Ние с Хриси му правихме мъфини. Обяснявам му, че това ще е изненада за тате и той - ооо Тайна. Идва си баща му и той от далече - татееее, имаме една тайна за тебе
Излизахме семейно с приятели в една кръчмичка. изкарахме културно и забавно. Доволна съм от вечерта
А в понеделник почва ски училището...май ще го пропусне
и да ви споделя най накрая, че мъжа ми ще започва нова работа
. От две места го бяха одобрили, но на едното заплащането и като цяло самата позиция е по добра и той си избра да е там, въпреки, че като разстояние от вкъщи му е по далече. Най хубавото е, че за тази позиция си се пребори сам, след кандидадстване и интервю, явно е надделяло това, че е работил вече в тази област и има доста опит, а и явно им се е видял надежден и с желание за работа, което си е самата истина де. Многоооо съм щастлива, а той още повече 
. По голям подарък от това за празника, просот не можеше да има!

Иначе и ЙоЙо, се изнервя повече сега в това време, особено вечер. Гледам аз като се върна от работа да й чета, сторим с конструктора, редим пъзели, играем с нейните играчки /кухнята, сервиза за чай/, а понякога, като нищо не помага, просто я оставям да беснее и да се налудува, за да мога после да й сложа пижамата и да й измия зъбите

/, а фамилията ми е Вълчева, от мъжа ми
.

много се радвам...

Дони дано и при вас нещата да се наредят с детската градина и т.н....и да те питам нещо, което свеки ми каза...има една от яслата Капка-учителка ли, лелка ли, която е на моя приятелка снаха, та нейното дете било там и свеки ми каза, че имало в една от групите аутистче, заради което тази Капка си преместила детето в друга група...а нея я видях на вашите снимки от РД на Гого... вярно ли е, че създавало много проблеми...

Иначе за проблеми не са ми казвали лелите поне. Ако видят нещо притеснително в поведението му винаги са ми казвали. При него проблемите, ако мога така да ги нарека произлизат от това, че не го разбират какво иска да "каже' и от там тръшканията. Той води и много ясно показва какво иска да му дадеш, вода си казва.Лекото козирожко влияние в характера му помага и то. Инат е и не дава да му се помага. Иска той сам да свърши нещото, което прави. Вчера им се тръшнал, защото едни рингове ги сортирал по цветове, а трябвало по големина. Лелите искали да му обяснят, но той не и не...Бе не е и лесно 
. При Тихомирова ли ще си пак?
Радвам се за вас.
. Погледни го под друг ъгъл просто - както ни учат на йогата сега (че нали пак се записах да ходя) - нещата се случват, независимо от това дали ни харесва или не - ние просто трябва да ги приемем. Така или иначе, ще трябва да приемеш Гого такъв, какъвто е - както и всяка друга от нас трябва да приеме детето си такова, каквото е - без да се опитваме да ги тикаме в желаната от нас посока. И ще ни е много по-лесно, ако просто следваме тяхното темпо, техния начин. Да, помагай му с логопедите, психолозите и хомеопатията - със сигурност ще са му от полза. Но помогни и на себе си и се постарай да гледаш от бялата страна - ето - какво по-хубаво от това да го търсят децата и да си има приятели?
Защо да трябва да подреди ринговете по големина? Това си е той, има си свой свят - и не, не казвам, че трябва да го оставиш само и единствено в него - влез и ти там, накарай и другите да влязат.. Уф, много почнах да пиша, а и не съм сигурна, че успявам да кажа каквото искам да кажа... 
. Моят мъж и той почна от вчера нова работа - шегувам се, че ще му върви или на любов, или на вино 

Препоръчани теми