SUPERNATURAL: J-Squared Poяn Squared

• 29 985
  • 715
  •   1
Отговори
# 660
  • # супернатурална #
Не закусвам  Naughty Не тичам  Naughty Naughty За всичко останало бройте и мен  Mr. Green

# 661
Оniuyri,
Не само си представям, ами цели филмчета ми се въртят пред очите hahaha .
Още едно цък, с което смятам да те "довърша" Hug .

Ми амор Heart Eyes ,
Ма молЪ тЪ, никога не съм си и помисляла да го правим без теб. Четири ми е най-щастливото число.

# 662
  • София
И като спомена филмче....ето едно клипче с прекрасни сцени за допълнителна наслада за очите...  Joy

Секундно да извъртя темата: правили ли сте си supernatural форумна среща досега?  Laughing

# 663
Доколкото знам, една голяма среща през 2010 newsm78 , но е имало и много мини срещи. Не мога да се похваля с участие - чак толкова безмилостна не съм Joy .

# 664
  • # супернатурална #
Не мога да се похваля с участие - чак толкова безмилостна не съм Joy .
Да, да, щото всички ще искаме още  Laughing

# 665
Не, 'щото ще се пръснете като пилци и с писъци във всички посоки Joy . Нещо такова:

# 666
Краката на Дженсън тук забелязахте ли ги?  Joy Joy Joy

И ето нова снимка на Миша от "Ringer"

# 667
  • # супернатурална #
Не, 'щото ще се пръснете като пилци и с писъци във всички посоки Joy .

Не залагай големи надежди, аз ще остана да те гледам в очите и да те галя по косите  Laughing

Краката на Дженсън са маалко по-криви от обичайното. Ама мен ме е много яд, като почнат зорлем да се правят на грозни. Аз бих си искала парите обратно, или по-скоро да ме ОООвъзмездят някакси.

Това промо гледахме ли го  newsm78 Моля ви, кажете, че този петък ще има серия!

# 668
Ще има! Следващият (7.15 Repo Man) ще е на 17 февруари и после чак на 09 март (7.16 Out With The Old) Twisted Evil .

Не, 'щото ще се пръснете като пилци и с писъци във всички посоки Joy .
Не залагай големи надежди, аз ще остана да те гледам в очите и да те галя по косите  Laughing
Благодаря Heart Eyes , ще върна жеста Flutter .

# 669
  • # супернатурална #
Ако не си избягала преди другите  Laughing

Мисля си, че е крайно време да предложат и един хубав с...шах със Сам. Не на мен (не че ще откажа), на публиката, имам предвид. Последно гледахме в 4:14, ако не се лъжа. Дийно го показаха два пъти след това. Не се оплаквам  Naughty но трябва да има от всичко по много равно.

# 670
ами...без нищо особено за казване.... ама пък нека ми погледате малко подписа...
някой нещо против????

# 671
Не, Белс, добре завърнала се!
"Хуу". Wink Въздъхвам и аз всеки път като гледам сцената с Дийн и леля Джена (сори, не мога да я възприема като друга). Simple Smile

# 672
в една група във фейса, посветена на нещо като разделите и как да ги преживяваме (и аз не знам как попаднах там) вижте какво намерих...

това е - където и да отида... той е там....

мисля да си отивам в леглото, за да изпитам горната логика мммммммммммммммммм

# 673
Мисля си, че е крайно време да предложат и един хубав с...шах със Сам. Не на мен (не че ще откажа), на публиката, имам предвид. Последно гледахме в 4:14, ако не се лъжа. Дийно го показаха два пъти след това. Не се оплаквам  Naughty но трябва да има от всичко по много равно.
Имаше подобна сцена със Сам и в 6.09, но може би си права.То това беше замазване на положението.  Laughing

И докато сме на тази тема
Jensen and Jared talking about sex scenes  Nashville Convention

"A fan observed that Sam is very rough with his lovers, but Dean is very tender. Jensen and Jared initially played off the question as it being simply a question of context. Jared pointed out that Sam keeps himself emotionally distant from women because it ends with them dead and burning on his ceiling, so sex is a release, but not emotional. Upon reflection, Jensen said that Dean’s tenderness might be him bleeding through, that he is always concerned with the woman being comfortable, wanting her to feel covered, etc. He told us an incredibly sweet story about how when Sara (Lydia in “The Slice Girls”) had a sexy strip down shot, he positioned himself by the camera so she could focus on him and walk towards him even though he wasn’t technically in the shot to give her something to focus on, and that he held her robe open so she could walk straight into his arms and cover up. "
Източник- http://metakate.tumblr.com/post/17212208670/jensen-ackles-sweetest-man-alive

Бела, и аз я видях, но много се бях ядосала на някой от коментиращите, който беше написал, че като плаче е обратен или нещо подобно. Twisted Evil

# 674
  • # супернатурална #
това е - където и да отида... той е там....

мисля да си отивам в леглото, за да изпитам горната логика мммммммммммммммммм

Joy Стискам ти всички видове палци  Laughing

Имаше подобна сцена със Сам и в 6.09, но може би си права.То това беше замазване на положението.  Laughing

Точно отбиване на номер си беше. Да не говорим, че изобщо не стана ясно Дийн прекъсна ли ги, преди началото ли влезе или на финала  Crossing Arms
И нещо извън темата, но така се хилих, като го видях, че съм длъжна да го споделя с вас. Фнимателно! Може да е отровна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт