SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 062
  • 715
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
Имам едно процедурно предложение. Какво ще кажете за тема с графики на нашите любимци? Давам веднага пример:

цъъъък:

Има невероятни рисунки. А и Апокалиптик има нещо особено подходящо по въпроса. Дано САМо да не реши да си го къта за себе си...

# 466
Имам едно процедурно предложение. Какво ще кажете за тема с графики на нашите любимци? Давам веднага пример:

цъъъък:

Има невероятни рисунки. А и Апокалиптик има нещо особено подходящо по въпроса. Дано САМо да не реши да си го къта за себе си...
А, споделителна личност съм аз Grinning. Ето го, много е красиво.

Има великолепни рисунки, направо произведения на изкуството.

# 467
  • гр. София
Давам мило и драго да видя муцунката на Галчето при вида на последната картинка  Grinning

# 468
  • # супернатурална #
Аз тази картинка я гледам от маалко по-различен ъгъл. А пръските от водата, Импалко, от водата, ми пречат да я видя в цялата и прелест, но все пак: ОООО!!! Прекрасен, прекрасееен  Heart Eyes
Фейче, много липсваш. Чак не ми е кеф да проточа лига по Дийн, като знам, че няма да ме заръфаш  Laughing

# 469
Чак не ми е кеф да проточа лига по Дийн, като знам, че няма да ме заръфаш  Laughing
Ама ти такива работи ли си правила, докато ме няма?! Shocked Аууу, възмутително! Повече гювеч няма да ти давам Naughty Laughing

# 470
Я Тренера как се зарадва по този повод  Mr. Green

# 471
'Айдеее, закъса го Галчето. Погледне ли нагоре, ще се удави, следи ли въртела Joy от гифчето, свят ще й се завие и пломби няма да й останат. Мъкаа Joy .

Фейче Hug , драго ми е да те видя. Гифче?

# 472
Какво, къде, на кого? Винаги Mr. Green

# 473
кaквото кажеш (май искаше усмихнато Rolling Eyes );
в темата, ако ти хареса и в подписа. Ако имаш предвид друго нещо, то пак там, на обичайното място Joy , макар че съм експериментаторска натура;
на Сам Уинчестър Градинарски;
и аз винаги Mr. Green .
Накратко, кажи ми сцена и ще ти направя Hug .

# 474
Импалка, не се сещам за конкретна сцена, но един от най-любимите ми епизоди по отношение на външния вид на Сами е от четвърти сезон - Sex and violence. Каквото и да ми направиш оттам, все ще те спомена в завещанието си Laughing Hug

# 475
Извинете за втория пост.
Импалче, само да ти кажа, че завещанието ми ще съдържа материални придобивки, но сърцето ми ще остане при апокалиптичната ми градинарка, която така нежно изревнува Laughing Heart Eyes

Инче, подаръче, да си припомниш една от златните снимки на Саскуоч Heart Eyes

# 476
Извинете за втория пост.
Импалче, само да ти кажа, че завещанието ми ще съдържа материални придобивки, но сърцето ми ще остане при апокалиптичната ми градинарка, която така нежно изревнува Laughing Heart Eyes

Инче, подаръче, да си припомниш една от златните снимки на Саскуоч Heart Eyes
Ох, много съм ревнива да му се не види Mr. Green Ама си признавам и без да ме питат Joy

# 477
  • # супернатурална #
Я, к'во се обичате всичките тука бе  Laughing

'Айдеее, закъса го Галчето. Погледне ли нагоре, ще се удави, следи ли въртела Joy от гифчето, свят ще й се завие и пломби няма да й останат. Мъкаа Joy .

Галчето направи своя избор. Признавам, че въртеливо постъпателната прелюдия ме разколеба, но за кратко  Laughing

# 478
Галчето направи своя избор. Признавам, че въртеливо постъпателната прелюдия ме разколеба, но за кратко  Laughing

Признай си, че просто се уплаши, защото скръцнах със зъби Naughty Laughing

# 479
  • # супернатурална #
Така е, друго си е Главната да ме вкара в правата градинарска леха. Да се почерпя по случая

Общи условия

Активация на акаунт