SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 992
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
Що не пишете?! А? А?! Докъдето и да е стигнала тази тема, пускам следващата в неделя и паля гумите, аамахА Crossing Arms .

Майне либе Joy ,
За минутки ме изпревари да постна Сам преди и сега. Мда, порас(т)ва (как се пише това Crazy ; Пуцка, Помооощ!), намалява в мен, после пак и пак, и паааак. И после влиза брат му и...

Първото е манипка отвсякъде, но има гореописания ефект.

Малкото Сами, малко Laughing :

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 18:56 от Impala

# 646
  • # супернатурална #
Ми дай да си пишем с теб, другите като не щат  Laughing Аз съм мома тези дни, разполагам с цялото си време, а и както обикновено, като се окажа без мъж, се почват едни сънищааа  Whistling  Blush  Joy Та ми е палаво, де, ако не си ме разбрала  Laughing

# 647
О, Я! С какво си облечена Joy ?

# 648
  • # супернатурална #
По цигара съм  Flutter Шегувка, още ми е студено да шляпен по дупен. Дай некое кадро да се разхвърлям  Mr. Green

# 649
Никога не е студено за "шляпен по дупен" Naughty Joy , ама 'айде, от мен да мине. И въпреки, че в Whistling мен е топло и задушевно, ще се опитам да те стопля с нещо лятно:

Опиши бавно разхвърлянето Joy .

# 650
  • # супернатурална #
Забеляза ли, че мамата загря още на прелюдията, едва влязох  Crossing Arms
Оо, точно в такова облекло ми налиташе един младеж нощеска  Joy

Тук за теб ли става дума?

Моето или неговото? Ако е неговото как да опиша бавно едно действие бързо  Laughing

# 651
Навременна цензура Sunglasses .
Да, за мен. Ето го и Джим - продуцент на шоуто и голям мой почитател, но аз на него - не особено Rolling Eyes .

Зле ми е.

Моето или неговото? Ако е неговото как да опиша бавно едно действие бързо  Laughing
Предпочитам неговото, което на втория-третия път може да е бавно.

# 652
  • # супернатурална #

Позволи ми да те оправя  bowuu

Така де, той ще те оправя, аз ще гледам.

# 653
Позволявам. И за да не преглъщаш на сухо, гледайки отстрани:

# 654
  • # супернатурална #
Вече нема сухо, вервай ми  Tired

# 655
Вервам ти, их тоже ует-ует-ует.
Част от интервю:
Q: What is one vanity you allow yourself?
Jared: In real life?
Q: Yes, one of those awful actor vanities?
Jared: I guess this sounds self-aggrandizing, but if I can’t get up and run in the morning, I am not a nice person. I want to get up and exercise and feel good. So, I guess my vanity is kind of an inner feeling then an outer feeling. And if I feel right about going out in the morning and getting my body to sweat and listen to music and be in fresh air then I feel good about myself.
Оооо Heart Eyes , обожавам това ниво.

# 656
  • # супернатурална #
Как да не заобичаш спорта при такъв спортист  Heart Eyes Естествено, че няма да се моря да тичам, но с удоволствие бих го слушала как пъшка след.

# 657
  • София
Импалке, нямаш милост значи! Разгорещи и темата, и всичко наоколо с тези снимки...  Rolling Eyes Blush

# 658
Даа... С удоволствие бих потичала с него сутрин, да се поизпотим, задъхаме, да има с кого да се състезавам с минимален шанс да спечеля, 'щото кучетата винаги ме изпреварват Cry . После малко упражнения и топъл душ. После закуска. После... каквото дойде Whistling .

Oniyuri Hug ,
Известна съм с безмилостността си bowuu , но всички искат още Wink . За теб:
(цък)

# 659
  • София
Даа... С удоволствие бих потичала с него сутрин, да се поизпотим, задъхаме, да има с кого да се състезавам с минимален шанс да спечеля, 'щото кучетата винаги ме изпреварват Cry . После малко упражнения и топъл душ. После закуска. После.. каквото дойде Whistling .

Oniyuri Hug ,
Известна съм с безмилостността си bowuu , всички искат още Wink . За теб:
(цък)

"Каквото дойде"-то може да е и преди и след закуска, не се ограничавай така...  Joy Joy

Мерси за снимката.    bouquet   Толкова е прекрасен... само си представи как си мисли какво е по-добре "каквото дойде" или да потичате... Embarassed О, май трябва да млъкна...  Joy

Продължавай да бъдеш така безмилостна, страхотно е.

Връщам с:

Общи условия

Активация на акаунт