Три свещички греят, а ЯНУАРЧЕТА се смеят

• 33 705
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Дубрютру!

Ели, много мила оферта за дрешките - хич нищо против нямам - пращай, като няма какво да ги правиш  Grinning. Само дето не знам дали ще станат - Александрина е зимно бебе, пък туй бъдещото ми кифле ще е лятно  newsm78... То аз също пазя някои от по-джиджаните дрехи на Кало, ама сега няма да мога да ги ползвам, тюх! А има едно якенце - за годинка - кожено, пилотско (с нашивки и разните му там) и с много хубав пух отвътре  Heart Eyes. Ама уви... ще търся някое момченце явно  Rolling Eyes.

Политика и аз не мога да коментирам. Пък и не искам де..

Зъбите... страшна работа, много силно се надявам дечковците да са наследили бащиния си зъбен ген, та да не са толкоз зле в устата  ooooh!  Rolling Eyes. Тоби, дано спасите зъбчето, но не го жали прекалено, че как се страда  Confused. Аз имах преди години един гранулом - болеше ме зъбът, ходих на зъбар, тя нищо не видя и ме прати на снимка, записах си час пак при нея след 3 дни. В тези 3 дни как не умрях - не знам  ooooh!. Подух се, болеше ужасно, усещах си всяка костица и мускулче из тялото; нито можех да ям, нито да спя, а само когато спях не ме болеше толкова много  Confused. Беше баси кошмарът. Тя като ме видя ме нахока що не съм отишла, пък аз - ми нали имам час за днес  Laughing - патица. Извади го веднага.. Ей, като ревнах на тоя стол (а аз съм ревала всичко на всичко 3 пъти, въпреки постоянното ми пребиваване по зъболекарски кабинети), пък тя  Shocked - да не те заболя? Не, викам - мина ми.. Все едно цялата болка изтегли с тоя зъб  Shocked.

# 661
Дони, другият път ще се постарая повече и за вида на питката  Wink
За подарък - ако не искаш да са тривиалните дрешка, подарък, може да нещо такова: http://www.pakostnik.com/bg/pics/8644275565.jpg Аз имам и на двете деца такива отпечатъци и са ми много мил спомен от малките, пухкави петички  Heart Eyes

Мим, ти хубаво ще пуснеш Ели на градина, ама ние май ще пропуснем  Sad. Александрина и тази седмица си е в къщи, вече е ок, не пием нищо, но на контролният преглед в неделя нашата педиатърка като почна - никакво пускане на градина, започвало някаква вирусна вълна, за 2 дни прегледала 20-на дечица, повечето ходещи на градина, със сериозни вирусни инфекции. Тъкмо се била закрепила, да не я пускаме и т.н. Е, накрая заключи, че детето си е наше и както си решим, но на мъжа ми му трябваше да чуе това първото, че да рече и отсече - никакво тържество, щяло да е пълно с болни деца, които не ходят на градина, но за тържеството ще ги водят и пр. И сега съм в голяма дилема - ако понатисна, той ще поддаде  Mr. Green ( как само прозвуча), обаче пък аргументите му наистина са сериозни. Хем искам да отидем, да си каже стихчето, да се забавлява с  децата, хем здравето й е най-важното и не ми се иска да рискувам и да прихване, недай си Боже, някой вирус. Та те така за нашето тържество  Wink.

За зъболекарите - и друг пък съм ви казвала, че зълва ми е много добър стоматолог, с най-съвременна техника и предпочитаме да отидем до София за ден, два да ни оправи зъбите, отколкото да се мотаем по разни зъболекари тук, които ще го карат на час по лъжичка - днес ела за едно каналче, утре за още едно, айде после подложка, след два дни пломба. Поне тук масово така процедират. А като отидем при зълва ми - сядам и 3-4 часа докато не се свърши всичката работа не ставам от стола.

Сис, ще се разберем на скайп за дрешките  Peace

# 662
Ели сега ме заинтригува  Flutter Къде работи зълва ти?!? Имам нужда от зъболекар в центъра.
Нещо ми е пак ми е едно никакво...
Ама поне работата върви, май ще намалявам бройката на бюрото ... Давност, давност, ти любима  Heart Eyes

# 663
Добро утро!

Ели, браво за питките! Много вкусно изглеждат! И аз препоръчвам Болярската от готварския подфорум. Много лесна, ефектна и вкусна. Дали да пуснеш Александрина на тържеството наистина си е голяма дилема. И аз не знам как бих постъпила в тази ситуация.

Зъби, все се преглеждам, поддържам ги много, и все нещо има за правене. Каквото и да казват, май бременностите и кърменето си натоварват организма и в този аспект. Плюс генетичната предразположеност.

За Русията- аз съм в отбора на Ели и Мим. Там си е царство-госодарство все още.

Дони, аз най-обичам да подарявам играчки, но след консултация с родителите, за да няма дублажи.

И да се похваля- снощи получих мейл от Олимпиадата. Предлагат ми работата. Сега трябва да намеря кой да ми гледа децата, за да стана част от "the biggest event on earth', както тук обичат да описват предстоящите олимпийски игри.

# 664
  • Русе
Много сте писали, бре!
Ели Г, питката ти изглежда много добре. Аз още не съм се престрашила да пробвам такова нещо, макар че обичам да готвя. И да, Черешката е виновна.  Mr. Green В събота от Метро си купих нова покривка. Сега остава и салфетки в тон да намеря.
Радостче, честито! Звучи вълнуващо.
Като повдигнахте темата за 08.03 - Ще подарявате ли на госпожите цветя? Сондирам. Хич, ама хич ме няма в тези неща. Не го правя от скръндзалък, но все се притеснявам да не изглежада натегаческо. А и не знам точно колко са на смяна - 3 ли, 4 ли? Ще е конфузно ако не стигне някое цвете или пък остане..
Аз пък много обичам бг филми. Даже за 08.03 резервирах 2 билета за Корпус за бързо реагиране. На 09.03 ще излизаме с колежките, както традицията повелява.

# 665
  • София
Аз лично ще купувам. В детската градина почти всички родители подаряват. В яслата не, но пък лелите заслужават. Дразня се само на изкуственото вдигане на цените за празника #Cussing out
"Корпуса" ще го гледам само защото режисьора е познат на мъж ми - той му даде акъл каква камера да си купим, Мартин пък му дава акъли са колите Joy Но в сравнение със Шменти капели бил по-зле. А, и кумеца има епизодична роля там Laughing
Ели, такъв отпечатък съм подарявала, бях забравила за тях. Дрехи има бол, че е втора мома в семейството, но все пак ако ми се мерне някоя джиджанка рокля може да си начеша крастата и аз женска дрешка да купя Joy

# 666
  • Варна
Аз цветя ще купувам...

Ели, и тук имаше някакъв пик на вируса, но май беше предната седмица, щом нашата ДГ бяха сборна група! Аз ще я пусна, тя самата мрънка, че и се ходело...

# 667
Мацки, радвам се, че оценихте моята скромна, кулинарна творба  Wink

Ради, поздравления за работата  Hug, знам, че много го искаше и искрено се радвам  Hug

Ами не знам за тържеството, сега излизах и срещнах една майка от другата първа група, тяхното тържество е отложено за следващата седмица, ама за нашето за сега няма промяна. Това ще е добър вариант, да го отложат и ние да си се върнем редовно на градинка.

Бубе, кабинетът на зълва ми е на ъгъла на Оборище и Черковна, не точно на ъгъла, на Оборище е де факто, до Фантастикото се намира, ако така ще те ориентирам по-лесно. Ако искаш пиши ми на лични.

За цветята - аз ако ходим ще взема на 2-те госпожи и любимата ни леля Лидка. Подарък общ ще купуваме - стол. Събираме по 4 лева от дете, нали съм в комитета. Не бях много съгласна с точно този подарък, ама карай.

Аз съм с нова прическа, на черта, със скосен бритон. И си самоподарих доволно количество козметика, харесах си и подарък. Довечера ще упътя мъжа ми от къде, какво  Mr. Green

моля бременните да не четат  Wink оставям ви, че правя спагети куатро фурмаджи и с остатъка от синьото сиренце ще напълня едни гъбки, другото е пилешки филета в чеснова марината, . Ей това готвенето се оказа голяма краста.

Последна редакция: вт, 06 мар 2012, 21:09 от elli_g

# 668
Еййй, верно бе.... цветя.. пфу, как нагласено ми изглежда, хич не обичам така, ама... точно днес се замислих - нали едната сестра беше в отпуск 1 месец - тази, дето хич не я долюбвам. Заместничката й беше просто слънце  Grinning. Днес се замислих как ми се иска да подаря нещо на тази жена - заместничката.. Гледа ми детето един месец и гък и мрън не каза, учи ги на разни неща ("вас-ва" - демек раз-два, или с прости думи - гимнастика Laughing)... Оная другата още вчера ме посрещна с разни от нейните простотии  #Cussing out - първи ден след отпуска й!! С какво удоволствие да й купя цвете сега?? Ще трябва да търся от най-бодливата роза, барем се убоде на някой трън  Mr. Green.

моля бременните да не четат  Wink оставям ви, че правя спагети куатро фурмаджи и с остатъка от синьото сиренце ще напълня едни гъбки, другото е пилешки филета в чеснова марината, . Ей това готвенето се оказа голяма краста.

Това нали знаеш, че първо него прочетох  Mr. Green Laughing

# 669
като прочетох синьо сирене и гъби и вече можеш да си пишеш...мен от всичко ми е гадно, та говорете си...обаче тая питка със сирене още я сънувам...

# 670
Цветя няма да подарявам, събираме пари за тържеството за пролетта и миналата година подариха красиви букети.
Синьо сирене и гъби - ми не благодаря  Peace.

Лорини на мен ми беше гадно 5 месеца от всичко  Sick. Само лошото беше, че се сдържах да не връщам , а е по-добре да не се сдържаш.

Радост, някоя приятелка за малко едва ли ще откаже. Чудесно е, че ще "участваме" и ние чрез теб, пък знае ли човек може и да дойдем  Wink.

# 671
elena_d най-големия ми ужас е да повръщам...предпочитам да ми е гадно...та си търпя...хапвам някви малки неща по-малко, на често...почвам от 68кг, десет плюс не свалени...и като стана 90кг да му мислят около мен, щото ще се търкалям, няма да ходя...хахахах

# 672
Добро утро, момичета Grinning

Айде днес по-здравословно Grinning

# 673
  • София
Мерси, Ради.
Уф едно ми е мързеливооооо. Не ми се и пише. То няма и нищо интересно. Снощи за първи път двамата братя си играха осъзнато. Хвърляха една мека гумена топка, останала от кучето. Голяма игра падна, а Гого щастливо викаше само  ТОКАААА.
Докато те играха аз спретнах едно чийзкейкче , че да не хвърлям продуктите...

# 674
  • София
Не съм писала тези дни, ама нещо не ми беше и до писане- свекър ми не беше добре, и нали си е и възрастен и болен човека, направо се уплаших, че може да се случи най лошото Sad. Сега е малко по добре, та се поуспокоих малко. То не че няма в някакъв момент и това да дойде, ама аз не мога да приемам хладнокръвно Sad Sad. А и взех да се притеснявам за ЙоЙо дали и на нея това, че постоянно го вижда легнал и болен няма да й се отрази... Rolling Eyes, а и за свекито, тя и за нея се грижи, и за него...ама засега друга алтернатива няма, просто частна градина, не можем да си позволим, а и аз пък няма как да не идвам на работа Tired.
Оплаках се, съжалявам, че пиша такива неща, но просто имах нужда да споделя.
И сега нещо малко по радостно- да почерпя, че баща ми днес има рожден ден, да мие жив и здрав и само хубави неща да му се случват! newsm38 newsm38 newsm67 newsm67 newsm38 newsm67 newsm67
Иначе ЙоЙо е с нова прическа от онзи ден, малко й понамалиха бретончето, ама не е й е супер къс косичката, надявам се, че си й личи, че си е момиченце Heart Eyes.
Радост- честито за работата, и аз помня, като писа, че кандидатстваш, ще чакам да споделяш отзиви! Hug
Лорини- как си, виждам, че си имаш лентичка- честита! А за килограмите, не се тревожи- може изобщо да не станеш много, а и така да е, после се свалят, било то по лесно или трудно. Аз съм типичният пример- накрая преди да родя може и да удрях 100-те кг ooooh!, бях буквално като пингвин, не можех сама да се наведа да се обуя и като седна, да стана, трябваше някой д ами помага...но сега успявам вече да си влизам в дрехите от преди, макар и да не стана веднага и да ми трябваше доста време и промяна на хранителните навици.
Ели- честита прическа и придобивки  bouquet И аз искам нов парфюм и кичури и бельо, ама този месец докато мъжа ми вземе първата си заплата, няма как, ще свиваме разходите.
Дони- какво става с градините и документите?

Общи условия

Активация на акаунт