SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 623
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
О, на мен сърце не ми трябва Joy , влекат ме друг тип мускули (справка - гифчето от последния пост на Миуото Heart Eyes - ей, шта изям Joy ).
Рязах, мазах, дано ти хареса Hug .

Само ми кажи как ти е скоростта Rolling Eyes . Мога да я променя.

# 481
Не знам на Фейчето Hug как й е скоростта, но на мен ми е супер - така апетитно подава каката уискито на Сами, че и на мен ми се дощя да ида и да си сипя едно... макар че, както Апокалиптик спомена, алкохолните напитки тази вечер само на клечка могат да се консумират от студ.

Тъй че, за мен едно уиски на клечка. Някакви други поръчки за бара?

# 482
Тая снимка а е от Dark Angel, нали? По-млад е тук. Не че и какъвто си е сега не го взимам...ох това сноване между Маракана и градината е много уморително. Ама нищо чудно, след като още не съм си пила дозата люляви хапчета Crazy Crazy Crazy

Страхотно продължение на Апокалиптик. Особено частта с "Я си мръднал, а съм те гръмнал." Laughing Laughing Laughing

# 483
  • # супернатурална #
(справка - гифчето от последния пост на Миуото Heart Eyes - ей, шта изям Joy ).

Него?  Rolling Eyes Мен?  Flutter Нас?  smile3521

За мен червени вино. Може и от бутилката  Laughing

Това не е ли Дийно  newsm78 Може и да бъркам, но като него гледа

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 23:31 от Г. Краули

# 484

За мен червени вино. Може и от бутилката  Laughing

Това не е ли Дийно  newsm78 Може и да бъркам, но като него гледа

Точно Дийн си е. Simple Smile Награда за позналия от кой епизод (подсказка - снимката е от моментите към заснемането на епизода, не е от самия епизод). Wink

Галче Червено го искахте виното, червено да е:

(цък)

# 485
  • # супернатурална #
2x15 Tall Tales, с малка подсказка. Прегледах скрийншотовете за да се уверя, че косата на Дийн беше точно такава в тази серия. СИпи още едно  Wink

# 486
1.16 Shadow Mr. Green
Сипвам Laughing :

# 487
Ауууу, Дийн и бар ли чувам ... мммммм пишете ме и мен!!! Къде трябва да разпиша?

# 488
  • # супернатурална #

ooooh! Объркала съм бара. Нищо, ша пия  Laughing

# 489
Импалче, гифчето е абсолютен разкош Heart Eyes Heart Eyes Ще си го турна веднага в подписа, благодаря ти от сърце Hug

# 490
  • гр. София
Хайде идвайте за замразения алкохол на клечка. По ред на номерата:

1. червено вино
2. мента
3. розе
4. домашна кайсиева ракия

# 491
Аз почнах днес с розето, чакам с нетърпение да дойде обед, за да почна с кайсиевата домашнярка, хлъц Laughing

# 492
Добро утро, "пияници" Joy Hug !

Фейче,
За мен беше удоволствие Hug . Когато пак ти се прииска, Импала винаги готова Flutter .

7.13 'The Slice Girls' web clip - http://www.zap2it.com/videobeta/6e827a73-7ab8-47a7-909a-62001087 … -on-Supernatural-  Peace Joy и интервю с 'амазонката' http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2012/01/supernatural-exc … he-brush-off.html

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 11:18 от Impala

# 493
Добро утро, момичета.Студ голям е.Хайде да отиваме във Ванкувър, че там е цели 6 градуса Laughing

Мат Коен явно взима пример от Миша.Вижте какво намерих. Laughing
"MATT COHEN SAID IN HIS TWITTER:
If I win this poll http://runelordsmovie.com/community/polls/ I will do a USTREAM wearing nothing but a hat!"
Източник-http://www.facebook.com/TGIFFridaysAreSupernatural

И да ви споделя.Снощи гледах филма Карла, където участва Миша.Отлагах да го гледам, но накрая се наканих.Тежък филм е.Миша много добре игра.
Но ми е едно такова...не знам...сигурно заради филма.После се рових и изчетох доста неща за истинските Пол и Карла.

Ама хайде да не говоря отрицателни неща.Ето нещо по-интересно.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 12:18 от Jennifer3

# 494
Импалка, мерсаж за клипчето и интервюто!  Hug

Веднагически изгласувах за Мат  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт