Ели, много мила оферта за дрешките - хич нищо против нямам - пращай, като няма какво да ги правиш
. Само дето не знам дали ще станат - Александрина е зимно бебе, пък туй бъдещото ми кифле ще е лятно
... То аз също пазя някои от по-джиджаните дрехи на Кало, ама сега няма да мога да ги ползвам, тюх! А има едно якенце - за годинка - кожено, пилотско (с нашивки и разните му там) и с много хубав пух отвътре
. Ама уви... ще търся някое момченце явно Политика и аз не мога да коментирам. Пък и не искам де..
Зъбите... страшна работа, много силно се надявам дечковците да са наследили бащиния си зъбен ген, та да не са толкоз зле в устата
. Подух се, болеше ужасно, усещах си всяка костица и мускулче из тялото; нито можех да ям, нито да спя, а само когато спях не ме болеше толкова много 
. Александрина и тази седмица си е в къщи, вече е ок, не пием нищо, но на контролният преглед в неделя нашата педиатърка като почна - никакво пускане на градина, започвало някаква вирусна вълна, за 2 дни прегледала 20-на дечица, повечето ходещи на градина, със сериозни вирусни инфекции. Тъкмо се била закрепила, да не я пускаме и т.н. Е, накрая заключи, че детето си е наше и както си решим, но на мъжа ми му трябваше да чуе това първото, че да рече и отсече - никакво тържество, щяло да е пълно с болни деца, които не ходят на градина, но за тържеството ще ги водят и пр. И сега съм в голяма дилема - ако понатисна, той ще поддаде 
Къде работи зълва ти?!? Имам нужда от зъболекар в центъра. 
Но в сравнение със Шменти капели бил по-зле. А, и кумеца има епизодична роля там
, знам, че много го искаше и искрено се радвам
. Само лошото беше, че се сдържах да не връщам , а е по-добре да не се сдържаш.
.
И аз искам нов парфюм и кичури и бельо, ама този месец докато мъжа ми вземе първата си заплата, няма как, ще свиваме разходите.