Гордата Аси (Asi) - Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца - Тема 146

• 60 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 735

Коя от двете е твоята любимка, че да си гушна Томрисчето....

Скрит текст:
Малеее...на твоята любимка Муки много медно гласче й сложили за дублаж.. ooooh! ooooh!

# 736
  • Пловдив
Оф,отврат е дублажа на Фатмето  ooooh! Направо съсипват филмите с тези дублжи. Какъв ще е проблема да сложат субтитри не ми е много ясно  Rolling Eyes

Цвети,на мен ми дай бебета да гушкам  Blush Докато си чакам нашите ще гушкам наред  Joy

Да видим коя ще прилича на мама  Grinning

# 737
  • Русе
Май е излязла и втора част на рекламата на Туба / малко по-кратка от първата/.  Peace

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150536559992156

# 738
А и аз не съм съгласна да се разделят нашите малки принцеси и май наистина се свиква с името Топрак, ако пък се намери и някой който да ни разясни символиката на това име всичко ще си дойде на мястото, аз например го свързвам с това малката принцеса да е земна,здраво стъпила на земята но може да е съвсем друго ще видим търпеливо ще чакаме .Да, започвам да свиквам с името да ни е здраво момиченцето а ако са различни и това е по тъмничката от двете кукли май името и залепна това е моето вътрешно усещане, чувство интоиция нещо такова.Докато другата принцеса светличката ами за нея Майя и подхожда също, нещо нежно,ефирно така усещам и името .Злате аз не стоя в коридора между двете стаи а съм разделила екрана и гледам едновременно и двата но и двата дублажа са отвратителни но най ме дразни  дублажа на Мукадес колорита на актрисата е заличен според мен.

# 739
  • Пловдив
Нели  newsm10 много си права за дублажите,убиват половината от красотата на филма  Sad

Дами,ама ние сме кацнали на 50 стр., няма ли да отлитаме към новата тема  Laughing

# 740
Още малко остана и ще се преместим в новата тема а колкото до двата филма които започнаха Езел и Пепел от рози освен дублажа с който трудно ще свикнем ние които сме ги гледали вече то и от конкуренцията между двата канала пак ще пати зрителя а и това ми напомни в колко неподходящи часове беше пуснат Гордата Аси и пак ние зрителите загубихме.

# 741
  • Разград
Asi&Demir - Kaldı Bende
Нов клип от Аскасоне

Общи условия

Активация на акаунт