах от статията, а и от изявлените на PCA, което Джен пусна, май са ги питали с половин уста, ако не и с по-малко. Нещо от типа - Вие нали няма да идвате?

# 136
Нали, нали? Страшно добре му стоят дрешките от онова време, страничният път на косата - също.  Grinning Но пък аз съм пристрастна към този период, сигурно и грозник в такива дрехи би ми харесал.

И аз така Heart Eyes
Хареса ми епизода, надявам се скоро да има повече HD снимки на Дийн Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 20:01 от Red Sonja

# 137
CW поздравяват СПН за спечелените награди "People's Choice Awards 2012"
http://www.youtube.com/watch?v=4lmu-cnLB4k
Браво, поне те ги поздравяват.

И Jensen Ackles confirmation of what happened with the PCAs
Наистина направо с четвърт уста са ги поканили.

# 138
  • # супернатурална #
Явно поканата /или липсата на такава/, както и наградите ще се дъвчат още известно време, което е добре. Нека пък да се шуми около момчетата и сериала.

И аз изгледах, и аз доволна. Е, можеше малко повече. Бях подведена за някакви игри  Whistling  Laughing и останах леко незадоволена. Ама "Сам" и "игра" в едно изречение... Rolling Eyes (Импалко, да ме компенсираш  Flutter )

Много ми хареса играта на Дженсън. Когато, съвсем егоистично,  си пожелаваме СПН да продължи още дъъълго време не осъзнаваме какво губят Джаред и Дженсън в чисто професионален план, както и цялата киноиндустрия. Лудо влюбена съм в сериала, но докато го снимат май няма да се включат в друга качествена продукция, където да разгърнат изцяло таланта си. Ох, дано  Praynig

Щом Маракана е "хииии" кала шумно поемайки си въздух на тази серия, как ли ще ОООхххка, изпускайки го,  на следващата http://28.media.tumblr.com/tumblr_lxrqhpFk271qcr8tuo1_500.gif

Oще една снимка на Джаред, с 'Дневника на една демонска щерка' от Галчето Joy :

Joy И ако прекрасното му пръстче ви се струва на стратегическа позиция върху предна, трябва да видите къде е палецът му на задана. Корица, Импалко, корица  Laughing

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 21:27 от Г. Краули

# 139
  • срещу двата комина :)))
успях най-накрая да изгледам, голмо хълцане и преглъщане беше  Heart Eyes Дийн е просто ....  Heart Eyes

# 140
... И да ви кажа какво видение получих когато облякоха батко в костюма тройка - как цяла Маракана прави "хиииии" (това с поемане на въздух) и се трупясва.  Mr. Green

За цяла Маракана не знам, но моето сърце определено пропусна един-два удара... губят ми се моменти. Heart Eyes

Иначе епизодът не беше лош, имаше няколко лафа - това за Crypt's Keeper беше готино (става въпрос за онова съсухрено чудовище, което беше разказвача от "Разкази за криптата"), на анимето се смях (it's an art form!), We are agents Smith and Smith. No relation. беше друг якк момент и определено голямо хилене падна като Дийн обясняваше накрая, че е от хигиенната инспекция и объркания дядка едва успя да види баджа му на FBI агент. Wink A тази Езра как му се нахвърли да го нацелува, милия, а той се изуми! Mr. Green Носела късмет бабичката - да бе! И аз какви ли глупости и лъжи не бих изрекла, само и само да се добера до Дийновите устни пухкави! Е, поне вече не е само Сам този, на който му се наложи да се натиска с бабичка (Справка 3 сезон, "Red sky at morning"), за да се добере до оръжието.

Колкото до фабулата на епизода, малко лесничко го убиха този бог на Времето Хронос. Аз си мислех, че времето не може да се убие... тъй де, не и с маслинова клонка, подострена от девици и потопена в кръв от незнам-си-какво. Аз обикновено си убивам времето единствено зяпайки Сам и Дийн (Mr. Green Mr. Green), независимо дали във видео или в снимков формат, та ми е странно какво може да се прави с едно колче, (Импалко и Галче - колче Mr. Green) с цел убиване на времето. Mr. Green. Но пък сценаристите на СПН знаят по-добре, коя съм аз да им давам акъли. Wink

Лековато епизодче, иначе... няма ли скоро да видим повечко левиатани или пак ще ги опукат за един епизод съвсем в края на сезона?

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 11:25 от Dana_Scully

# 141
Хелоуууу, знам, че ви липсвах   Mr. Green, но напоследък много работа и никакво време.

Епизода определоно ми хареса!!! Естествено получих една лека аритмия, когато видях бат Дийно в костюм и с прическа от 40-те. Голям е сладур.
Смях се много и на лафове и на физиономии. Особенно когато Езра и Нел не го разбираха какво иска да каже ...  Joy
А бакембардите на Сам са единственото нещо което не ми хареса  Embarassed

Да ви кажа честно под секрет, вече дори не са ми интересни Левиатаните. Като протакват така нещата около тях, ми се загуби интереса и предпочитам епизоди като този или на пален УЖАС  #Crazy от този дето те кара да скривах лицето си с ръце ... като във 1 и 2 сезон.

Какво става с продължението на епизода ?????? Джен ... твой ред е нали?

# 142
Какво става с продължението на епизода ?????? Джен ... твой ред е нали?

Ами аз съм писала два пъти и чаках дали ще пишат Солти или Диана, защото май те не са писали.Но ако нямат идеи или време, ще пиша аз, но не преди вторник, че и аз съм малко заета.

На мен момента с целувката на бабичката ми напомни онази бабичка, дето беше харесала Сам в епизод 3.06 и беше доста напориста Laughing

# 143
Защо вампирските дневници ни водят????
тук

PS и Никита ни води.....

излагаме сееееее

# 144
Аз чак като изгледах "Недосегаемите" ми просветна каква е цялата тая работа около Елиът Нес и the Chicago way. И да, беше супер нелогично да убият Хронос с маслинова клонка правена от весталски девици (аналогия на девиците на богиня Хестия в гр. митология) потопена в кръв от не искате-да-знаете-какво(на бас, че и сценаристите не са искали да знаят от къде е кръвта Laughing Laughing Laughing ). А мен ми хареса, когато Езра поизтупваше сакото на Дийно и нарече него и Нес idjits и Дийно се засмя, казвайки, че  тя му напомня на някого Rolling Eyes А на мен чак ми стана жал за Хронос - може ми заради актьора - бях си го харесала в Лунна светлина.
А момента, когато Дийн хакна камерите и Сам стои и го гледа объркано и недоумяващо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Боже, тази физиономия на Сам може да ме докара до малката смърт за отрицателно време Mr. Green Mr. Green Mr. Green А пък Сам и шерифката бяха невероятен тандем. Дано да я дават по-често...

За Солти не знам, но в момента нямам налична муза.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 15:36 от Diana Sunrise

# 145
Ами за убиването на времето си мисля.Той Хронос е само бог на времето, а не самото време.А за убийството му, той е бог и боговете умират от забита вечнозелена клонка в сърцето.Например така беше при езическите божества от коледния епизод.А защо точно от девственици не знам, но девствениците в Свръхестествено са важни по принцип.

# 146
Брррр, че студ! Кафе?

'Айде на компенсациите, палците, колчетата, молим заповедайте! Joy
Любимо ми е "Еврибари на магари" Joy

# 147
Солти също няма муза.
Солти не се чувства добре и нещо й е тъжно Sad, затова ще изпие кафето, предложено от Импалка, и ще се надява, че ще й се отрази добре.

# 148
Солти също няма муза.
Солти не се чувства добре и нещо й е тъжно Sad, затова ще изпие кафето, предложено от Импалка, и ще се надява, че ще й се отрази добре.

action032 Защо ти е мъчно Солти????

# 149
Ох, ами обхвана ме едно чувство такова, което напоследък не ме напуска - че на никого не му трябвам и ми едно самотно, и времето е гадно...и така.

Общи условия

Активация на акаунт