Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 525

днес ми е едно такова хубаво - слънчице грее, петък е.

Само така, Дони Hug Тъкмо вчера си мислех да те скастря по повод валидола!

[/quote]
Радост, не говориш, не пишеш  Thinking .... какво ти направи този зъбар?

Късно се прибрахме, затова. Доволна съм. Зъболекарката българка, работи на частно, бързо, но професионално.  Много ни одруса, но пък добре си свърши работата.

Какви сме смешни всички вкъщи пак. Тоя, новия вирус ни запуши носовете. Ама здраво. Говорим носово и дишаме през устите. Направо не знам какво става тая зима. Не сме останали здрави.  Сигурно заради градината. Дано до Неделя не стане по-зле, да не се провали идеята ми за излет в гората.
А утре, след танците, ще ходим да правим жива верига. Участвам в един протест- искаме да възстановят оградата около люлките в парка, понеже според най-новите моди в тази сфера не трябвало да има такава и я махнаха. А ние недоволстваме, че като няма ограда, децата ще са по лесни за изпускане, а и кучетата ще могат безпрепятствено да влизат в пясъчниците. И организаторите са поканили политици и медии да ни снимат как протестираме Grinning

Преди два месеца искаха да ни затворят клубчето. Даже бяха разпратили писма с официалното становище. Но като се разпротестирахме здраво, писахме, звъняхме, разправяхме се на място, фейсбуци, групи, а, у, и ни го оставиха. Това е хубаво в Англия, а предполагам и в другите законови държави е така- тук хората са хора и имат права, т.е. ако имаш добри основания да възразиш срещу нещо и го подкрапиш с доводи, ще те чуят.

Хубав ден на всички! Аз отивам да си приготвям каката за градинка Grinning

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 09:56 от Радостчо

# 526
  • Русе
Хелоу!
И аз се кефя, че е петък и най-накрая се вдигна гадната Дунавска мъгла и при нас градусите вече са над 0. В неделя пак дават разваляне, баш другата седмица като ще кибичим пред градината..
Аз декларирам всичко, но ние сме на друг принцип. Като вземем заплати си вземаме и джобни за месеца. Останалите пари са общи - за сметки, храна и т.н. Така всеки си има пари и не се обяснява за какво ги харчи - цигари, риби или парцалки.  Grinning
За болестите - сега Венци е на ход. Нещо го е хванал стомах. Ходи по изследвания, лекари. Трябва да внимава какво яде, а милият така не е свикнал да се ограничава...Сега ще падне един чудинг какво да готвя. В тази връзка - Кокос, искаш ли 5 - 10 кила? С радост ще услужа.
Елена, да се оправя Марти бързо! А ти не работеше ли в банка? Там не сте ли с униформи? Ох, аз пък, като влизам в цеха трябва да обувам едни грозни и неудобни обувки с бомбе.
Ралче, и аз чух, че на 3г. се полагат изследвания, но реших да оставя за наесен - нали така и така ще трябват за градината? Сега какво да го мъча детето..

# 527
Пак тук.
Радост, ние се сдобихме с една помпа за сополи дето се включва в прахосмукачката - издърпва всички сополи  Crazy. Аз от отдавна я знам, ама доки 3 пъти повтори, че основата на всичко е дето не ще да си духа носа  ooooh! и ето вече сме горди собственици на такава помпа /че и се кефи като я включваме  Crazy/.

В банка съм, ама нямаме униформи /те 2-3 банки дават униформи, другите да се спасяват ... поне пари за облекло да дават ..../. А такива обувки с бомбета имам и аз /от едно време - те са задължителни за цеховете, за да не стават злополуки/ майка ми ги носи из полето май.

Днес едва изкарах мойто навън на слънце, после едва го прибрах. И изобщо не ще да спи следобяд като е с мен  Crazy само гледа То и миДжери по цяяяял ден  ooooh!.

Радост, щом има кой да ви чуе - успех!

# 528
това с неспането май е период при всички, които не ходят на ясла илу градина...тя ако заспи след три, обаче спи по два часа и после до 00ч и ми взима акъла

# 529
Ивайла нали тръгна на ясла и пак не ще да спи следобяд. Аз се отказах вече да я слагам. Вечер в осем заспива за нула време и в осем сутрин вече се е ококорила.

Елена, да се оправя бързо Марти!  Hug
Радостчо, дано протестите имат успех!  Hug
Дони, и мойта събаря децата наред, особено малките.  Още не може да свикне съвсем, че в яслата не се тича. Там са 3 групи: бебешка, между 1и 2 и между 2 до над три, докато се освободи място в градината, защото големите отиват на училище.
Любито, да се оправя мъжа ти!  Hug

Днес децата посрещнаха Ивайла на вратата и й викат здравей, а едно от едногодишните дойде и я погали по бузата - толкова миличко ми стана! започва да си намира място там, ходи с голямо желание. За сега не мога да се оплача - отношението е много добро, дано така да е и знапред!  Grinning

# 530
  • София
това с неспането май е период при всички, които не ходят на ясла илу градина...тя ако заспи след три, обаче спи по два часа и после до 00ч и ми взима акъла
а, ходи си на ясла и пак заспива след 2 - той затова е в отделна стая. Има дни, в които и не заспива...
Ягодке, радвам се за Ивчето Hug

# 531
Дони, как след 2?  Crazy Мойта версия е - според детето. Дребно спи след 15 по около 2ч, а голямо уж не ще да спи, пазари се ПОНЯКОГА и като му легне... по 3 - 3,5ч здрав сън и после в 22 е първа писта пак. Изобщо не го виждам на целодневно стоене в училище, той си ми е сънчо. Дребно до тая възраст 100% вече няма да спи на обед.

# 532
Беше само носа. Тъкмо сутринта казах на майка ми, че не съм болна, само носа е, и даже се захилих, като ми каза, че и това си е боледуване. Ей сега се прибирам от клубчето и съм компот. Глава, крака, температура, всички екстри. А утре трябва да подскачам на танците и да се правя на тигър и ракета Rolling Eyes

Анджи генерално не спи. Но ако примерно сме в колата следобед си подремва там. Ако се замотам в някой мол след 4 часа пак си дремва в количката. Но в повечето дни става сутрин към 8 и я слагаме в 8 вечерта.

Ягодке, разбирам те за какво говориш. Много е приятно да види човек как мъниците си намират мястото в обществото. Започват да общуват, да отсяват хора и места, превръщат се в личности.

Отивам да си сваря една кана чай.

# 533
  • Ловеч
Мда, и моето не спеше до скоро след обед.Сега обаче излиза на вън -днес в 13.30 отнесе плувката чак до 16 Shocked
А пък аз от 4 години съм не доспала.И да ме пита човек защо??Спя ,ама го чувам като мрънка ,като се обръща .После ще го дебна ,дали се е прибрал по нощите  Mr. Green

# 534
писах, писах и нещо се затри...
Тобито, ти пък ще се будиш да го завиваш, обличаш дебела пижама и да си спи отвит...аз откакто се научих да кърмя легнала си поспивам порядъчно...а сега даже и не чувам и усещам като мърда и се отвива, ако се събудя завивам, ако нв спи отвита...а пк снощи понеже ми беше много зле и майка ми спа при нас и цяла нощ само я следи да не се отвива, а иначе си има здрав сън жената...

а пък това мойто магаре цял ден не е спала и досега игра с баща си, аз си легнах, пък сега тормози мен, без никакво намерение да си ляга...

# 535

А пък аз от 4 години съм не доспала.И да ме пита човек защо??Спя ,ама го чувам като мрънка ,като се обръща .После ще го дебна ,дали се е прибрал по нощите  Mr. Green

True, true...
Днес похарчих мизерните остатъци от заплатата  Whistling Някакси по-леко дишам  Whistling И Люби, ние също си делим заплатите като вземем - за сметки, за градина, и по равно за двамата. Лошото е, че на втория ден след подялбата аз оставам без пари и делим неговата част на две, отново... И така до като има  Joy
Ама днес колко кофти ме излови милотоооооооооо..... Прибирам се аз към работата с покупките, и едва дишам от умора  Tired Мъкна некви огромни торби и привлачвам по снега даже - представяте си гледката. И в този миг ми звъни милото  Shocked Аз, патката с патка, вдигам  ooooh! И той усеща, че съм навън и съм задъхана и ме пита кво правя. Аз обаче до последно държа "Дела нося"  Naughty
Накрая той се захили зверски и ми вика "Що ме лъжеш като си ми толкова ясна. 100% си пазарувала и си изпукала заплатата"
Голям смях  Joy И двамата се смяхме като умопобъркани  Joy Пък и ме е обхаванала някаква лудост за тийн облекла... Не знам как изглеждам в очите на околните, ама на мен ми е супер комфортно и си се харесвам  Whistling
Ай, лека, че само за пазаруване говоря  ooooh! Hug

# 536
  • Ловеч
Добро утро!
Не ставам да го завивам- спи в чувал LaughingАма аз ,явно съм настроена на ниски честоти откакто съм майка и чувам всичко ooooh!Та проблема си е от моята глава Rolling Eyes
Бубс hahaha Аз костюНчета  тип" учителка "нямам .По тази причина съм трудно разпознаваема ,дори и когато шефа ме търси по време на час Grinning
Лорини  Hugдано по- бързо  мине този период.
Вчера ми се обади моя колежка за да ми каже че е в 5 месец и чака момиченце.Ей измъчи се тази жена.Почти на 40 и толкова много искаше дете.Преди  и махнаха едната тръба и даже се записаха за инвитро.Обаче я оперираха спешно от апендицит ,хирурга казал ,че и др. тръба била леко прегъната ,та я пооправил.Явно си е свършил добре работата  bouquet
така отивам да почистя малко ,тук духа много и разходка няма да има Sad

# 537
  • София
Тоби, няма ли да переш - я виж кво слънце е пекнало тука  Mr. Green
Ланг, принца спи в отделна стая, която другите майки наричат изолатор, а аз ВИПстая

# 538
  • Ловеч
Пера ,пера-слънце и вятър колко щеш.Чистих и прозорци,готвя боб-абе жена мечта Mr. GreenДаже си лакирах 3 нокътя -изпробвам нови лакове!

# 539
  • София
Здравейте момичета.Ние сме два дена в Троян при свекито.Нали утре  е заговезни.
Тук е мн интерсно.Палят се едно купи със гуми и се въртат едни уруглювици.Интересно е .особено за децата.
По въпроса за спането.Моника от както се е родила хич не обича  да спи.На обяд си спинка.Но вечер е кошмар на 3 години е и още не и се спи.Понякога се събужда в  2-3 и казва АЙДЕ СТАВАЙТЕ НЯМА ДА СПИМ  #Crazy
А като беше бебе се будеше постоянно.Аз я кърмих година и 4 месеца.Будеше се през 30 мин.Понякога ми се плачеше от недоспиване.
Сигурно след някоя и друга година няма да мога да  я дигна от леглото.Ще има да наваксва.Нейното легло е точно до нашата спалня от мойта страна.По цяла нощ само ми търси ръката да и я хвана.Голяма глезла  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт