Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Радост, и аз преди 2 седмици ходих на зъболекар. Хем го знам, все при него ходя, хем не съм особено очарована - на моменти си усещам събите много болезнени, нещо, което не ми се е случвало, и то колко време след работата по тях  Thinking. Набързо ми взе маса  пари /че работи скъпо/, но мисля че за последно ходих при него - ще търся някой друг  ooooh!.
Марти пък пие чай в количества. Винаги има чай в къщи сварен. Откакто се е прибрал от Ракитово, васе повтаря колко ме е търсил и как му е било мъчно за мен, как баба Дани го е докарала и той видял лампичките на Варна. Тази седмица се адаптира в къщи и от понеделник на градина. Надявам се сополите му да минат до тогава.
А и да ви кажа, в петък доки ми даде някаква Реленца - антибиотик за вдишване - много ефикасен /като ме видя как връщам  ooooh!, рещи че може да даде един апарат/. Сега ще разуча колко струва, че да знам.

# 511
ралче, няма нужда да висите пред кабинети бре, взимаш ти направлението, купуваш стерилно контейнерче, урината готова от вкъщи, водиш детето и минавате първи, то деца рядко има, така че майки с деца и бременни винаги са първи, аз същщо тия дни ще ходя за мен си да пускам, ама може и Тити да я заведа, че ЛЛ ми спомена, ако искам да и пусна...та накуп и двете...ама прво да стигна до аптеката за контейнерчета, че забравям...пък и сутрин на гладно ми е мисия невзможна...

# 512
Не знам за Бубса, ама мен как ме е хванало безсънието. И знам защо, ама ме е срам да си призная hahaha
Казвай си без бой, че ме мързи да раздавам шамари  Hug Свои хора сме си  Wink
Аз снощи спах, ама благодарение на съвета на мой добър приятел, който май ще ми става шеф /дай Боже, всекиму/ . Явно много сдухана изглеждам напоследък и в работата "ме лекуват" със стари народни рецепти. Има файда  hahaha Плюс разтоварващ шопинг по намаленията  ooooh! Ама грехота е да не се пазарува при тия цени  hahaha И малкия се е изучил и ме кара да му пазарувам от определени марки  Crazy Баща му ще ни бие много здраво, а аз продължавам да пълня "склада с недекларина стока". Примъквам по две по три без етикети  Wink  и бутам по гардеробите  Joy Ей това мъжете са много наивни - как може да не разбере, че си е измъкнал нов пуловер от гардероба. И даже се израдва "Ама аз този съм си го забравил, много ми е хубав"  Joy Joy JoyНякой да не ме издъни  Naughty, ей !

Елена Реленцата май не е антибиотик а противовирусен препарат  newsm78. За това ти действа  Peace Освен нея има и други, даже и по-евтинки и определено са доста ефективни  Peace
Лека ви и наздраве  Hug

# 513
Оооо мацки, този път ви подведох с деня и часа на новолунието. То е на 22ри от 00.35ч, и значи е било снощи. А за мен всичко по нощите е от стария ден .... Та нищо, ако все още има смели, хващайте химикалките и листите  Laughing

# 514
  • София
Оооо мацки, този път ви подведох с деня и часа на новолунието. То е на 22ри от 00.35ч, и значи е било снощи. А за мен всичко по нощите е от стария ден .... Та нищо, ако все още има смели, хващайте химикалките и листите  Laughing
те сега те набих Crossing Arms Бухтички поне научи ли се да правиш?

# 515
не съм  Laughing ама баща ми прави много хубави Wink

Ама аз пък чинно си сътворих списъчето Simple Smile Важна е идеята все пак Wink Така че не мърмори, ами се захващай  Laughing

# 516
  • София
не съм  Laughing ама баща ми прави много хубави Wink

Ама аз пък чинно си сътворих списъчето Simple Smile Важна е идеята все пак Wink Така че не мърмори, ами се захващай  Laughing
Ооо, написах си ги аз Simple Smile))
Аре добрютру

# 517
Не знам за Бубса, ама мен как ме е хванало безсънието. И знам защо, ама ме е срам да си призная hahaha
Казвай си без бой, че ме мързи да раздавам шамари  Hug

Ми ще си кажа тогава-  Мишо много бачка тези дни и рано заспива Laughing Както мъдрите са казали: несколасана булка- жив дявол.
 Звучи смешно, ама не е.

А това с пуловера ме разби Laughing

Ейй, Кокос, тъкмо си бях намислила разни нови желания! Нищо де, ей сега ще цъкна едно-две, нали важна е идеята Grinning А тези от миналия списък в действие ли са още, или трябва да ги подновявам?

В четири съм на зъболекар. Ако след това не мога да говоря, ще ви пиша hahaha

# 518
Мда, аз пък пак нищо не написах  Mr. Green.
Кокос, другия път по-от рано, че да не пропуснем.
Да, прочетох за Реленцата - да бях преди да го пробвам  hahaha, аз само го вдишах  и то няколко пъти, чак след това се сетих да чета!!!  Joy

# 519
  • София

Ми ще си кажа тогава-  Мишо много бачка тези дни и рано заспива Laughing Както мъдрите са казали: несколасана булка- жив дявол.
 Звучи смешно, ама не е.

Embarassed Embarassed Embarassed Толкова съм изморена психически, че и физически, че дори и не ми се помисля за таквиз нища Rolling Eyes Мъжо ще вземе да ме изгини вече Blush
Днес Жолето влезе със замах в групата. Щастлив и доволен, че е при децата. Беше му писнало в нас вече. А майка му има нужда от отпуска, ама нямаааа
Ели, ми то така прави българина - инструкцията се чете последна hahaha Тоз грип с Ремантадин или нещо от сорта го лекуват колегите
Пих един Валидол и сега така да ми се спиии

# 520
  • Ловеч
Добър вечер, Дами !

Бубс,хич не ти е лесно .Баща ми беше по- тежък случай -купува ботуши на мама ,на следващата година я пита новили са ? Laughing-тя естествено Даааааа -той Ами честито Mr. Green
Аз пък няма от кого да крия -признавам си веднага.Май сме объркали братята  hahaha
Ех ,хубаво е да си отпуска, едно ми е пролетнооо.
хайде ,отивам да мия дупе Wink

# 521
Охх това с недекларираната стока ме разсмя  hahaha И у дома има такава, ама малко. Не че мъжо казва нещо, но пък и не бива да се прекалява с търпението  Laughing

Сега пък на работа нямаме право да ходим с дънки и спортни обувки  Crazy Пак повод да обновявам гардероба  hahaha Ама пък май последно време съм окльощавяла непоносимо и вече нищо не ми стои добре...  Tired Мъкаааааа  Mr. Green

# 522
Добрутро.
Хубаво е да си в отпуск, но не и да гледаш болни  Crazy. В сряда текнаха жълти сополи, аз беж при УНГ - резултат: Клацид за 7-8 дни, и свеки в къщи другата седмица. Мойто 2 месеца не се е вясвало в яслата /а пък те сигурно са доволни/. Носната сливица е проблем при него, сега ще мислим /аз клоня към махане ....  Tired/. Влагата тук е в основата на проблема ....

Кокос, почвам да правя списък, кажи ако нещо трябва допълнително, да търся разни нокти и косми, че да съм подготвена.

Радост, не говориш, не пишеш  Thinking .... какво ти направи този зъбар?

Тук да отговоря - и при нас не дават дънки и спортни обувки  ooooh! /така си мечтая за една униформа, че да не се чудя какво да обличам всеки ден/. Кокос, време е вече да почнеш да готвиш. А недекларирана стока няма, аз всичко си обмитявам  Crazy.

# 523
Готвя понякога  Wink Ето сега докато се помотвам преди работа сготвих една леща за довечера  Laughing 

Хайде лек ден и умната и мнооогоо слънце днес (че съм по рокля и не бива да мръзна  Laughing )

# 524
  • София

днес ми е едно такова хубаво - слънчице грее, петък е.
Аз недекларирани имам само едни ботички, за които би му направило впечатление. Две поли стоят в гардероба и ще ги декларирам другия месец Mr. Green Мъж ми нищо не казва, аз и не прекалявам де newsm03
Ели, да се оправя Марти бързо. Сливицата на Хриси я боря засега с хомеопатия. Нещо покрай тия случки с извадени сливици се понаплаших.
Кокос, не каза коя е агенцията (може и тайно) Mr. Green
Леле, моя багабонтин днес в бързинката събори 2 дечица на земята. Скарах му се и да видиш как направи невинната физиономия на Денис Белята - не разбирал ли. Как белите ги разбира, а другото не #Cussing out Шамарената фабрика ще се задейства скорострелно. Другия месец сме на една камара комисии за да кажат става ли детитУ за градина или не #2gunfire За ставането става, но никой не иска да гледа по-буйни деца. И аз не искам, ама никой не ме пита - гледам си го Викам си, добре, че ми е второ дете иначе щях да си остана само с него.

Общи условия

Активация на акаунт