Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 707
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Днес е някакъв ужасТТТТ ви казвам  ooooh!.
Такова квичене и тръшкане и лазене по нервите, каквото днес, не бях изтърпявала ....
И на всичкото отгоре свеки и другата седмица ще е тук, а благодарение на нея ми се появи миналогодишния невродермит  ooooh! ... поне установих причината  Tired.

Какви питки, какво нещо, нямам никакво желание да правя каквото и да било  Tired.

Дони, води детето при животни - това е много добра терапия доколкото знам, явно че му харесва и се чуства чудесно  Heart Eyes..

# 646
  • Русе
Честит празник и от мен!
Това е третия път за днес да започвам да чета и най-накрая успях.  Blush Току що се прибрахме от китайско. Днес оставихме Кари на обяд ( след разходка) у свеки и ще си я вземем утре сутринта. Такова ми е празно, но човек си има нужда от време на време.
Лазанята не ми се получи супер, но ставаше за ядене. Определено ако имаше кашкавал щеше да се получи по-добре. Претикахме я с едно бяло винце ( Търговищко).
Дони, Гого наистина изглежда щастлив на коня.  Heart Eyes
Елена, само мога да ти съчувствам. Сори, че питам, но нямате ли друг вариант? Явно няма, де, щом си избрала това..Опитай се поне да се настроиш за нещо положително ( поне на мен ми помага, дори да мисля за морето през август), да мислиш за нещо, което ти харесва..
А за тръшкането - ох, това ми е болна тема, но сега ме мързи да я развивам. Пък и е трудно да се ядосвам на Кари като ми липсва в момента. Heart Eyes

# 647
  • София
Малко като шопите - не е важно Я да съм добре, важно е на Вуте да му е по-зле. Та успокоих се. Мислех, че само мойто се тръшка като не видяло. А нали трябва да пази до май добро поведение  hahaha
Люби, аз след няколко импровизации хванах цаката на таз лазаня - другия път ще се похвалиш с успех Wink
Ели, валериан или алкохол...не ти завиждам Hug

# 648
Мацкии, много готино било да чакаш кифличка бе  Heart Eyes. Гледам едни роклета и мед ми капе на сърцето  Heart Eyes

# 649
Дони, мерси за рецептата  Hug
Днес обаче не стигнах до правенето на пита, а само едни кекс със стафиди и орехи, който изчезна за има няма 2-3 часа. Имахме гости, една приятелка с двете й деца и добре се почерпихме.
Утре се надявам да успея да се пробвам с питката.

Радвам се, че на Гого му е харесало на коня. Общуването с конете помага много, дано и при вас е така  Hug

Елена, не ти завиждам направо, та ти имаш буквално физическа непоносимост към свекърва ти. Аз не бил търпяла подобно нещо, но всеки си знае най-добре за себе си. Оправяй се бързо, че този невродермит не е шега работа.

Сис, нали, много е яко да имаш една малка принцеса. Аз като майка на " шарени" бебета съм много щастлива от това, че имам една умничка, глезена и прекрасна кукла  Heart Eyes и едно палаво, любознателно и гушливо меченце  Heart Eyes Малко се отплеснах  Blush, ама си е така, да са ни живи и здрави. А пък за момичешките дрешки - голяма слабост са ми, Александрина има меко казано огромен гардероб. А бебешките й дрешки са толкова много и толкова сладки, така че с удоволствие, ако нямаш нищо против, мога да ти изпратя  Hug

Айде да ходя да мия чинии, че след гостито имам солидно количество такова, пък докато оправя децата и то станало пак никое време. Единственият ел.уред, който нямам и досега не съм искала  да имам е миялна, но напоследък сериозно се замислям да си взема, особено след като сме имали гости.

# 650
ей, личи си че съботно-неделни никой няма...и утре като "заработите" тогава ще пишете...

уффф, пиша от един час и върша още сто неща...

# 651
Хелоу Grinning

Е такъв релакс като този уикенд скоро не беше се случвал. В Събота имахме гости, приятели с детенце, поне си поиграха с Анджи. Но вчера цял ден вкъщи, по диванчетата, филми, пуканки.....кеф Laughing Пък то както и цял ден валя...направо по поръчка. Гледахме и Love net, много ми хареса.

Сега гледам новините, и се чудя да се смея ли, или какво, имам на предвид как Путин и Медведев си "подават" президентския пост.

# 652
Ради, и ние си изкарахме готин уикенд. В събота идва на гости една приятелка с двете й деца, стояха сигурно 4 часа, децата добре се наиграха, ние добре се набъбрихме.
В неделя - на сладкарница с детски кът цялото семейство, докато с татито си хапвахме тирамуси и пиехме кафе, децата си поиграха доволно, после малко разходка из града и след това обядвахме прясна дунавска рибна на ресторантчето на брега на реката. Следобяд запретнах ръкави и направих питата, по настояване на Александрина обаче я направих на малки питчици, та на вид много не я докарах, но пък стана супер вкусна, това ни беше и вечерята с по един голям айрян. И ние гледахме Love.net, ама нещо не останах особено очарована. За сметка на това с чаша каберне  Wink си гледах поредната серия от 8-и сезон на Отчаяни съпруги или както им казва Александрина - Чайните съпруги  Mr. Green
Срам не срам ви я показвам, като за първа питка бива:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1956/183488847426882368413309 … FhddDUlEN5qMK.JPG

# 653
и това било грозна питка  ooooh! милата тя...изглежда страхотно и как ми се дояде...

# 654
  • Ловеч
Дзън!
Честито на Лорини-много любов  bouquet
Аз съм на АБ Cryподух се от зъба,ходих и на работа с крива физиономия.Чакам да поотмине и дано зъболекарката открие каналите ,че голям зор , а не искам да го вади Praynig
Ели ,питката е екстра  bouquet
малко телеграфно ,но ме мързи........

# 655
Добър вечер.
Доредих се до компа и то защото е набарал дизайнерската хартия и пише ли пише върху нея  ooooh!.
Тобито, много лошо това със зъба  ooooh!. Мен лично зъб не ме е болял чак така, направо не ти завиждам. Дано бързо откриеш проблема и запазиш зъба.
Ели, питките са супер!
Аз бг филми никак не мога да гледам - не съм предубедена, но винаги са недовършени, скачат от тема на тема, няма последователност, Love.net даже не си направих труд да гледам. Сега съм фенка на един австралийски сериал за мед сестри след 9.30 вечер и само него гледам /защото мъжът ми не ще да гледаме Хорейшо  Crazy/.
Радост, руснаците благодарение на тази си политика не разбраха нищо от световната криза, икономически проблеми и нищета. Аз лично подкрепям Путин. Виждам руснаците как идват, за тях парите не са никакъв проблем - говорим за много пари. Цяло лято в магазините пазаруваха само руснаци и то с количества, пенсиите на някой дето е работил 5-6 години в Русия са наистина доста големи,така че вярвам че Путин има повече поддържници, отколкото противници.

# 656
Минавам на бързо за дежурното "Дзън"  Laughing То май само аз си останах на винотерапия  Whistling Ама какво да правя като хапчетата за нерви не ми се отразяват добре  Flutter
Ели страхотни питки си направила  Peace Аз съм пробвала болярската и прословутата Слънце - и двете се получават по рецепта от кулинарния. И то имайки предвид, че съм с две леви ръце за тези работи  Rolling Eyes
ей, личи си че съботно-неделни никой няма...и утре като "заработите" тогава ще пишете...

Ти за какво си мислиш, че цял ден чета, а не пиша  Mr. Green Правя се на работна  hahaha А цял ден ми е едно никакво - не ми стига, че съм зациклила и надрусана с аулин, че и поредния вирус, дето Делян донесе от градината ме лепна  Tired Писах някакви писма, с некви хора работих, ама какви съм ги свършила, утре ще видя, че каквато бях друсана и сополива на работа... Не ми се мисли  ooooh!
От политика не разбирам и не се интересувам - и аз като Бай ви Ганя съм на принципа: "Всичките са макскари"
Тоби  Hug Кофти това със зъба  Cry И аз имам два за правене, ама чакат по-добри финансови времена /каза човекът, който си изхарчи заплатата по намаленията, а последните 20 лева ги остави на обущар за смяна на токове - няма да уточнявам броя на ботушите дето оставих, ама обущаря, щеше да припадне  Rolling Eyes/ Ми кво да направя като не харесвам метални токове да тракам като кон  Crazy
Ай лека ви  Hug Аз науж за малко влязох  ooooh!

# 657
Еее, мацки, мерси за окуражителните думи  Wink. Благодаря и на Тобито, и на Доника за помощта  Hug Тези дни пак ще се пробвам. Сега съм в някаква кулинарна серия и съм си запислила едно грандиозно меню  Mr. Green - с предястие, салатки, основно и десерт. Май причината е и в Черешката на тортата, която пак започнах да гледам  Wink.

Тоби, дано бързо да мина зъбобола, знам какво, ужасна болка, точно с тези нерви, неизчистени канали, брррррр, гадно  Sad

Елена, моето мнение за ситуацията в Русия е различно от твоето. Доволните са доволни, защото живеят в страх и изолация. А това, че се кризата ги е подминала, съвсем не е така. Ти виждаш по-отбрани хора, позволяващи си инвестиции по морето, туристи и пр., но реално обстановката там е доста тегава. Имам колежка в правото рускиня, която разказва потресаващи неща - за солидна цензура, бавно и сигурно завръщане на доста от тоталитарните приоми за управление на масите. Изобщо това, което се случва там, напомня зловещо на ерата на единоначалието и абсолютизирането на една личност. Изобщо с този политически ход Русия се връща в миналия век, в едни тъмни и трудни за руснаците години. Обнадеждаващото е, че руската интелигенция, в лицето на голяма част от противниците му, е доста активна и вярвам, че няма да допуснат това, което са замислили тандемът Путин-Медведев да се реализира, или поне ще се опитат да дадат нужната гласност в световен мащаб, за да не го допуснат. Аз също съм лаик на тема геополитика, такова е моето мнение за нещата там.

Бубко, айде спри се с тия обущета, бре  Mr. Green Да не станеш накрая като Кари Брадшоу, като за малко не си изгуби апартамента и се чудеше къде са й отишли парите през годините и установи, че всъщност е " инвестирала" всичките си пари в обувки Mr. Green

# 658
  • Варна
Добро утро, мацки!

Ние се гледаме още вкъщи, но Ели е добре. От 8ми март тръгва на градина - няма търпение, омръзна и в нас. Ще трябва и цветя да купуваме - щяла да подарява!

Ели, браво за питката! На същото мнение съм като теб за ситуацията в Русия. Просто е огромна държава, с много пари, но неправилно разпределени. Там почти няма средна класа - както тук де, или са много богати или крайно бедни...  А да ви кажа един трагикомичен факт - 90% от световното производство на водка се изпива в Русия:) Та...алкохола не прощава!

За зъби, не ми се говори, цял живот оправям нещо...

Хубав ден засега от мен и ....искам да е топло...имам чувството, че този студ никога няма да свърши!!!

# 659
  • София

Взимайте, докато не е свършило Mr. Green
Ели, наистина като за първа питка ти е страОтна Hug Ще се справиш и с по-сложни плетки - сигурна съм. Аз трябва да правя питка за прощапулник на една дундичка, която ще е и рожденичка. Дайте идея за женски подарък Simple Smile
Мим, а главата как е?
Тоби, не споменавай думата зъб, че е  Sick Имам да вадя още един мъдрец, но след миналогодишния ужасТ все още събирам сили. А трябва и Хриси да водя при Иринка. Има кариес на преден зъб и не е виновен шоколада, а супата...
Русия - страна балшая, но напълно подкрепям мнението на Ели и Мим. Живот под страх за живота не е живот

Общи условия

Активация на акаунт