За тези, които четат любовни романи №2

• 90 921
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
докато чета, избягвам да се замислям по този въпрос, че иначе....  Confused
Дъхът му я опияняваше... Е как няма, то направо може да я задуши  Grinning

# 541
  • София

Laughing

приключих с "Дете на порока", сега се чудя да започна ли нещо на същата авторка или да променя малко стила  Thinking

# 542

smile3521  Перфектен пример!

# 543
Все пак целта на тези книги е при тях всичко да е красиво, за да ни кара да се реем в облаците  Grinning Flutter Аз още съм си на Далече на север, не знам защо, но не мога да чета бързо. Обичам бавно да се наслаждавам на всяка страница  Grinning А наслаждението ми от тази книга, е да се завия до уши с одеялото, тъй като на героите им е тооолкова студено бррррр cold

# 544
Ооо ужас, това пък най- много го мразя- главните герои да си спят с кой им падне- не,мерси  Stop
Или пък не знам защо някои автори явно смятат за много романтично героите да се разделят за години, тя да му отгледа и детенце, и след 10на години , той като се е наживял, напътувал,да се съберат- айде нема нужда от такава любов  Sick
Такива книги директно ги зарязвам и не ги дочитам

# 545
  • София
Ооо ужас, това пък най- много го мразя- главните герои да си спят с кой им падне- не,мерси  Stop
Или пък не знам защо някои автори явно смятат за много романтично героите да се разделят за години, тя да му отгледа и детенце, и след 10на години , той като се е наживял, напътувал,да се съберат- айде нема нужда от такава любов  Sick
Такива книги директно ги зарязвам и не ги дочитам

тук раздялата беше за 3 месеца, през това време той спа с коя ли не (даже участва и в тройка)  Laughing

# 546
Какъв е тоя мръсник?!?  Joy Joy Joy

# 547
  • София

най-големият женкар на Лондон по онова време (според авторката)   Laughing Имам чувството, че в 99% от времето си, правеше с****  Laughing

# 548
Е добре, кажете си как ще се чувствате ако това ви се случи (по което и да е време- и в наши дни, и тогава?!)
Или какво ще напишете, ако видите такава тема в "Семейни отношения"...ще посъветвате ли жената да се събере с тоя хубостник?!
Ами много ясно че не
Плюс това за какво ми е да си развалям настроението с такава книга, след като както каза кадифената роза- целта на тези книги е да се потопим в приятни емоции и да се откъснем от ежедневието малко
Аз ако искам да чета само за изневери- ей на , форума е пълен с теми по въпроса

# 549
Вчера препрочетох една книжка на Джоана Линдзи - Прелъстена невинност. Понякога ми допада раздялата между героите, в този случай например, макар момата прекалено много да се дърпаше, когато принца тръгна да се извинява и да я търси.....
 А изневерите.... лошо, лошо ..  #Sniper

# 550

най-големият женкар на Лондон по онова време (според авторката)   Laughing Имам чувството, че в 99% от времето си, правеше с****  Laughing
Виж сега, може да си е болен човека и да няма вина....  Joy

# 551

Виж сега, може да си е болен човека и да няма вина....  Joy
  .. болен от "сърбеж"....  #2gunfire

# 552
Е добре, кажете си как ще се чувствате ако това ви се случи (по което и да е време- и в наши дни, и тогава?!)
Или какво ще напишете, ако видите такава тема в "Семейни отношения"...ще посъветвате ли жената да се събере с тоя хубостник?!
Ами много ясно че не
Плюс това за какво ми е да си развалям настроението с такава книга, след като както каза кадифената роза- целта на тези книги е да се потопим в приятни емоции и да се откъснем от ежедневието малко
Аз ако искам да чета само за изневери- ей на , форума е пълен с теми по въпроса
Въпроса е, че авторите понякога имат по-изкривени представи или искат да покрият по-широк кръг от читатели, защото де да знаеш, може някой да обича да чете и за такова... Аз примерно не, но... Аз наскоро започнах "Искам те" на Джуд Деверо и имах чувството, че е писана от някой като мен - демек без никакъв опит и я зарязах....

# 553
  • Пловдив
Ха, особено дразнещо е когато някакви видни.... ъъъ ...курвари (извинявам се за думата, но точно определя мнението ми) се женят и щото са мнооого влюбени видите ли на стават едни верни, примерни, идеални съпрузи. Ай не на мене тия. Понатрупаха се годинките и който си го влечеше - още си го влече, няма значение женен ли е.

# 554
Ами то, ако не са такива, как ще докосват главната "по онзи главозамайващ начин" как ще й доставят "такова неземно удоволствие"  Grinning Grinning Grinning Всеки мъж в тия книги е такъв, после внезапно се променя  Joy

Ние какъвто разговор си спретнахме, трябва да променят темата - За тези, които мразят любовните романи  hahaha  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт