Пък ние с Бела ви пишем заедно
Гледа в монитора и ми подскача в скута. Много й е интересно. Кака й още спи. Градината не работи днес-имат тренировъчен ден, и я оставих да си отспи. Дано да спре да вали, че да ги изкарам следобед. Ако не, трябва да ги забавлявам вкъщи.
Я кажете кой какво ще прави на 8-ми.
Аз пак планувам рано лягане на детския контингент и вкусна италианска вечеря- пица с горски гъби, зелена салата с ядки, която сега гледам по Бон апетито
и някакво десертче ще измисля.Добре, че са тези празници цяла зима, че да има с какво да се забавляваме в студеното време.
Мерси за честитките за олимпийската работа. Екипът, в който ще съм ще отговаря за посрещането и приветстването на спортистите. Мисля, че ще е много интересно!
Елена, за приятелка не знам дали ще може да ми помогне, понеже, които не работят, си гледат собствените деца. Ако беше само Анджито, има на кой да я дам, но Бела ще е още мъничка...мислим да си викнем някоя баба на гости, иначе Мишо ще трябва да си взина отпуска.
Ралче

..................... а мислех че ще е забавно пууууууууууу ..........
. Ще се разбере то
.

. Остана доволен човека, но ще гледам да не повтарям в скоро време, че току виж му стане навик
. Да минават вече тия болести, че ми омръзна.