За тези, които четат любовни романи №2

• 90 936
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Хехе, чели ли сте на Тереса Медейрос книгите Breath of magic и другата как се казваше- Enchanted май беше
Там в първата главната героиня ( вещица) попадна от миналото- в настоящето, и беше очарована колко права имат жените и какви удобства, и не искаше да се върне в миналото- много ясно Simple Smile
Във втората дъщеря й попадна в миналото и се влюби в един рицар, който не искаше да остави хората си и да дойде в нашето настояще, затова тя остана с него. Само че баща й направи някакъв тунел, та да могат да си ходят на гости и да й носят тампони, памперси и ваксини за децата, и един куп други неща имаше- цял списък  Laughing Тя хич не беше очарована от живота в миналото, от всички болести и т.н.
Друга книга, в която забавно разглеждат порядките в миналото, е поредицата на К М Монинг за шотландските друиди. Голяяям смях имаше с едни гърнета и тоалетни Simple Smile
Но тези неща май са засегнати само в time travel книгите, в историческите романи всички миришат на "сапун, мускус и мъж" или на цветя и рози Simple Smile - дааа бе да, повярвахме им Simple Smile

# 526
  • София
аз пък да си кажа за "Дете на греха"- харесва ми (засега). Има си от всичко по много. Е, секс сцените са доста изчерпателни....но не са лошо написани като цяло  Embarassed Ще видим как ще е до края  Peace

По въпроса за времената, аз лично не искам да живея по онова време. Освен всички изброени от вас неудобства, не забравяйте, че браковете по любов, които са описани в книгите, са били единици. Не ме привлича мисълта да съм омъжена девствена, на сила за някой, когото не харесвам  Confused

# 527
  • Пловдив
По въпроса за времената, аз лично не искам да живея по онова време. Освен всички изброени от вас неудобства, не забравяйте, че браковете по любов, които са описани в книгите, са били единици. Не ме привлича мисълта да съм омъжена девствена, на сила за някой, когото не харесвам  Confused
Не забравяй - омъжена на 12 за някой с минимум 10г по-голям, а може и с 30-40 Mr. Green

Аз все се питам тия тайм травълър как се оправят с документите в 20-21 век?????

# 528
  • София
По въпроса за времената, аз лично не искам да живея по онова време. Освен всички изброени от вас неудобства, не забравяйте, че браковете по любов, които са описани в книгите, са били единици. Не ме привлича мисълта да съм омъжена девствена, на сила за някой, когото не харесвам  Confused
Не забравяй - омъжена на 12 за някой с минимум 10г по-голям, а може и с 30-40 Mr. Green

.....

аууу, да, това пък още по-ужасно и майка ти да ти дава акъл, да го изтърпиш докато създаде наследник и да си хванеш любовник  Laughing

# 529
   Даааа, този вечен аромат на МЪЖ и коне , и кожа, и мускус...... след  минимум 12 часа езда  и поне 3 дни без баня и сапун. Спокойно мога  да мина без това! А забелязали ли сте как главните герои са по цял ден, независимо от температурата, с ботуши? Whistling
   Как ли пътуващите във времето понасят липсата на четка и паста за зъби?

# 530
Как ли пътуващите във времето понасят липсата на четка и паста за зъби?
Е, те като не знаят какво е това, как ще им липсва? Simple Smile

По въпроса за времената, аз лично не искам да живея по онова време. Освен всички изброени от вас неудобства, не забравяйте, че браковете по любов, които са описани в книгите, са били единици. Не ме привлича мисълта да съм омъжена девствена, на сила за някой, когото не харесвам  Confused
Ти накрая ще се влюбиш и ще има "заживели щастливо до дълбоки старини".

# 531
  • София
   ...   Как ли пътуващите във времето понасят липсата на четка и паста за зъби?

докато чета, избягвам да се замислям по този въпрос, че иначе....  Confused

Ти накрая ще се влюбиш и ще има "заживели щастливо до дълбоки старини".

да, да, ама ако не стане, тогава... Whistling

# 532
  • Пловдив
Ама обяснете ми.......... Значи идва някой от ... 15 век в 2008 година примерно. От къде се сдобива с документи, егн-та и паспорти? Mr. Green Или да не задълбавам, а?

# 533
Не задълбавай! Ако можехме да пътуваме във времето, да си набавим документи щеше да е дреболия.  Може магията да върви с бонус -  комплект документи в джоба Peace

# 534
  • Пловдив
Не задълбавай! Ако можехме да пътуваме във времето, да си набавим документи щеше да е дреболия.  Може магията да върви с бонус -  комплект документи в джоба Peace
Tired Такава проза! В джоба!  Tired

# 535
Tired Такава проза! В джоба!  Tired

А шотландските полички имат ли джобове Shocked
Те романите са масово писани от американски автори, там кражби на самоличностти и т.н. Те имат ли егн-та или само номер на социална осигуровка? Всъщност ако не работят съществуват ли изобщо?

# 536
Хехе, ами в книгата на Тереса Медейрос примерно девойката която се появи в бъдещето беше вещица- демек можеше да си изфабрикува нещичко, а пък и се влюби в един милиардер, така чееее....проблеми с документите едва ли щеше да има  Laughing Парите могат дори повече неща от магията
Но то time travel обикновено е свързан с магия, така че документите не са проблем  Laughing
Хехе, а в Мечтан любовник пък майката на Джулиан- самата Афродита- му изфабрикува документи , чак и диплома май му даде, та да стане човечеца професор по история  Laughing

# 537
  • Wonderland
Ееее, човек да не помечтае малко... Stop къде се замислихте за четки за зъби,пасти и т.н. hahaha
 Когато чета изобщо не се замислям за такива неща....просто чета и влизам толкова дълбоко във всяка книга,че ми се иска да бъда на мястото на героинята....Но всеки има мнение.... всяка книга влияе по различен начин на различните жени....

# 538
  • София
аз продължавам "Дете на порока"...не ми харесва само това, че той си спи с която му се изпречи на пътя без притеснение от главната  Naughty

# 539
  • Wonderland
Дамм,това беше малко неприятен момент в книгата.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт