Днес Преслав ровейки в един шкаф ми изнамери картички от ДГ на Алекс. Така мило ми стана, с един такъв несръчен почерк написани, мама с жълта коса....
Весел празник на всички малки и големи Жени!
Браво на момчетата на мама!

. Да се оправя бързо Преслав!
. Надявам се много хубаво да прекара празника в градината. А на ас приятни мигове при приготвянето на лазанята с баткото.
А като каза че е отслабнала, ЙоЙо пък добре се справя в тази насока, онзи ден мой колега ми върна бебешката везна и реших да я мерна- 18 кг с дрехи и яла, значи около 17 и нещо 

попита торта ще има ли
получих и картичка от градината ,нищо че не ходи ,но госпожите се сетили онзи ден на първи март-пфу чак се просълзих.

Имаме такова, всяка Събота, учат Български и Литература и празнуват всички национални празници 

Бъдете все така нежни и любящи майки!!!

. 
. Митко се "записа" с един букет и въобще - и двамата ме изненадаха приятно 

Много мразя като стане така.
Много мразя като стане така.
След това същото стихче го каза и на баба си по скайпа, като думичката мамо сменихме с бабо. Сами разбирате, че майка ми се разтопи и естествено разрева от радост 
Честит празник на патерици!!!
, и които за мен бяха много страхотна изненада. Много сладко ми стана
Прибрах се като начална учителка на 15ти септември и то по обяд. Получих си цветя и от любимите мъже и... като откъртих следобяд с дребния -3-4 часа сън. След това се събудихме, изкъпахме, наядохме и пак
Лошото е, че проспах и купоните и пиенето, ама действително много работа ми се събра и едва смогвам и вкъщи и на работа 
Трябваше да излизаме с кумовете, но им се обадихме, че ще пропуснем. Та хапнахме вкъщи, децата по играха и всички по леглата...Лошото е, че все още не е смъкнал кръвното 
Важното е, че сте изгладили отношенията