Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 699
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Дони, ми че какво по-интересно от това- детски игри и вкусен десерт  Hug

Пък ние с Бела ви пишем заедно Heart Eyes Гледа в монитора и ми подскача в скута. Много й е интересно.
Кака й още спи. Градината не работи днес-имат тренировъчен ден, и я оставих да си отспи. Дано да спре да вали, че да ги изкарам следобед. Ако не, трябва да ги забавлявам вкъщи.

Я кажете кой какво ще прави на 8-ми.

Аз пак планувам рано лягане на детския контингент и вкусна италианска вечеря- пица с горски гъби, зелена салата с ядки, която сега гледам по Бон апетито Grinning и някакво десертче ще измисля.
Добре, че са тези празници цяла зима, че да има с какво да се забавляваме в студеното време.

Мерси за честитките за олимпийската работа. Екипът, в който ще съм ще отговаря за посрещането и приветстването на спортистите. Мисля, че ще е много интересно!
Елена, за приятелка не знам дали ще може да ми помогне, понеже, които не работят, си гледат собствените деца. Ако беше само Анджито, има на кой да я дам, но Бела ще е още мъничка...мислим да си викнем някоя баба на гости, иначе Мишо ще трябва да си взина отпуска.

Ралче Hug

# 676
  • Русе
Докато те играха аз спретнах едно чийзкейкче , че да не хвърлям продуктите...
Сподели някоя сполучлива и не много трудна рецепта. Аз много харесвам един, където си купих от Билла - в кръгла, пластмасова кутийка, с шоколад.
За 08.03 - вече казах - Корпусът + хапване на нещо в мола, където е киното. За подарък искам нова чанта, а за РД-то ми - парфюм. Венци, обаче не знае. Мисли с чантата да мине за РД, пък за 08.03 явно мисли някой плевел да ми купи  Crossing Arms
Ралче,  Hug Да е жив и здрав баща ти!
Не съм повръщала като бременна, но определени аромати не понасях. Включително и на краставици.  Crazy

# 677

За 08.03 - вече казах - Корпусът + хапване на нещо в мола, където е киното. За подарък искам нова чанта, а за РД-то ми - парфюм. Венци, обаче не знае. Мисли с чантата да мине за РД, пък за 08.03 явно мисли някой плевел да ми купи  Crossing Arms

Joy hahaha
Мен пък ме е срам да си казвам какво искам.  Само по Коледа се пресрамих и си поръчах подаръка, понеже мнооого го исках. Но, честно казано, Мишо обикновено ме изненадва с много хубави неща.

Ралче, честит рожден ден на баща ти!

При нас още вали. Отивам след малко в кухнята да творя, че имам няколко идеи. После ще кажа коя се е осъществила Sunglasses

# 678
  • София

Сподели някоя сполучлива и не много трудна рецепта. Аз много харесвам един, където си купих от
Аз правя една, която компилация от много.
За блата:
2 ч.ч смлени бисквити (хубаво е да са по-меки)
1 п. краве масло много меко

За крема:
1 голяма заквасена сметана
350 гр крема сирене (Филаделфия, може и извара. Аз лично го правих с едно, което е като Филаделфията, но беше на прИмоция в Била Mr. Green)
сока на 1 лимон
2-3 с.л мед
1 желатин

Смесваш добре бисквитите с маслото. Притискаш добре във формата и оставяш в хладилника за малко да стегне. В това време бъркаш крема. Желателно е продуктите да са на стайна температура, за да не се пресече желатина.Желатина в кафяна чашка го разтварям и чакам да набъбне около 5 мин. После на водна баня втечнявам, като не бива да заври. Като поизстине леко го смесвам с крема. Сипва се върху блата и като стегне малко се слага сладкото. Аз лично предпочитам боровинки, но снощи го направих с ягоди.

Ради
, ще очакваме "репортажи" от мястото на събитието значи. Звучи много вълнуващо Hug

За 8-ми грам нямам планове. Не ми се излиза нещо. Най-много да накарам мъжо да идем и ние на кино...или да гледаме филм в нас Rolling Eyes Подаръци искам много, но съм казала, че искам един голям на куп за РДто...та ще чакам Rolling Eyes

Рали, да ти е жив и здрав татенцето Hug С градината за сега се "разбрахме" с директорката. Чакаме изследванията в края на месеца и така.

# 679
само да кажа за чийзкейковете от Била...свекито отиде да работи в някъв цех за тяхното производство и всичко се прави от сухи съставки...та най-накрая каза, знам вече защо не и даваш на катерина такива неща...питала наш'та къде е сиренето за чийзкейка, те и казали ей там в кутията, слагаш вода и бъркаш...хахаха...та и еклерите и всичко с крем е от такива неща...не че и сами не го знаем...

# 680
  • Ловеч
Ей ме  на !
Със зъба -до никъде-АБ до петък поне ,в понеделник пак ще го мъчим.
За 8 ми-Промоция в службата - намалени часове-после среща с мили дружки в закътана пицария.
и рецепта от мен
2пакета  бисквити Еверест с какао
5-6 ябълки
2 бр заквасена сметана на Данон
1 с .л -канела
1 ч.ч. захар
бисквите  се смилат, ябълките обелени и настъргани +канелата и малко захар.За бърза консумация смесвам бисквите и ябълките.Във форма слагам един пласт от сместа и половината от сметаната в която слагам др.част от захарта,после пак смес и накрая останалата сметана.Украса по желание -цветни пръчици или настърган шоколад-и в хладилник поне за 2 часа.
Чак ми се прияде Laughing

# 681
Ох, нещо се ядосах от едно гости,
 а трябваше да ми е приятно. Чудя се как може да казваш, че си толерантен и приемаш всички, а да не приемашп, че някой може да мисли, еднопосочно или задръстено. Оказва, се че ако казваш, че имаш оппределени убеждения, а според някой те не са правилни, значи си ужасно изостанал .................. #Cussing out ..................... а мислех че ще е забавно пууууууууууу ..........

# 682
elena_d така е...аз в новата тема, казах че съм минала през една отчетна на много спорове и сега няма да влизам в сблъсъци, но ще изказвам мнение и казах някои неща за вегетарианството, ваксините и още нещо и повечето разбира се бяха против и казаха, че няма нужда от крайни мнения...но когато няколко след това казаха остри неща, но по-скоро обществено приети(че месото няма заместител, че ваксините са дар божии и прочие) никой не каза нищо...

та повечето сме толерантни само на думи...говоря за ние, защото повечето хора са така...моя мъж е голям расист например...на мен никой не ми пречи, все ми е тая какви са на цвят, мирис и прочие...важното е да е човек...защото от толкова чистоплътни бели приятели толкова малко ни останаха...

# 683
Ох, как добре ви разбирам.. Лорини, и на мен новата отчетна ми се вижда... много далече просто... гледаме от толкова различни ъгли... Не че и тук не е така де - хората са различни и е нормално, но някак сме си свикнали една с друга и си се знаем и търпим  Mr. Green. Въпреки че моите отчетнички изглеждат доста като на "моя вълна"  newsm78. Ще се разбере то Simple Smile.
По едно гуш и за двете ви  Hug Hug

И дайте сега идея как се прави - купих по едно цветенце за всяка леля от яслата. Ама сутринта са две, следобяд идват другите две. Дали да оставя сутринта и 4-те цветя или да си подарим двете, пък вечерта да подарим останалите 2?  newsm78 Май този вторият вариант повече ме кефи  Thinking

# 684
  • Варна.....
Мария, помъдряваш, ли?  Hug
Ели, аз май вече не споря.

Не ми се пише, ама ви чета.
Пъсела 10 дена вече се влачи от тоя пусти грип. Баси гадорията. Такова нещо не бях виждала, а едно дете вече изгледах, туй е второто  ooooh!
Нооо, днес ми писна на шапката,  и се отчетох с нокти, кола маска.... час за фризьор.... Време е вече да изгрее слънцето. Дано е добре детето уикенда, че да отскокна до мола. Имам болезнена нужда от харчлък  Mr. Green
8-ми март. Не очаквам чудеса, а май и не ми се излиза. Имам си една компания женки, дето са много готини, но не можахме на време да се организираме за готин клуб или нещо подобно, та са запазили места в една пицария, което пък не ми е сбъдната мечта....
Подаръци, цветя- купих само 1 китка за свеки. На майка ще и дам пари за книга (че тя все си мъчи китките). Гаджето на Алекс, нямало да го уважаваме, така че съм готова  Mr. Green Госпожата пък не мога и с топ да го накарам да и поднесе цвете..... А, да и на колежката казах, че карамфил от мен да не очаква  Heart Eyes Кой се появи обаче ще го почерпя по едно за здраве.
И подарък съм казала какъв искам- надявам се на правилният човек, но и там не възлагам особени надежди. Най вероятно с бодил ще се появи, че има да се извинява, извинява, извинява.....

Въй, въй, а нямаше да пише.

Радост, много ти се радвам на ентусиазма!!! Честито.

Ели, кога намираш време с тия две малки деца за творчество в кухнята? Личи си, че нямаш да учиш  Mr. Green
А как се изкефих на Сис като си сподели радостта за кифличка !!!! Нали съм мъжка майка....

# 685
Мария, помъдряваш, ли?  Hug
Ели, кога намираш време с тия две малки деца за творчество в кухнята? Личи си, че нямаш да учиш  Mr. Green
А как се изкефих на Сис като си сподели радостта за кифличка !!!! Нали съм мъжка майка....

Като спят, колежке, като спят  Mr. Green И нали - личи си, че не уча  Mr. Green Grinning Мен такива кулинарни вдъхновения ме обхващат през година, две време. Ама всяко чудо за 3 дни, в моя случай за седмица, две, поне досега де. Ако ме подържи по-дълго, мъжът ми ще е много доволен, че той иначе само вечеря в къщи, на обяд рядко съм успяла да сготвя нещо за нас, гледам първо за децата някоя манджичка, та затова обядва по ресторанти. Днес обаче го поканих официално да се прибере за обяд - за малко да си напиша менюто, ама се сдържах  Grinning, че ми е съвестно от бременните булки  Wink. Остана доволен човека, но ще гледам да не повтарям в скоро време, че току виж му стане навик  Mr. Green

Ели, Лорини, аз също избягвам споровете, особено пък във форумите, някак си безсмислено ми се струва. Иначе вярно, че в спора се ражда истината, но трябва да спориш с човек поне на твоето интелектуално ниво, иначе става една махленска история  ooooh!

Таис, оздравявайте бързо, гадни вируси, бе, аман  #Cussing out

Сис, ние за първия учебен ден дадохме всички китки на госпожата, която беше първа смяна, тя пое ангажимент да ги предаде на колежката и лелята. На следващия ден другата госпожа ни благодари за красивите, бели рози, т.е явно й бяха предадени от наше име Wink

Дони, чийзкейк много обичам, но нещо не ми хващо око да го правя.
Тоби, оправяй се бързо  Hug

Буболинка се губи - или са я затиснали папките на бюрото, или пак
някое намаления я е изкушило  Mr. Green

Планове за утре - в къщи с децата. Има и един вариант да поканим едни приятели на гости, но нещо май не ми се занимава  Embarassed. ще видя. Иначе тържеството за сега пропускаме, в градината ни има сборни групи, вирусът върлува с пълна сила  Sad. Да минават вече тия болести, че ми омръзна.

# 686

Лорини, да се пазиш, душа! Hug
Усмихнатото, много се радвам за теб!  Hug
Ели, честито! Успешен прфесионален път ти желая!  Hug Чудесно ти изглеждат питчиците!
Ралче, да е жив и здрав баща ти!   bouquet
Тобито, да се оправяш!  Hug
Дони, дано да сте попаднали на правилния човек!  Hug
Мим, радвам се, че си по-добре!  Hug
Бейбиблу, много мило от страна на учителката, че ти се е обадила да те пита за отсъствието на Анди!
Радостчо, дано успееш да намериш кой да гледа красавиците, щом си решила да приемеш работата!  Hug

Чета ви аз всекидневно, но нямах никакво желание за писане. Ивайла беше с мнооого висока темп., хрема, конюнктивит, отит, кашлица. Пи 7 дни АБ, не ще да яде, отслабнала е много... От утре пак е на ясла.

От политика не разбирам.
Във форумски спорове гледам да не попадам - неАм нерви за такива. И без това вкъщи нон стоп споря с някой дали с Ивайла, или с тийнейджъра, или с мъжа ми.  Rolling Eyes
Зъбите си чакат звръщане в БГ в необозримото бъдеще.
8 март - вкъщи с децата, мъж в командировка. На баткото обещах да готвим заедно лазаня, въпреки че изобщо не ми се занимава. Подаръци не искам. Купих си цъфнали клонки вместо цветя.
Цветя не подарявам, откакто в Холандия на последния учебен ден от първата година на сина ми там, се занесох с един огромен букет с оранжеви гербери. Само аз носех цветя и една туркиня. Учителката ги прие много добре, но явно  Mr. Green, нямаха такъв обичай.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 01:22 от yagodka

# 687
Честит празник, мили момичета! Бъдете много здрави, щастливи, обичани и глезени не само на този ден  Wink

Ралче, вчера вечерта пропуснах да ти пожелая да ти е жив и здрав татито  Hug А за подаръците - не го мисли, когато тогава, има далеч по-важни  Hug

Ягодка  Hug, измъчила се е малката ягодка, радвам се, че вече е добре  Hug

# 688
  • Русе

Да сте живи, здрави и много щастливи и обичани!

# 689
  • София
Честит празник на всички - желая ви да сте обичани и щастливи Hug

Това специално за Ягодка, че ме мързи да поствам снимка по снимка, но да си покажа най-прекрасните подаръци Да се оправя близначката Praynig

Общи условия

Активация на акаунт