днес ми е едно такова хубаво - слънчице грее, петък е.
Само така, Дони
Тъкмо вчера си мислех да те скастря по повод валидола! [/quote]
.... какво ти направи този зъбар?Късно се прибрахме, затова. Доволна съм. Зъболекарката българка, работи на частно, бързо, но професионално. Много ни одруса, но пък добре си свърши работата.
Какви сме смешни всички вкъщи пак. Тоя, новия вирус ни запуши носовете. Ама здраво. Говорим носово и дишаме през устите. Направо не знам какво става тая зима. Не сме останали здрави. Сигурно заради градината. Дано до Неделя не стане по-зле, да не се провали идеята ми за излет в гората.
А утре, след танците, ще ходим да правим жива верига. Участвам в един протест- искаме да възстановят оградата около люлките в парка, понеже според най-новите моди в тази сфера не трябвало да има такава и я махнаха. А ние недоволстваме, че като няма ограда, децата ще са по лесни за изпускане, а и кучетата ще могат безпрепятствено да влизат в пясъчниците. И организаторите са поканили политици и медии да ни снимат как протестираме

Преди два месеца искаха да ни затворят клубчето. Даже бяха разпратили писма с официалното становище. Но като се разпротестирахме здраво, писахме, звъняхме, разправяхме се на място, фейсбуци, групи, а, у, и ни го оставиха. Това е хубаво в Англия, а предполагам и в другите законови държави е така- тук хората са хора и имат права, т.е. ако имаш добри основания да възразиш срещу нещо и го подкрапиш с доводи, ще те чуят.
Хубав ден на всички! Аз отивам да си приготвям каката за градинка
. Аз от отдавна я знам, ама доки 3 пъти повтори, че основата на всичко е дето не ще да си духа носа
и ето вече сме горди собственици на такава помпа /че и се кефи като я включваме
Някакси по-леко дишам
Мъкна некви огромни торби и привлачвам по снега даже - представяте си гледката. И в този миг ми звъни милото 
Аз костюНчета тип" учителка "нямам .По тази причина съм трудно разпознаваема ,дори и когато шефа ме търси по време на час