SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 30 008
  • 715
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!

Снощи гледах серията по нощите и затова чак сега ще се изкажа. Много ми хареса, особено някои моменти.  Mr. Green Егати късметлийката таз актриса! Освен това беше и любимaта ми monster of the week схема. Единствено субтитрите бяха под всякаква критика, другата седмица изобщо няма да се хабя да ги свалям. Липсата на Папи е повече от осезателна.  Sad

Благодаря за всичкото инфо и снимки, което сте издирили и споделили!  Hug

Ново клипче от клоунският епизод

# 571
Добрютро!
Заповядайте, днес остарях с още една година Grinning

# 572
Мило, Сонче, честит рожден ден Grinning

Вчера забравих да спомена, че серията беше великолепна Laughing

# 573
Соне, честит празник и тук!  Hug  bouquet

Подарък

Да се допъля само за епизода - много ми липсваше Боби и на мен  Sad. А някой позна ли в учения, дето им помагаше кмета на Сънидейл от Бъфи?  Grinning

# 574
Благодаря ви Hug
Злате, аз не съм толкова паметна, както и за коридора - изобщо не зацепих Laughing
А снощи три пъти изгледах избраните моменти от епизода Blush

# 575
  • # супернатурална #
Сончето се поразбуди
и реши да се потруди.
В кухнята се озова.
И тогава ги видя.
Де сега са скрили ножа?
Обиск трябва да приложа.
Няма днес да се изложа-
ще ги съблека до кожа.
Труд във кухнята кипеше
Сончето се там потеше.
И от битата сметана
почти нищо не остана.

Сончее, ЧРД! Консумирай си ги със здраве   bouquet

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 13:57 от Г. Краули

# 576
Сонче, Честит Рожден Ден,  Hug Hug Hug

Епизода и на мен много ми хареса, а на тати момичето беше голяма сладурана.

# 577
  • В средата на времето
Сонче Hug, честит рожден ден! newsm51 Пожелавам ти здраве и сбъдване на всяко нещо, за което си мечтаеш! Hug

Епизодът изгледан и харесан. Много ме радва, че най-сетне видяхме Тренера с жена, като в доброто старо време Grinning (не че и тогава много виждахме, но се подразбираше някак Grinning) Идеше ми да направя като Дийн, ей тук, 3:22 Party
Не знам защо, но ми хареса, че амазонките се килват с обикновен пистолет Mr. Green
Сам много свежо побъзичкваше Дийн, на който за първи път му се случи да му сбъркат името май.
Братските отношения бяха на ниво и това ми хареса също.
Не ми се иска Боби да е дух някакъв. Crazy

# 578
радвам се, че гифчетата ви харесват... ето ви още

и отновсно теорията дали Боби е дух...

Сонче ЧРД

олеле, Сончето имала РД, дай бързо да отивам да я поздравя... и нацелувам

# 579
Край, вече официално съм размазана по пода от кеф smile3538 smile3544

Благодаря ви! Обичам ви Hug

# 580
  • # супернатурална #
Снимки от конвенцията, за съжаление с лошо качество

# 581
Сонче, ЧРД!

За епизода май се изказах вчера, а колкото до гифчето, където Боби се мярка като "дух", много се смях! Grinning Според мен ще е тъпо да върнат Боби в сериала под формата на дух.. дано сценаристите да нямат някоя подобна идея. Иначе Сами каза, че са го изгорили и погребали по хънтърски, което така и не ни показаха... не знам. Възможно ли е добрият ни стар познайник Краули, примерно (или пък Кас?!) да го върне обратно жив и здрав към края на сезона? Иска ми се някак си към там да се завъртят нещата. Много ми е любим образът на Боби и ще бъде жалко да го изгубим... както изгубихме Импалата, очевидно. Какви са тия странни classic cars, които дават на Дийн да кара?! Не може ли просто да им върнат Импалата и толкова!

# 582
Браво на Импалка, която позна коридора. Като видях тоя коридор и почнах да хипервентилирам. Ами не само това - костюмите им са същите и едва ли не очаквах всеки момент да ги видя без панталони smile3521 smile3521 smile3521
Мерси на Бела за гифчетата.
А на Соня пожелавам много здраве, щастие и любов!!!

# 583
Сонче, ЧРД.

Вижте го Миша на кънвеншъна  Laughing

# 584
Оле, Сонче, извинявай, аз пак обърках отборите.... и те поздравих май не с правилния брат

поправям се....веднага

готова ли си за празнуване... защото той е...

Галче, като ти гледам подписа с двамцата един до друг е станал малко слаш Simple Smile))) много ме кефи...

Общи условия

Активация на акаунт