Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 759
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добрютру Simple Smile
Тоби, поръчки приемаш ли?
У нас 2 броя деца болни + болногледачката. Половината офис е болен ooooh! Кво става, не знам...
Лорини, стискам палци и номер 2 да е момиче Hug

# 481
Бреее, явно само нашият офис е първенец тоя път  Rolling Eyes. Да видим до кога  Whistling - нямаме нито един болен; в яслата, доколкото знам, върлува само варицелата, ама не се оплакват, че са болни от грип.. Иначе на леля ми семейството всички се натръшкаха - мнооого гаден бил тоя грип.. Силно се надявам да ни подмине  Praynig.

Тоби, много яко! А колегите трябваше да си бръкнат по джобовете, за да купят на Кало кухня  Rolling Eyes. Но сигурно пак щяха да го предпочетат пред алтернативата да строят сами такава  Mr. Green. Ще споделиш ли откъде взе идеята, че много ми прилича на кухнята на една дружка..  Simple Smile

Лорини, ай честит ви сърцетуп  Heart Eyes. И от мен стиснати палци да няма У-хромозома  Wink Sunglasses.

# 482
  • Варна.....
Лорини,   bouquet официално Честито на теб и Коко и кака Катерина!!!

Дони, бързо да оздравявате!!

# 483
  • София
Момичета, благодаря ви от сърце Hug Вече всичко е уредено, даже днес му сканирах документите и от 1 март започва Party. Наистина явно има нещо в положителната енергия на форума, защото не само, че вече няма да стой без работа, ами и тази му харесва, а и условията са по добри от предишната, което означава, че занапред ще дишаме малко по спокойно, а и можем да си направим сметка и да търсим вече жилище Grinning
Лорини, честито и от мен Heart Eyes Много се радвам, че всичко е наред и ти желая от сърце така да е докрая Hug
Дони- бързо да се оправят сладурите, варицелата изби ли? Иначе и аз искам да ти пратя моята мислена подкрепа и прегръдка, и да ти кажа, че съм съгласна с това, което е написала Усмихнатото Hug
Сиси- честита работа и на мъжа ти  bouquet, а на тцелувки за коремчето Heart Eyes Как си, а бебчо, предполагам, че всичко е наред Hug
Тоби- супер ти е произведението, браво. Аз с такива дейности съм много скарана, още от училище, такива задачи, като имахме, все някоя съученичка или нашите ми ги правиха Mr. Green, та като видя някой като теб, който ги може, викам евала!
Бубсс- как сте, оздравявате ли Hug

# 484
Ама съм заспала  ooooh!. Тя и Мони пита как съм, ама що ли пък да се издавам  Mr. Green  ooooh!. Та, добре съм, благодаря за загрижеността  Hug. Тая бременност (да чукам по дърво и камък и гдето намеря  Mr. Green) ми върви по-добре от първата - контракции имам сравнително малко, хапчета не съм пила за тях (всъщност даже май никакви хапчета не съм пила, като изключим 2 хомеопатични в началото  newsm78), не ми се спи чак толкова много, много по-спокойна съм за бебето, не се впечатлявам от разни изследвания, леки болки и т.н.... въобще - много добре се чувствам и още не е свършило, пък аз искам пак  Mr. Green. Е, понаболява ме това-онова (най-вече връзките на таза, че нали се разхлабват), ама айде.. това да ми е  Whistling.

# 485
Добро утро!!

Лорини, чудесни новини Hug Айде, дано по-леко да минават първите три месеца!

Ралче, честито!!! Много се радвам, сега най-после ще се успокоите! А мишока не сме го виждали, откакто дойде капана. Къде се е дянал, незнам newsm78

Дони, да оздравявате Hug

Сис, и аз така, докато бременеех, исках пак Laughing Сега съм си ок с две Laughing Безценни моменти са това и трябва да им се наслади човек, въпреки страничните фактори!

Момичета, още една питанка имам, ако някой си има представа? Намерих адвокат, обяснихме се и тн, но е случайна, не ми е препоръчана, към една голяма пловдивска кантора е. Каза ми, че ще ми струва 500лв, 450 за хонорар и 50 за съда. Това ок ли е, да се навивам ли, или да питам и на друго място?

Още имах за писане, но са ми се накачорили и си забравих мислите Laughing
Сега отиваме на клубче с тайфата, че тук стана много приятно времето.

# 486
  • Варна.....
Радост, сори, ама изключих, че имаше питане- та, делото не е сложно. Не е необходимо да се явяваш лично. Хонорара- амиии, не е малко за такова дело, но не е прекомерно. Питай само дали включва и заверените преписи  Mr. Green Ако имаш още въпроси питай!

# 487
  • Ловеч
newsm44Почивкааааааа!И др.  седмица ще работя до сряда smile3521
Сис ,идеята ми дойде изведнъж ,когато видях два кашона LaughingМодели и идеи не гледах -просто използвах каквото имам под ръка.Можеше да му купя ,но като знам че ще я погледне най-много седмица и ще трябва да и търся после място...Не е много устойчива ,Ивко е много внимателен с играчките си ,абе колкото издържи -после в печката.Отивам да я електрифицирам-ще и сложа копчета Winkи да я облепя с тиксо .Между другото мисля да му направя гардеробче за обувки от кашони-като къща,но ще я облепя с тапет.
бързо оздравяване на болните  Hug
Надеее ,изгуби се Rolling Eyes

# 488
  • Варна
...Ивко е много внимателен с играчките си...[/color][/b]

А моето е истинско торнадо! Вчера баща и и донесе един надуваем Мики и един кош за баскетбол с топка, че голям мерак имаше! И двете не издържаха и 24 часа - Мики е спукан, а коша счупен...

Да е жива и здрава, ама е кошмарно палава...за нищо не ме чува, само ми ръмжи насреща Laughing

Лорини, ай честито..Simple Smile

Аз все още нито пия, нито пуша... Crazy има, няма 13-15 дена...ама и главата още ме наболява!

# 489
Добро утро!

Някой път, ей така като се събуди човек и се усеща в много добро настроение. Без някаква конкретна причина, просто се чувства добре в кожата си. Аз днес съм така Laughing

Тайс, мерси! Иначе преписите били включени Wink

Мим  Hug И мойта ръмжи Laughing Намирам доста общи черти в поведението, но нали са астрални близначки Laughing

Тоби, много ми хареса кухнята! Направо ми даде вдъхновение! Така хем се избягва трупането на пластмаси вкъщи, хем се дава добър пример на малките и им се развива въображението. 

# 490
Привет /от морето  Mr. Green/.
Тобииии и ние правим печка - направо се запалих. Сега са седнали двамата с баща си да режат, лепят и т.н. Да ви кажа, той както беше влюбен в мен, сега навсякъде търси баща си  Crazy, иска с него да спи, с него да излиза и така.
И нашия офис целия болен от този грип, а аз съм болна с РОТА вирус отново!!!!! Направо не е за вярване! На всичкото отгоре МАрти днес вдигна темпратура  Tired ... Смъкнахме я за сега ....
Другата седмица съм в отпуск, а колежаката е в болничен, направо не знам кой ще работи и какво ще е  ooooh!.
Марти е с лоша трета сливица и май ще се наложи да я махаме  Tired. Утре сме на консултации с една кардиоложка. 
/междувременно импровизираната печка направо го екзалтира  Crazy/.

Лорини, честито  Hug!
Радост, потърси още един-двама поне да сравниш цените.

# 491
  • Ловеч
Привет и то мен!
Печката е забравена - има си татко  Heart EyesГолямо лигавене  и не спира да бърбори.
Моят мъж има днес РД!Да ми е жив и здрав !Ето и снимка с тортата ,която почти се разпадна ,но я правихме с Ивко и с много любофффффффф!

ooooh!Ели гадна работа с тези вируси - бързо възтановяване  и дано му се размине на Марти.
Туй с печката голяма зарибявка -давам всекидневни указания и съвети  WinkСледващото е кутии за играчките-стават страхотни  облепени с комикси.
Айде ,че ме чака гала вечеря.Наздраве!

# 492
  • Варна.....
Тоби,  да ти е жив и здрав рожденика (пък аз прочетох гола вечеря)

Елена, Преслав е перманентно влюбен в баща си. Лошото е, че не иска да го слуша и се лигави безобразно в негово присъствие  Crossing Arms
Дано бързо се оправяте  Hug

# 493
Юхууу, ето ме и мен  Grinning

Примързяваше ме да пиша тия дни, да си призная, а и нямаше какво толкова да казвам. Болестта ми се проточи повече от очакваното и предната седмица се влачих в едно никакво състояние на работа. От кашлица чак получих мускулна треска на корема, която още ме държи, но пък сега си имам и плочки  Mr. Green Все едно 2 седмици от фитнеса не съм излязла  hahaha

Виктор е добре, днес подновява ходенето на градина, че се гледаха с дядо си малко. След това гледане обаче детето почна да ме работи "Мамо, ти защо не ми правиш бухти?" "Мамо, ти защо не ми правиш пържени филийки?" Развалиха дисциплината с дядо му  Laughing Аз така хубаво бях свикнала домочадието, че вкъщи или почти не се яде, или се яде каквото има  hahaha

А по отношение на предпочитания, татко му винаги е пред мен. Той да приспива, той да чете приказка, той да играе с него... Вчера Ицо се събира с двама негови приятели вкъщи по работа. Виктор да не помислите, че би стоял с мен в такъв случай. Абсурд! Там първа кипра с мъжете, отворил и той лаптоп и се прави, че работи  Joy

Тоби, жив и здрав да е големия рожденик! А кухнята е супер! Жалко, че съм с двете леви и нищо не мога да творя  hahaha

Елена, да те пуска бързо болестта, че си е ужасно това.

Мим, ама ти здраво си се халосала  Shocked Щом още те държи... Хайде да минава.

Ралче, да му е на късмет новата работа на мъж ти! Да ви тръгне по вода от тук нататък!

Лорини, официално честито и лека бременност!

Дони, не си писала скоро. Как е домочадието, оздравя ли? Да не те лепна и теб грипът, че се изгуби  newsm78 Хайде и вие да сте здрави!

Добро утро!

Някой път, ей така като се събуди човек и се усеща в много добро настроение. Без някаква конкретна причина, просто се чувства добре в кожата си. Аз днес съм така Laughing

Радост, хайде все така да се чувстваш сутрин! Че и на всички го пожелавам!

И да знаете, че скоро е новолуние, на 22ри към 00.35ч. Пак ще напомням като наближи, ако имам време  Wink

ПП Ихааа, че дълго писах днес, чак скучно. Хайде време ми е да се надигам да се глася за работа  Sunglasses Да сте добре всички и да се чувствате прекрасно идващата седмица  Hug

# 494
  • София

Тук съм, но нямам достъп до компутен, защото единия гледа детски там, другия на ТВто и аз  #Silly Пък през телефона ме мързи да пиша...
Иначе Хриси днес е на градина, Гого все още е болен. Като съдя и по останалите - днес трябва да му е последен ден на температурата. Върви и нарежда само - Боже Боже...Разнася едни икони (на св. Георги и св. Мина), защото има коне на тях...Мислех да го водя на църква - знам ли пък...Може поп да стане hahaha
Кокос, да се научиш да правиш бухтички, а като се научиш и аз ще дойда да хапна. Мама ми правеше и на мен. Аз не правя, защото няма кой да ги яде. Друго си е да ядеш само пържени филии и хляб с шарена сол ooooh! Вчера Хриси цял ден е ял 1 сандвич...Ако ще - баба му удар щеше да получи Joy
Тоби, да е жив и здрав Пенков Старши. Много да те слуша и да не се услушва, а да те направи порядъчна жена (щот съм си харесала една официална рокля Rolling Eyes)
Ели, дано му се размине на Марти грипа и ти се оправяй Hug
Мим, оправяй се, че много станахме светиците Blush
Таис, червения килим съм го приготвила Wink
Абе защо моето ама хич да не иска да е с баща си бе ooooh! Мама та мама... На моменти ми идва в повече. Мама е само негова и на никой друг. Не дава да гушкам или да ме гушкат баща му и брат му. Хриси подсмърча, ама нали и аз съм ти детенце Laughing Баща му го закача да си играят. Това темерутче - не. Подхвърля Мартин Хриси във въздуха и чак тогава размисля и отива да играе с тях...Иска Хриси да го гушне, той пищи - пуууу на кого се е метнало такова #Cussing out
А, Кокос, да ме подсетиш на 22-ри, че старост - не радост - забравям вече newsm78
Лорини, да докладвам - рожденичката хареса подаръка. Веднага се накичи с пръстена Joy

Днес се заприказвах с учителката на Хриси и споменах терзанията си за Гого...както и очаквах се почна - на детето ще му е трудно. трябва му много внимание и тн...В специализираните градина са малки групите...Не се стърпях и и казах - ами нали и Хриси беше най-изоставащия в групата. Сега как е? И тя, ами да де, но Гого е по-своенравен...Та битката ми с вятърни мелници тепърва започва...Другата седмица се активира системата за класиране. До май ще видим какво ще излезе.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт