Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 769
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Поръчахме си храна за вкъщи - баси пенсионерското! Наздраве, банда! И по мъже и аз не ходя..

# 466
  • Варна.....
Люби, не се оплаквай, че Милен даже не си е у дома- запива днес  Mr. Green Даже и трън няма  Crossing Arms Но му е простено, за да групира подаръка с осмомартенският, който пък от своя страна ще е допълнение на коледният....
Сега вече е време да помисля и за РД-то ми.

# 467
  • София
Снощи бая сте пили - никаква активност тук Rolling Eyes
Мойто мъж ме изненада снощи - купил ми човека подарък Flutter Ние с Хриси му правихме мъфини. Обяснявам му, че това ще е изненада за тате и той - ооо Тайна. Идва си баща му и той от далече - татееее, имаме една тайна за тебе Hug Излизахме семейно с приятели в една кръчмичка. изкарахме културно и забавно. Доволна съм от вечерта Mr. Green
Хрисака ми е вече с температура 4ти ден, но с висока втори. Водя го вчера на лекар (при друга, че бях объркала смените на нашата) и ме подготви жената за варицела...Ма толкова време и не са избили пъпки newsm78 А в понеделник почва ски училището...май ще го пропусне Sad

# 468
  • София
Здравейте, момичета
Първо искам да ви благодаря за подкрепата, която ми бяхте, през изминалите месеци /не беше лесен период за нас/ Hug и да ви споделя най накрая, че мъжа ми ще започва нова работа Grinning. От две места го бяха одобрили, но на едното заплащането и като цяло самата позиция е по добра и той си избра да е там, въпреки, че като разстояние от вкъщи му е по далече. Най хубавото е, че за тази позиция си се пребори сам, след кандидадстване и интервю, явно е надделяло това, че е работил вече в тази област и има доста опит, а и явно им се е видял надежден и с желание за работа, което си е самата истина де. Многоооо съм щастлива, а той още повече Heart EyesGrinning. По голям подарък от това за празника, просот не можеше да има!
Дони- дано да не е варицела при Хриси! Радвам се, че си прекарала добре вечерта, а относно Гого, съм сигурна, че ти като майка, ще вземаш най правилните решения за него, прегръщам те и ти желая сили и дано нещата се стекат по най благоприятния за всички ви начин Hug
Радостчо- какво стана с мишока? Иначе браво за ентусиазма ти да правиш всички тези неща  bouquet
Мим- как си, като прочетох какво ти се е случило, изтръпнах, дано скоро се оправиш напълно Praynig
Люби- и аз ти казвам браво за цигарите. Аз спрях да пуша след бременността, раждането и кърменето, просто така и не успях да пропуша пак и се радвам де.
Бубс- браво и на теб за желанието ти да правиш такива мили неща Heart Eyes Иначе и ЙоЙо, се изнервя повече сега в това време, особено вечер. Гледам аз като се върна от работа да й чета, сторим с конструктора, редим пъзели, играем с нейните играчки /кухнята, сервиза за чай/, а понякога, като нищо не помага, просто я оставям да беснее и да се налудува, за да мога после да й сложа пижамата и да й измия зъбите Whistling Whistling
Относно имената- аз моето като малка не ди го харесвах, ама сега май да. Иначе звучи странно, защото презимето ми е Пепиева /баща ми се казва Пепи, не Петър, смао Пепи Crazy/, а фамилията ми е Вълчева, от мъжа ми Rolling Eyes. Йоанчето пък е Станиславова, от мъжа ми. Като ни изписваха от болницата и акушерката казваше, как може да й е толкова дълго името, че не може да го побере в графата Mr. Green. Ама си е нейното име и на мен си ми харесва Heart Eyes.
Хайде стига толкова от мен, довечера ще празнуваме Party

# 469
Ралче, видя ли че с повече вяра и упоритост нещата се получават Simple SmileSimple SmileSimple Smile много се радвам...

аз бих казала, за Хриси дано да е варицела, по-добре като по-малки...Simple SmileSimple SmileSimple Smile Дони дано и при вас нещата да се наредят с детската градина и т.н....и да те питам нещо, което свеки ми каза...има една от яслата Капка-учителка ли, лелка ли, която е на моя приятелка снаха, та нейното дете било там и свеки ми каза, че имало в една от групите аутистче, заради което тази Капка си преместила детето в друга група...а нея я видях на вашите снимки от РД на Гого... вярно ли е, че създавало много проблеми...

и за нелюботиптните и небързащите утре съм на първи преглед...знаете за какво...и ми е лошо по цял ден...ама иначе съм добре Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 470
  • София
Капка е педагожката. Нейното дете е в друга група. Не е било в нашата, но детето и тръгна по-късно на ясла... не знам. За друго дете като Гого не съм чувала в яслата. Той не е агресивен към децата и всички много го търсят. Като пътувахме по Коледа и едно детенце обяснило тъжно на майка си, че Гого го нямало, да не е болен. Много мило ми стана. Като го водя сутрин му се радват. Знам ли и аз Sad Иначе за проблеми не са ми казвали лелите поне. Ако видят нещо притеснително в поведението му винаги са ми казвали. При него проблемите, ако мога така да ги нарека произлизат от това, че не го разбират какво иска да "каже' и от там тръшканията. Той води и много ясно показва какво иска да му дадеш, вода си казва.Лекото козирожко влияние в характера му помага и то. Инат е и не дава да му се помага. Иска той сам да свърши нещото, което прави. Вчера им се тръшнал, защото едни рингове ги сортирал по цветове, а трябвало по големина. Лелите искали да му обяснят, но той не и не...Бе не е и лесно Cry
Иначе успех утре  Hug. При Тихомирова ли ще си пак?
Рали, честито на мъж ти  Hug Радвам се за вас.

Аз днес ходих по центъра и бая се уважих...не е здравословно Whistling

# 471
Дони, опитай се да гледаш и от положителната страна - ето - характер е проявило детето - що пък да ги подрежда както те му казват?? Че кои са те да му налагат мнение  Simple Smile. Погледни го под друг ъгъл просто - както ни учат на йогата сега (че нали пак се записах да ходя) - нещата се случват, независимо от това дали ни харесва или не - ние просто трябва да ги приемем. Така или иначе, ще трябва да приемеш Гого такъв, какъвто е - както и всяка друга от нас трябва да приеме детето си такова, каквото е - без да се опитваме да ги тикаме в желаната от нас посока. И ще ни е много по-лесно, ако просто следваме тяхното темпо, техния начин. Да, помагай му с логопедите, психолозите и хомеопатията - със сигурност ще са му от полза. Но помогни и на себе си и се постарай да гледаш от бялата страна - ето - какво по-хубаво от това да го търсят децата и да си има приятели?  Grinning Защо да трябва да подреди ринговете по големина? Това си е той, има си свой свят - и не, не казвам, че трябва да го оставиш само и единствено в него - влез и ти там, накарай и другите да влязат.. Уф, много почнах да пиша, а и не съм сигурна, че успявам да кажа каквото искам да кажа...  Rolling Eyes. С две думи - горе главата, Гого е чудесно дете и ще продължи да бъде такова!  Hug

Ралчеее, браво! Много се радвам, че ви се нареждат нещата  Grinning. Моят мъж и той почна от вчера нова работа - шегувам се, че ще му върви или на любов, или на вино  Mr. Green. Дано се чувства по-добре там, че на предната беше станал такъв нервак  ooooh!

Лорини, ще дадеш отчетче после, нали  Heart Eyes

# 472
мале момичета детето ми полудя вкъщи,спряла съм големия от ясла заради бебчо,но то както чувам цялата група от яслата са болни.как се справяте Вие?студено е неможем на разходки,в мола не смея че пълно с бацили,играчките му писнаха- ужас.

# 473
  • Варна.....
ААА, Смайлинг, Лорини!!! Няма да се разберем така!!! Освен че еднакви аватари, сега и почти еднакви цветове!!!! Как да ви различава човек  Crossing Arms

# 474
аааа стига бе, различаваме се...самйлинг, да разпространиш и който има на кой да каже, другия вторник ми е лекцията в галакси, на тема "въпроси и решения-всичко за кърменето"

ще докладвам утре Simple SmileSimple SmileSimple Smile ще ходим семейно тримата Simple Smile

# 475
Аууу, добре, ще пиша в отчетната - идния вторник е, нали? Т.е. след малко по-малко от седмица?

Таис - по лентичките ще ни различаваш  Mr. Green

# 476
  • София
Ейййййй, кокичета хубави, забравих ви нещо, домъчня ми за вас,
добре че видях на Рали постът във фейса, че ме загложди любопитството-супер, много готино, Ралче Hug Hug
Усмихнато, как бързо растат чуждите кореми hahaha hahahaКак си, миличка?
Дони, Hug Hug Hug
Целувки, отивам да дремна Hug Hug Hug

# 477
бърз отчет...в 7г.с. съм, има сърчице, има бебе, всичко е ок, само дето съм 100000000кила и трябва много да внимавам, за да не стана 2000000000кг, та така...9.10.2012г е официалния термин, ама на мен 10.10.2012г по ми харесва, а свекър ми е на 8.10.2012...живот и здраве ще видим Simple SmileSimple SmileSimple Smile

аз за разлика от Сис, се надявам да не сменям цвета...и пак да връзвам панделки...

# 478
Лоринииииииии официално честито  Hug Hug Hug Изобщо не се притеснявай за килограмите  Peace Лека бременност   bouquet
П.П. Аз съм 100 % убедена, че няма да смениш цвета  Wink

# 479
  • Ловеч
Лорини, Heart Eyes Hug-пожелавам ти лека и прекрасна бременност!!!
Наздраве !
Ралче ,честито  и на теб,дано вече сте по- спокойни  Hug
Тук съм ,но съм в творчески подем Mr. Greenето моето произведение

Общи условия

Активация на акаунт