25 места ще са и на Самолет...Само от яслата ще излязат 75 деца набор 2009, но ще кандидатстват по различни градини. Ти подай документи, пък знае ли се. Ако я приемат, а тя не се адаптира - винаги можеш да я отпишеш 
Майка му се казвала като моята майка. Научил едно стихотворение - "Бате, кое този синеок герой..." и го рецитира на брат си
Та обещахме като се стопли да го заведем на разходка в Карлово, пък защо не и в Къкрина

Уф, ако спечелим от тотото и се чудим какво да правим по цял ден, с Мишо сме се заканили да запишем медицина, хем интересно, хем полезно 

/ и я пълниш с мед /ставало и с пудра захар/. И после даваш по чаена лъжичка на няколко часа. Пробвай не вярвам да навреди 

Да ти кажа много е хубаво да имаш и от двата вида отрочета, но на теб пожелавам каквото искаш, такова да ти се е паднало! 

Гого чай с мед поне пропи
Още си е вкъщи със запушен нос. Как се прибрах снощи и се лепна за мен да се гушкаме...

. Браво за памперса и се радвам, че болестта е останала зад гърба ви. 
и аз го бях помолила да я пита кога можем да отидем, че искам да пуснем на ЙоЙо едни профилактични, ама тя казала, че сега в това грипно време, нямало смисъл да я водим, само да висим пред кабинета, след като е здравичка. Та това ще остане согурно за април месец някъде. Иначе за градината, аз мислех, освен в тази до нас, да подам и за една, дето на мен ми е удобна, за път към работата, нищо, че не е в нашия район на местоживеене, ама се оказва, че ще си местим офиса на друго място след някой и друг месец и за нея няма да има смисъл да пускам, след като не се знае къде ще ходя на работа
. Така, че пак ще си разчитам на градините в нашия район, пък дано този път има късмет да я приемат. Ако не, аз съм решила, че поне за половин ден в някой детски център ще я водим, аз просто виждам как има нужда от тази комуникация и социализация с другите деца ЙоЙо Препоръчани теми